Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (4037. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
85.002
Cevap
213
Favori
2.068.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 40354036403740384039
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rezillik.... bu bütçe düşürme olayı değil bu düpedüz şubeye yapılan katliam. yönetimsel sorunlar o kadar çok ki koça sıra gelmiyordu ama koç da bende kredileri tüketti bu kısıtlı kadroda tarık'a süre vermeyen adama koç demem ben melih'i sahada tuttuğu her saniye işkence gibi geliyor bi de gidip 3 yıllık sözleşme verdiler buna.

  • C-TRanger kullanıcısına yanıt

    ne olacak 40 fark atıp gerginliğini yapar galafesliler de sevinir ama o bütçeyle EL'de 3 de 0 yapmak nedir ya ahaha :D

  • Ali koç basket şubeleri kafadan silmiş bu amatör şubeler buraya kadar gelmişse hepsi Aziz Yıldırımın sayesindedir.Asıl maçlar kazan sonrası başlıyor 40 sayı fark yersek şaşırmayın

  • Bu seneki transferlerden en içimize sinmeyen Booker'dı, aslında en uygun isim kendisiymiş. Ne olsa Khimki gibi eğlencesine maçlara çıkacağız, geçen seneden alışık kocaoğlan.


    Sorun şu ki CSKA isterken gitmeyen Pierre'e, şu anda tüm Euroleague takımlarının kadrosunda görmek isteyeceği De Colo ve Vesely'e, Baskonia'da geçen sene play-off'un kıyısından dönmüş adı Real'le anılan Henry'e, İtalya milli takımında yazın parlayan Polonara'ya nasıl açıklayacağız hedefsizliği bilmiyorum.


    Kokoşkov kalmış olsa ya da o basketbolu oynatacak koç bulabilsek Shayok ve Şehmus'dan bile müthiş katkı alırdık diye düşünüyorum ama şu anki sistemsizlikte onlar da günah keçisi olacaklardır kısa sürede.


    Yazık, çok yazık gerçekten...

  • Bu konuya en son 6-7 yıl önce mesaj atmıştım...


    Fenerbahçe o dönemde avrupada hakettiği saygıyı görmese bile EL'in en büyük organizasyonlarından birisiydi, hedefleri vardı ve bütün aksiliklere rağmen hedeflerine fazlasıyla ulaşmayı başardı...


    Ama birgün Ali Koç diye birisi geldi ve komşunun yaramaz çocuğu gibi bütün branşların anasını ağlattı ve hala gitmedi, gitmiyor. Ondan önce basketbol şubesi bu kulübün kenetleyici, itici gücü haline gelmişti. Samimi davranamadı, Obra'nın onun önüne geçmesini hazmedemedi ve bu samimiyetsizliğiyle bir efsaneyi kaybetmemize neden oldu...


    Kokoskov'a düşük bütçeli zayıf bir takım teslim edildi, kim ne dersin kokoskov çok iyi bir koç'tu ve bana göre birazcık şanslı olsaydı geçen sene yılın koçu olacaktı. Gidişi ile ilgili de eleştirmiyorum neden? Adam sözleşmeli koçunken başka birisinin menajerini istanbula davet edemezsin, hadi ettin neden bunu kendiliğinden ayrılsın diye haber yaptırdın her gazetede? Adama haber yolladın ayrılmak istiyorsa tazminatını ödesin gitsin diye adam ne yaptı? Senin oyununu senden önce görüp son dakika seni köşeye sıkıştırıp bir kuruş tazminat ödemeden ayrıldı.


    Gelelim Djo ya bence kesinlikle zannedildiği gibi kötü bir koç değil fakat klasik sistem adamı bu tarz koçların kafasını kolay değiştiremezsiniz 1. Bu büyüklükte kulüp takımı çalıştırmadı 2. Hiç bir zaman bir takımın başında uzun süre kalmadı 3. Oyunu okuma ve hamle noktasında yetersiz ve takım üzerinde yeterince hakimiyeti yok 4. Rotasyonu deniyor ama radikal hamleler yapma cesareti yok misal polonara - vesely -booker (ahmet) gibi 3 uzunu sahada hiç denemedi ya da topa baskı yapabilecek 4 kısa 5 kısa gibi varyasyonlara hiç girmedi. EL de bu kadroyla kendi oyununu kabul ettirerek oynama işi imkansız rakibe göre özel çalışma yapılması lazım, geçen sene biz bunu kısmen yapabiliyorduk.


