Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Kombine Transfer Konusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.075
Cevap
20
Favori
31.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yönetici Bilgilendirmesidir :

    Satacağınız bilet fiyatlarının gişe fiyatlarından yüksek olması yasaktır

    Böyle bir olay yaşadığınız zaman lütfen şikayet butonunu kullanıp bize bildirin.

    Gişe fiyatından yüksek fiyatlandırma yapan üyeye 7 gün bölüm uzaklaştırması verilecektir.
    (Madde 9)https://forum.donanimhaber.com/b-font-color-f00-spor-bolumu-kurallari-guncelleme-15-07-2015-font-b--53462345


    Öncelikle yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun.

    Bu sezon bizim için önemli bir sezon. Kombine satışları da şu ana kadar iyi gitti, yarın genel satış başlayacak ve umarım ki 40 bin e ulaşacağız.
    Satış rakamı kadar önemli bir diğer konu da o taraftarın stada gelmesi. Bunun için tüm kombine sahiplerinin duyarlı olması, her maça gelmesi, gelemediği maçlarda da bir şekilde biletini devretmesi çok önemli.

    Bu amaca yönelik olarak "KARABORSAYA MAHAL VERMEYECEK ŞEKİLDE" kombine devirlerimizi yapabileceğimiz ana konumuz vatana millete hayırlı olsun inşallah.

    DEVİRDE AMAÇ BU İŞTEN PARA KAZANMAK DEĞİL, KOLTUĞUN BOŞ KALMAMASINI SAĞLAMAK OLMALI.

    NOT: Aradım ama kombine transferi konusu bulamadım, şayet varsa oraya taşınabiliriz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Bugün 9 da genel satış başlıyor, şu anki kombine satış rakamı 31000, 4 bin civarı migros alt, indirimli kombine satışı için 16 temmuz a tarih verildi.
    bugün yaklaşık 5000 adet kombine satışa çıkacak. Herkese bol şans.
    [Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Kombine Transfer Konusu
  • 31000 kombine ve temsilci üye mi kombine aldı yani? Nasıl oldu bilmiyorum ama bence birileri bir yolunu bularak erkenden aldı. Passoligin sitesinden de toplasan 100 tane ancak vardır. Ali Koç'un gelmesinin "kötü" yanı bu olsa gerek :)
  • brkzkn kullanıcısına yanıt
    geçtiğimiz yıldan yaklaşık 15-20 bin kombine vardı, onlara öncelik verildi. muhtemelen onlar yenilediler.
    kongre üyelerine de 3'er hak verildi.
    zaten oy kullanan 20000 üye vardı. sırf burada bile 60000 kişilik hak doğdu.

    genel satışa kala kala 5000 kaldı. belki de onu özellikle ayırdılar. bence onlar da satılabilirdi kongre üyelerine.
  • Bittimi beyler alan varmı siteden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kilincarslan91 kullanıcısına yanıt
    ben aldım hocam.siteye ayrılan bütün bloklar tükendi 1 dakika içerisinde.
  • 4justice34 kullanıcısına yanıt
    Geç kaldık desene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende migrostan aldım , internetten satışı ayıp olmasın diye kısmen blokladılar. 10 saat 15 saat bekleyen adamlara ayıp olmasın diye.
  • Louis Van Gaal kullanıcısına yanıt
    bende aliyim mi yan yana izleriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi artık kombine sahiplerine düşen, kombinenin hakkını verip koltuğu boş bırakmamak. hepimiz bu konuda duyarlı olmalıyız.
    2015-2016 da kombinem vardı, o sene de 38000 civarı satış yapıldı ancak birçok maç 20-25 bin kişiye oynandı.

    ben o sene son anda gidemediğim Kasımpaşa maçı hariç, kupa maçları dahil, her maça ya gittim, ya da biletimi ücretsiz devrettim. Kasımpaşa maçında da çok yağmur yağdı, hazırlıksız yakalandım, devredecek vaktim kalmadı.
  • Kombinelerin bitmiş olması çok normal beyler,zaten Okul Açık üst taraftar gruplarının oraya münferit girmesi çok zor,girmemeli de zaten.Geçen sene kombine sahiplerine öncelikli yenileme hakkı her sene veriliyor onların da hemen hemen hepsi yenilemiş.Buna ek olarak kongre ve temsilci üyelere 3 adet kombine hakkı tanılınca genel satışa 5.000 bilet mucize :)





