Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3853. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
84.974
Cevap
213
Favori
2.067.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38513852385338543855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok güzel galibiyet.  

  • Üst üste mağlubiyetlerden sonra güzel bir galibiyet oldu, şu yaşında bobby hala bitmedim dedi resmen. Onun büyük oyunu sayesinde kazandık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D. Ace

    Bu takimdan bi cacik olmaaazz

    böyle devam reis  

  • Şaka ben kesin yeniliriz dedim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brown saçmalamadığı sürece bu takım iş yapar. İlk haftadan beri söyledim. Son oluşum gayet uyumlu oldu ama yalnızca herkesin eline baktığı pozisyondaki oyuncunun kararsız ve etkisiz kalması takımı bir anda olumsuz etkiliyordu ve ''Kazandık!'' dediğimiz maçlarda bile hayal kırıklığı yaşıyorduk.

    Bugün süre aldığı anlarda gayet sakin, dikkatli ve isabetli işler yaptı. Yani aslında tek mesele Dixon'ın beşte beşle üçlüklere başlaması değil, birçok ayrıtının bugün bir araya gelmesiydi. Brown'la birlikte...

    Brown kendini düzeltirse ya da O'nun yerine daha iyi bir alternatif 1 numaraya gelirse bu takım şu haliyle çok iş yapar.

  • Oyun Kurucu, Oyun Kurucu, Oyun Kurucu .....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıma kaliteli bir oyun kurucu alınırsa gerçekten anında seviye atlar takım. Hem Nando'nun 1 numara oynama zorunluluğu ortadan kalkar ve ana rolüne dönerek bitirici oyuncu gibi tekrar yüksek sayılar atmaya başlar, hem de Brown'ın saçmalamalarına daha az, belki de hiç maruz kalmayız. Onun dışında Bobby Dixon, sen Fenerbahçe'ye 2015'de değil 3-5 yıl önce geleydin keşke... Sana doyamadan gideceksin, çok özleyeceğiz seni çok...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser Jorah Mormont -- 30 Ekim 2020; 0:14:35 >
  • Boby dixon yine çıkartıp vurmuş masaya maşallah... Bir ara veselly diyordu değil mi şu kadar kilo diye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bobby wilbekin eziğini madara etti yine


    bu maçı alacağımızdan emin gibiydim ama de colo ve brown'ın bu kadar düşük katkı sağlaması tehlike sinyalleri veriyor westerman da geri dönse bile guardlar yetersiz umarım takviye gelir

  • maçı kazanmamız güzel ama bence iyi yolda değiliz. sete set hücumlarda hiç bir şey yapamıyoruz. biz 3lükleri attık, onlar 3lük atamadı. her zaman bu şekilde maç kazanılmaz. zaten son 3 maçta aldığımız yenilgiler ortada. dün akşam fark 7-8 sayıya çıktığı zaman bile yine kazanamayacağız galiba diye düşünüyordum, çünkü takım güven vermiyor. dengesiz bir oyun tarzımız var. lorenza hiç güven vermiyor istikrarsız bir oyuncu. de colo da cska yıllarından çok uzak, artık o da güven vermiyor. iyi bir oyun kurucu şart. dün 37lik bobby dixon olmasa bu maç bize dönmezdi, o da eski günlerindeki gibi oynadı. lorenzodan daha iyi ve gerçek bir oyun kurucu alırsak bence takım final four seviyesine çıkabilir. ayrıca iyi bir oyun kurucu, decolo nun performansını da arttıracaktır. böylece bir taşla iki kuş vurabilirz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın başında bir kısmını izleyememiştm. Zaten ben izlemeye başladıktan sonra toparladı takım, açtığımda 18-10 gibi bir şeydi skor. Uğurlu geldim

    Neyse, tekrarını izledim o kısmın da.

    Ali Muhammed Bobby Dixon gibi oynayınca aldık maçı. Oyunu kişiselleştirin dedi Koç, ben de kişiselleştirdim diyor. Onu en iyi yapacak adam zaten bizim takımda. Biz seneler içinde takım olgusunu oturttuk zaten, ama iş meydan okumaya gelince siniyoruz. Her zaman sistem, oyuncu kalitesi vs. ile maç kazanılmıyor. Bazen geri adım atmamak, meydan okumayı kabul etmek, savaşmak da gerekiyor. Obra’nın son senesinde yaşadığımız temel problem buydu belki de.

    Eddie tam TBL maçında yazdığım gibi, yine gereksiz maçta karavana atmaya devam etti, gerekli maçta üçlükleri attı. Aynen devam, bize Petkim’e karşı değil Real’e CSKA’ya karşı üçlük sokacak adam lazım.

    Dyshawn Pierre hücuma az da olsa katkı verdi, artarak devam etmesi lazım. Reverse hareketleri falan güzeldi, aynen devam işte. Bize oyunun tek yönünü oynayan oyuncu yetmez.

    Hamilton yokları oynamaya devam ediyor. Ahmet elinden geleni yapıyor ama yetersiz, bize size’lı bir uzun lazım. Genel görüşün aksine oyun kurucudan bile daha elzem olduğunu düşünüyorum. Petkim’le oynuyoruz, Ege Arar gelip domine ediyor bizim pota altını, Maccabi’yle oynuyoruz Zizic domine ediyor. Olmaz böyle.

    Çok kıymetli galibiyet oldu Maccabi gibi bize genelde ters gelen bir takıma karşı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 31 Ekim 2020; 14:46:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Uzun konusunda ben de aynı şeyleri yazacaktım, şuan oyun kurucu da lazım ama ilk öncelik kesinlikle uzunda. Vesely’e bu kadar yük bindiğinde neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Şuan takımın en kritik oyuncusu, umarım bir çözüm bulunur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşama Tofaş maçı varmış, bir maçı izlemeden diğeri başlıyor Yük büyük gerçekten, geniş rotasyon kullanmak lazım.

