Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (2613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
97
Favori
4.060.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26112612261326142615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    Caulker'a atılan mesajlardan sonra normal karşılıyorum ben. 3 büyüklerde ne yazık ki böyle taraftarlar var ama bazı futbolcularda hak ediyor sonuçta tabi bunu Berisha için söylemiyorum. Her takımda var böyleleri amacı yatmak olan kişiler. Ha futbolcuyu eleştir ama ailesine terbiyesiz mesajlar yazmaları hoş değil orasına katılıyorum.

  • husamsdu kullanıcısına yanıt

    Ona bir şey dediğim yok hocam. Sıkıntı sahadaki performansta o maç iyi oynamissindir git eğlen ama hem kötü oynamissin hem puan kaybetmişsin taraftar kan ağlarken story atarsan tepki gelir. Sıkıntı tepkinin dozajında küfürlü tepkiye karşıyım kufur edilmediği sürece sıkıntı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    Hocam belirttiğim gibi küfürlü olanların hepsine karşıyım. Aslında sorun tepkinin dozajını ayarlayamamamız.

  • Shieldwall kullanıcısına yanıt

    Tisserand 3lü savunma ile iyi oynadı ama yine de yeterli görmüyorum ben. Joel Veltman gibi sağ kanat bek oynatılabilir diye düşünüyorum ama 3lü savunma oynadığımızdan dolayı elde stoper yok o yüzden mecburi oynayacaktır. Serdar ile Tisserand yerine çift ayaklı ayakları Szalai gibi iyi, hava toplarında da hata yapmayacak bir komutana daha ihtiyacımız var ama Szalai gibi birisini bulmak çok kolay değil.

  • 3-5-2 oynayıp Muhammed'i sol orta sahada denemeliyiz ya da 3-4-3 bile oynarsak en azından Gustavo'nun yanında oynayabilir Muhammed. Bence Muhammed kanatta zorlama oluyor, hem orta sahada oynarsa daha dikine paslar atar. Ha Meyer oynamış ha Muhammed bence Muhammed çok daha iyi olur.

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Gol yeme sebebinin o olmadığını ben de biliyorum zaten izliyorum maçları. Olay sadece gol yemek değil, Tisserand daha çok güven veriyor, ayağı daha düzgün ve arada top sürüp adam bile geçiyor çizgiden orta bile açıyor. Genel oyuna katkı sağlıyor Serdar düz defans yapan topçu, her an dirseklerinden ötürü kırmızıyla atılabilir.

  • Bu Nazım ve Sosa'ya ne oldu abi? Bıçaklandılar mı bacakları mı koptu nerde bu adamlar ya? Hele Sosa resmen kayıp ilanı vermelik gerçekten. İrfan müzmin sakat, Pelkas formsuz yeni yeni oynuyor, Özil ortalama oynuyor. Hal böyle olunca kilidi çözecek adam olmuyor yan pas geri pas sonra Gustavo el freni. Napsın adam defanstan topu dikip asist mi yapsın?

  • rıdvan dilmen'in katıldığım tek bir yorumu var. ne bu rotasyon sevdası yahu? daha gerçekten 5. haftadan 2 maç arka arkaya oynadılar diye rotasyon yapmak nedir?


    bunlar profesyonel sporcu mu yoksa prenses mi? adam gibi vaktinde uyuyacaksın, iyi besleneceksin, düzgün çalışacaksın. sadece antrenmanda topla çalışmayla olmuyor. evine gideceksin 1 saat de bisiklet süreceksin misal. kürek çekeceksin. ne ya bu böyle. sen milyonları götüreceksin, 2 maç arka arkaya oynayınca sakatlanacaksın. prenseslere bak.


    onun dışında transfer sezonu bitmeden 1 gün önce bu kadronun yetersiz olduğunu, yapılan bütün transferlerin(berisha hariç) yanlış yere yapıldığını, asıl yapılması gereken mevkilere(stoper, sol kanat beki, sağ kanat beki) transfer yapılmadığını yazmıştım. tabi o zaman yine bir sürü transfer haberi büyüsüne kapılan arkadaşlardan taşlanmıştım.


    yine aynı şeyi yazayım. beşiktaş'ın kadrosu çok daha planlı, rotasyon oyuncularının birbirine benzer olduğu ve ilk 11'in bir hayli fazla kaliteli olduğu bir kadro.


    bizde daha sol kanat beki, sağ kanat beki, serdar hariç stoper yedeği vs yok.


    onun dışında tek maçla vitor istifa yazanlara bir şey yazmak istiyorum fakat yine ban yiyeceğim diye yazamıyorum.


    vitor hocamın artık 11'i oturtması şart. muhammed falan da sonraki iş hocam sen de iyice gaza geldin şov yapıyorsun artık kusura bakma. muhammed'e gelene kadar yeni transferlerle birlikte 50 tane oyuncu var orada. meyer'i oynatmasına da kesinlikle anlam veremedim.


    yani bizim 11'mizde stoperler, kaleci ve gustavo haricinde net oyuncumuz yok. şampiyonluğa oynayan bir takımın sadece 5 oyuncusu belliyse bu takımın şampiyon olması çok zor kimse kusura bakmasın. şampiyon olacak takımda 7-8 oyuncuyu gözün kapalı bir şekilde direk kadroya yazarsın, bunlar değişmez.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: xgny58x

    Hocam belirttiğim gibi küfürlü olanların hepsine karşıyım. Aslında sorun tepkinin dozajını ayarlayamamamız.

