Şimdi Ara

Fenerbahçe yöneticisi böyle bir maçta neden hakem odası basar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önder Fırat hakem odası basmaktan ceza almış. Bu yüzsüzlük nedir yahu? Fener taraftarının Pepe için kırmızı istediği pozisyonu gördüm gülünç bile değil acınası. Bugün yöneticisi çıkmış Pepe, Medel, Oğuzhan kötü niyetle çıkmış sahaya diyor. Ne yaptı abi bu adamlar, yöneticisinin aklı başında olmasını beklersin ama yok hepsi aynı kafa. Ali Koç gibi eli yüzü düzgün bir adamın Fenerbahçe başkanlığına seçilebileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, bu karakter işlemiş Fenerbahçe kulübüne.

    PFDK'nın verdiği cezalara gelirsek hiç şaşırtmadı beni. Eyyamı benimsemiş kurumlar bunlar. Hatta hafta sonu için Fırat Aydınus atamasının da nedeni bariz,
    gerek olursa doğrayacaklar Trabzon'u alıntılarsınız.



  • yahu ne fener maçıymış be arkadaş bitti gitti hadi fenerliler için sezonun maçıydı sürekli konuşmaları normalde bizim daha şampiyon olmamız gereken bir ligimiz ve daha önemlisi şampiyonlar ligi maçlarımız var.



    fener yöneticilerinin sürekli basın toplantıları,demeçler vermeside bu yüzden.akıllarınca başarısızlıklarını beşiktaş galibiyetiyle örtecekler taraftarlarda koyun olunca direk oyuna geliyorlar.sene sonu 20 puanı yiyince susarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.