    Hasılı sezon başında ya Erdem Can'a güvenecektik ki bence en doğru hamle bu olurdu ya da Pitino gibi birilerini bulacaktık. Bu sene böyle gider ya da bi mucize olur koça rağmen 3-4 oyuncu sezon boyunca çok ekstrem performans gösterip fark yaratır bir şeyler izleriz. Ha kesin çözümü de var bu işin Ali koç gider herkes bi rahat eder.

  • valla fenerli kardeşlerimi kızdırmak isterdim ama kendi takımım da rezalet durumda Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı biri yanlış koç transferi diğeri de koçun yanlış transfersizlik politikası yüzünden rezil halde.


    bence şubede ilk gitmesi gereken kişi gherardini, djordjevic'i alma kararını verdiyse, alma kararını engellemediyse, 3 yıllık kontrata sesini çıkarmadıysa, sözünü dinletemediyse zaten orada işi yok. tecrübesiz vb ayağına erdem can'ı kaçırdı fakat gelinen sonuç bu. bir adam sırf eskiden iyi oyuncuydu diye f4 hedefleyen takımda nasıl koç olabiliyor anlamıyorum.

  • Muhtemelen maçın kızgınlığıyla kimse sallamadı röportajları falan ama Djordjevic’in söyledikleri çok önemli. Normalde takımın başına geleli 3 ay olmamış bir Koç’tan ne açıklamalar beklersiniz? Takımı oturtmaya çalışıyoruz, birlikte hareket edeceğiz, sorunları birlikte çözeceğiz vs. değil mi? Hadi en ağır şekilde hepimiz şapkamızı önümüze koyup düşünmeliyiz, elimizi taşın altına koymalıyız benzeri ifadeler olur. Bu bodoslama daldı, direk takımı suçladı. Oyuncuların karakterine laf söyledi ki daha 3-5 maç olmuş, ipleri bu noktada koparması büyük sıkıntı. Obra gibi herkesin saygı duyduğu, söylediği lafları herkesin kaldıracağı efsane bile “F.ck you Datome” noktasına 6. senesinde gelmişti.

    Görünen o ki Djordjevic bu sene sonunu görmeyecek ancak giderken de şubeye büyük bir hasar verecek. Takımın özgüveni yerlerde, Koç hiç sorumluluk almıyor, oyuncuları karşısına almaktan çekinmiyor. Milyonlarca Euro henüz sene başında çöpe gitti. Başkan işi profesyonellere bırakıp gerisine karışmak istemiyor ancak kelleler alınmalı şubeden sorumlu yöneticiden başlayarak. Bir şeyler değişmeli yol yakınken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Dedik mi dedik

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fredydexter kullanıcısına yanıt

    Türk takımları son 5 senedir Euroleague'de final oynuyor. Bu büyük başarı basketbola yatırımdan kaçınmayan patronlar sayesinde oldu. Aziz Yıldırım sağolsun, Tuncay Özilhan sağolsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu switch savunmasından vazgeçmeliyiz artık olmuyor,yapamıyoruz.Bu savunma koordinasyon ve zeka isteyen bir savunma geçen senede çok sıkıntı yaşıyorduk.,sürekli boş şut yiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senelerdir 30-35 sayı fark yediğimiz maçlar dahil hiç dün akşamki kadar rezil olduğumuz bi oyun görmemiştim.8-9 eksiği olan üstelik pivotu ve skoreri sakat olan takımdan 2. devre 57 sayı yemek büyük rezalet.söylendimi bilmiyorum ama şahsi görüşüm oyuncularda koçtan memnun değil sanki.koç bizim gibi izleyecekse maçları gerek yoktu gelmesine.takımı verirlerdi melih efendiye nasıl olsa o da yatıyor diğerlerini de yatmaya alıştırırdı,koça ne gerek var. ilk iç saha maçında trübünde olup ta koça beyaz mendil sallamayan fenerli değildir.ayrıca melih,ahmet,barthel den hala verim almaya çalışan da koç olamaz aptal olur zaten

  • Zararın neresinden dönülse kardır. Djordjevic in yetersiz bir isim olduğu en başından belliydi. Şu fikstürden bu şekilde çıktıysa önümüzdeki fikstürden sağ çıkma olasılığı yok.