    @jdraxler Hocam adamın kendisine dersin de bir şeyler, ailesini karıştırmak ayıptır. He adam yıllardır top oynasa anlarım demeni ama yeni gelen topçunun da başka türlü yapabilirsin tepkini. He Sinan'a tepki göster mesela.

  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt

    Rotasyon konusuna katılmıyorum, bizim oyunumuz güçlü kondisyon istiyor ya adamları sakatlayacağız ya da ıkına ıkına oynayacağız. Beşiktaş yapıyor, kazanıyor. Mesut falan 45 dakika maç çıkarabiliyor, takımın kondisyonu falan yok.

  • Bu sürekli sakatlanan tipleri kadın futbol takımımıza gönderelim. Profesyonellik öğrenip utanırlar belki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar çok orta saha oyuncusu olup yine orta sahadan müzdarip olan başka bir takım yoktur heralde. Takıma bakıyorsun İrfan, Mesut, Pelkas, Rossi, Sosa, Crespo, Meyer, Zajc, Mert Hakan o bu şu 3 tane takım kurulacak kadar oyuncu var ama öylesine rezalet bi transfer dönemi geçirilmiş ki yine olmuyor yine olmuyor

  • Zaten kadronun kendisi rotasyon seviyesinde. İllaki transfer yapılıyorsa ilk on bir için yapılmalıydı. Sağımız solumuz rotasyon oyuncularıyla dolu.

  • Adamlar fırsat transferi pjanic aldı ortasahaları seviye atladı. Biz berisha max crespo aldık muhtemelen yedek geçirecekler sezonu. Yönetim farkı bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mito1172

    Aynen siz hiç tahrik etmezsiniz zaten bizde gerekeni yaptık neyine bozuldun? bu arada mağlup olunca yok oluyorsunuz ya ona gülüyorum. Neyse hadi geçmiş olsun 

    kimsenin yok olduğu yok biz kaybederkende takımımızı izliyoruz maçlara gidiyor taraftarımız ama siz öylemisiniz? geçen sene ilk 5-10 hafta maç izlediğiniz yoktu 2-3 maç seri yapınca maç izlemeye başladınız böyle yapan bir çok tanıdığım 8jk li var




    bizim ülkede futbolcuların çoğu profesyonelce yaşamıyor


    yaşamlarına uykularına beslenmelerine dikkat etseler bu kadar sakatlık kondisyon sorunu olmayacak bizim takım için ayrıca sağlık ekibi sorunu var birde


    sergen in lafınada katılmıyorum bu konuda en son kaale alınacak kişidir sergen neymiş efendim sahada işini yapsın akşamında partilerde gezsin tozsun dinlenemesin düzgün beslenemesin kendisi böyle yapmış demek ki


    2-3 tane sporcu sayarım adamlar tamamen profesyonelce yapıyorlar sporlarını biraz örnek alsınlar cr7 lebronjames djokovic federer vs vs bu örnekler çoğaltılabilir


    hele ki günümüzde daha da fazla dikkat etmen gerekiyor covid olsan farkında olmadan takımdan 4-5 kişiye bulaştırsan al sana curcuna sonra


    tuncay şanlı nın bir konuşması vardı tr liginde en çok koşan iken ing ligine gidince geri kaldığını çalışarak onların seviyelerine geldiğini söylüyordu




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adjustik -- 21 Eylül 2021; 0:31:27 >




  • Eldeki Orta sahaların neredeyse hepsi 10 numara özelikli. Yıllarca oyunu çift yönlü oynayan adam eksiğimiz var dedik. Yok ağız tadıyla düzgün orta saha görmedik şu takımda. Gerçi bizim milli takımda da yok öyle orta saha. İrfan Gustavonun yanındaki isim olamaz. Stili oraya en uygun adam Mhy onun da kalitesi düşük. Sosa var o da sakat ve yaşlı. Zajc nerde o idare ediyordu hiç yoktan. Pas alış veriş dtopla hızlı çıkışları iyi en azından.


    Bence bu takımın ideal orta ikilisi sosa Zajc olcaktır yatan anadolu takımlarına karşı. Orta sahayı hızla geçen Ts bjk ve avrupa maçlarında gustavo oynar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    Eldeki Orta sahaların neredeyse hepsi 10 numara özelikli. Yıllarca oyunu çift yönlü oynayan adam eksiğimiz var dedik. Yok ağız tadıyla düzgün orta saha görmedik şu takımda. Gerçi bizim milli takımda da yok öyle orta saha. İrfan Gustavonun yanındaki isim olamaz. Stili oraya en uygun adam Mhy onun da kalitesi düşük. Sosa var o da sakat ve yaşlı. Zajc nerde o idare ediyordu hiç yoktan. Pas alış veriş dtopla hızlı çıkışları iyi en azından.


    Bence bu takımın ideal orta ikilisi sosa Zajc olcaktır yatan anadolu takımlarına karşı. Orta sahayı hızla geçen Ts bjk ve avrupa maçlarında gustavo oynar.

    Tolga Cigercinin kalitelisi lazım anadolu takımlarına karşı sertlik yapacak, top kapacak, mücadele edecdk ve hücumda ve pas konusunda da vasat üstü olacak. Jailson gibi bir adam da olabilr.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    Jailson ile Frey bu takımda güzel iş yaparlardı :/

  • Ads bjk maçında balotelli, belhanda ve akintola oynamayacak mış... Allah herkese bjk balı versin...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

    Jailson ile Frey bu takımda güzel iş yaparlardı :/

    Jailson'a yazık oldu, Ersun reis kariyerini bitirdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26112612261326142615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.