    Gerekirse arada bazı maçları feda edelim ama oyuncular dinlensin. Mesela Bobby sırf Türk statüsünde diye oynamasın bu maçta, Kenan götürsün sonuna kadar Westermann ya da Lorenzo ile dönüşümlü. Vesely bir nefes alsın, Ahmet-Hamilton oynasın. De Colo kısıtlı süre alsın.

    Kokoşkov zeki bir Koç, bunları benden iyi görüyordur tabi ama geçen senelerde kıytırık maçlar için ne kayıplar verdiğimizi düşününce insan endişeleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tofaş hem doğru hücum ediyor hem de yüzdeli atıyor. Biz de Maccabi maçından sonra pek de iştahlı defans yapmıyoruz.


    Sene başından beri ilk defa bir maç antrenman havasında geçmiyor. Özlemişiz mücadeleyi.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    İlk yarı 51-50 gibi fantastik bir skorla tamamlandı, Tofaş önde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 31 Ekim 2020; 23:30:28 >
  • Ne yazık ki izlediğim malum yayın maçın sonunu vermedi. Reklamlarını izlememiz için bilinçli yapıyorlar sanırım, her maç sonu yayının kopmasının başka anlamı olamaz. Yine en güzeli tekrarını izlemek gibi.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Son 2 dakika kala 10 sayı civarı bir avantajımız vardı, 92-84 gibi bir skor kaldı aklımda. Maçı aldık gibiydi yayın gittiğinde. Sonrasını google'da canlı skordan takip ettim. Bitmeyen maç yapmış adamlar, kaç dakikadır ekranı izliyorum, maç sonlanmadı. Çok ilginç şeyler oluyor, 103-104 gibi fantastik bir skorla kazandık sonunda.
    Bahsettiğim rotasyonu yapsak muhtemelen tarihi farkla yenilirmişiz. Euroleague ciddiyetinde çıkmışız sahaya, takımın tüm temel taşları sahadaydı. Tofaş benim izlediğim kısımdaki gibi oynasa, bu kadar yüzdeli atsa, neredeyse yenemeyeceği takım yok ligde. Pek tabi bunlar senede 1 ya da 2 kere görebileceğimiz aşırı motivasyonla alakalı durumlar.
    Maçın son kısımlarını izlerim kesin tekrardan. Bayağıdır böyle maç hatırlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 31 Ekim 2020; 23:33:24 >
  • Westermann ısrarla,inatla neden oynatılmıyor?

    Bu adam sonucta kadroda neden Westermann 1 , De Colo 2 oynamıyor.En guvendigimiz barthel geldiginden bieri hicbirsey oynamadı.

    Kadroyu kullanamayan bir koc var bence...

  • Maçın tekrarını izleyin vaktiniz varsa. Bilgileri spoiler içine aldım merak edenler için maç keyfinin içine etmeyim diye  


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Şimdi maç sonunu da izledim. Keşke saçma sapan kaçak yayın izleyeceğime skoru öğrenmeden tekrarını izleseydim gece. Maç sonunu tahmin etmek çok güçmüş harbiden.
    Son saniyede Bobby saçma sapan faul yapmış orta sahadan can havliyle fırlatılan topa. Üçüncü serbest atış kaçmasa maç uzuyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 31 Ekim 2020; 23:36:5 >
  • Ne enteresan maç oldu ben izlemeye başladım de colo da saçmalamaya onun yüzünden neredeyse uzuyordu maç ama adam aynı zamanda da maçın adamı en çok sayı atıp asis yapan da kendisi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: himone

    Uzun konusunda ben de aynı şeyleri yazacaktım, şuan oyun kurucu da lazım ama ilk öncelik kesinlikle uzunda. Vesely’e bu kadar yük bindiğinde neler olduğunu çok iyi biliyoruz. Şuan takımın en kritik oyuncusu, umarım bir çözüm bulunur.

    Vesely e bu kadar yük bindiğinde ne oldugunu maccabi maçında gördük 3. Çeyreğin ortasına kadar 0 ribaund. Bu arada bu vesely e - yazmaz tam tersi + yazar resmen aktif dinlenmeye geçip bazı şeylerden feragat ediyor en bastada ribaund , bunun sayesinde hem uzun süre sahada kalıyor hemde maç sonu diri kalıp oyunu domine edebiliyor. Takımın 2 tane net eksigi ortaya çıktı ayakları cabuk kısanın karşısında kalabilecek bi uzun , skorer yönü kuvvetli olan bi oyun kurucu , çünkü forvetlerimiz topu yere vurabilen skorer oyuncular değiller , lorenzo brown şuanda kimlik bunalımında takıma ne şekilde faydalı olabileceği belli değil , melih her ne kadar kendini gelirtirsede bireysel üretimde çok kısıtlı , westerman potaya bakan gerektiğinde kendi üretebilecek bi oyuncu değil hücumdaki tek + si ceza sutlari, geriye de colo ve bobby kalıyor zaten bobby ve de colo etkili oldugunda skor olarak 80 lere çıkabiliyoruz . Aslında sorunlarımız çok ciddi sorunlar ama buna rağmen oyunumuz iyiye gidiyor çünkü acayip motiveyiz ve acayip enerji koyuyoruz sahaya özellikle forvetlerimiz , ayrıca çokta iyi savunma yapıyoruz 5 numaradaki 2 li oyun zaafiyetini çok iyi kapatıyoruz. Kendi skorunu yapabilen oyun kurucu , ayakları cabuk uzun umarım aralıkta o eklemeleri yaparız..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38513852385338543855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.