  • Melih 14 dk shayok 8 dk oynamış soyleceklerim bu kadar ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Monaco maçını izleyen oldu mu? İlk yarıda bir açmıştım 50-25 gibi ikiye katlamıştı Real, şimdi tekrar açtım son 3 dakika kala Monaco önde giriliyor

    Mike James alev almış her şeyi yapıyor. Bu adam Monaco'dayken Real'in guard'ının Huertel olması komedi gerçekten.

    Edit: Real sonda ağırlığını koydu aldı maçı.

    Barça-Oly maçının son dakikalarını açtım oradan, yine başabaş skor. Uzatmaya gittiler.

    Bu sene de biz hariç herkes savaşıyor gibi hissetmeye başladım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 13 Ekim 2021; 23:49:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kokoshkovun son anda gitmesinden dolayı alınabilecek pek koç olmayınca Djordjevic ismini makul bulmuştum ama sözleşme süresi tam bir faciaydı, en kötü 2+1 olmalıydı. Tabi ben olsam o aşamada Erdem Can’ı takımın başına getirirdim, burada birçok isim karşı çıksa da bence denenebilirdi.

    Alba’ya rezalet oyunla yenildik ama bu tarz maçlarımız daha önce de çok oldu, belki bu seviyede değildi ama her sene küçük düşürücü yenilgilerimiz oluyor. Asıl sorun 6 resmi maç oynamışız ve takımın şunu iyi yapıyoruz diyebileceğimiz tek bir yanı bile yok. Koçun ne oynatmaya çalıştığını da anlamış birisi yoktur herhalde, zaten bir planının olmadığı saçma sapan 5’lerle garip şeyler denemesinden belli oluyor. Üstüne oyun kurucu takviyesinin inatla yapılmaması ayrı bir rezillik.

    Yine de oyuncularla arasındaki ilişki onarılamayacak durumda değilse öyle hemen yolları ayırmak mantıklı bir hareket değil. Hem ağır bir tazminat olacak hem de şuan kim getirilebilir o da muamma. Artık Erdem Can seçeneği de yok. Birkaç maç daha bekleyip ona göre karar vermek lazım. Geçen sene iç sahada 25 sayı öndeyken Bayern’e yenildik, 15. Hafta olduğunda resmen pes etmiştik. O sırada kimsenin koçtan ve takımdan ümidi yoktu. Rezalet ötesi bir takım vardı. Bu kadro geçen seneye göre daha iyi bir kadro, koç zaten garip denemeleri bırakıp eski oyun planlarına sadık kalarak oynasa bile fena olmayan bir seviyeye geliriz.

    Bu akşam oyuncuların koyacakları tepki bazı şeyleri belli edecektir, iyi bir oyun beklemiyoruz ama bakalım mücadele ne sevşyede olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lorenzo Brown Unics'in yıldızı olmuş PIR 15 yazıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam yeniliriz ben umudum yok takım obra öncesine döndü ellerine sağlık ALI

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PERENAL. kullanıcısına yanıt

    Bize karşı kariyer rekorunu kıracağını bilmeyen yoktur herhalde Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı 

  • yıllar önce de colo'ya söverken bu adama bir gün üzüleceksin deseler gülerdim ama son 2 yıldır üzülüyorum valla. adamı ya takım sabote ediyor ya da hakemler sayılarını yiyor, faullerini vermiyor. cska'da olsa alacağı faulleri burada alamadığı için adam da şaşkın haliyle.

  • tarığa birinin sen kobe değilsin demesi gerek, bu kadar orta mesafe kullanan nba'de bile adam kalmadı artık

  • 
Sayfa: önceki 40354036403740384039
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.