    Bu sene hiç olmadığı kadar sağlam bi kadıköy atmosferi olucak.Okul Açık GFB&ÜNİFEB maraton Kemik KFY tayfa,Fenerium üst Şaşkın Bakkal...Umarım gelen münferitler de tiyatro izler gibi oturup izlemek yerine atmosfere destek olurlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca geçen seneki gibi TFF'nin yıldırma politikasıyla her ama her maç blok cezası verme gibi durumu olmazsa bu sene en az 42-45 bin oynar Kadıköy.Ceza yiyenlerin veya gidemeyecekler için klubün kara borsaya izin vermeden maksimum bilet ücreti karşılığında devir sistemi yapması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün taraftarkart ve pasolig kaydımı tamamlayıp bugün saat 9:00'a doğru işteki bilgisayarım önünde gerekli sayfaları açtım. Maraton ya da fenerium üst kısımlardan kötü yer de olsa alırım hayali kuruyordum. SAtışlar başlayınca hayaller suya düştü. Öncelikle maraton orta alt bölüm (E-F) dışında sadece fenerium ve maraton'un A-I alt kısımlarından kısıtlı satış yapıldı. Bu bölümler stadın köşe noktaları ve fiyat olarak konumlarına göre tercih edilmeyen yerler. Kale arkasının yanlarını almak buna göre çok mantıklı ama sadece Migros kale arkası C bloğunda sınırlı satış vardı. Fenerium A ve I arasında bir kaç gidip geldim. Süreyi tüketirseniz 15 dk daha beklemeniz gerekiyordu yeniden işlem yapabilmek için. En son Fenerium I bölümden hadi alayım dedim orda da sanal kart bilgilerimi banka sayfasının takılmasından alamayıp kombine işi yatmış oldu. Saat 12:00 gibi artık hepsi satılmışdı. Şu an sadece maraton E'de 8bin küsüre bir iki koltuk var. Adam akıllı hiçbir makul seçenek koymamışlar nerde fiyatına göre biçimsiz yer var onu genel satışa bırakmışlar. Yahu hiç mi üst tribünde yer açılmadı ya da buraları pasolig üzerinden değil de belki stad bürosundan satışa da sunmuş olabilirler bilemem. Bugün kombine alabilmiş olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Ayrıca son yıllarda seyircisiz oynama cezaları nedeni ile kombine almanın riski biraz daha artmış durumda. Elbette takımımıza gönül verdik ama şu sınırlı ömrümüzde biraz da seyir zevki hakkımız değil mi?
  • trakianboy kullanıcısına yanıt
    alanların çoğu, ya geçen seneden yenileyenler ya da kongre üyeleri vasıtası ile alanlar oldu. ben kongre üyesi vasıtası ile alabildim. orada bile maraton üst a-b-c açılmadı ya da kalmadı, mecburen d blokta kaldık.
    dün satışa sunulan 5000 biletin de sanırım büyük kısmı stat önünde bekleyen taraftara ayrıldı. muhtemelen 1000-2000 civarında satış yapılmıştır.
    maraton alt e bloktaki o "1" koltuk hala duruyor burada, muhtemelen sistemsel bir hata var onda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakianboy

    dün taraftarkart ve pasolig kaydımı tamamlayıp bugün saat 9:00'a doğru işteki bilgisayarım önünde gerekli sayfaları açtım. Maraton ya da fenerium üst kısımlardan kötü yer de olsa alırım hayali kuruyordum. SAtışlar başlayınca hayaller suya düştü. Öncelikle maraton orta alt bölüm (E-F) dışında sadece fenerium ve maraton'un A-I alt kısımlarından kısıtlı satış yapıldı. Bu bölümler stadın köşe noktaları ve fiyat olarak konumlarına göre tercih edilmeyen yerler. Kale arkasının yanlarını almak buna göre çok mantıklı ama sadece Migros kale arkası C bloğunda sınırlı satış vardı. Fenerium A ve I arasında bir kaç gidip geldim. Süreyi tüketirseniz 15 dk daha beklemeniz gerekiyordu yeniden işlem yapabilmek için. En son Fenerium I bölümden hadi alayım dedim orda da sanal kart bilgilerimi banka sayfasının takılmasından alamayıp kombine işi yatmış oldu. Saat 12:00 gibi artık hepsi satılmışdı. Şu an sadece maraton E'de 8bin küsüre bir iki koltuk var. Adam akıllı hiçbir makul seçenek koymamışlar nerde fiyatına göre biçimsiz yer var onu genel satışa bırakmışlar. Yahu hiç mi üst tribünde yer açılmadı ya da buraları pasolig üzerinden değil de belki stad bürosundan satışa da sunmuş olabilirler bilemem. Bugün kombine alabilmiş olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Ayrıca son yıllarda seyircisiz oynama cezaları nedeni ile kombine almanın riski biraz daha artmış durumda. Elbette takımımıza gönül verdik ama şu sınırlı ömrümüzde biraz da seyir zevki hakkımız değil mi?
    Üst tribünlerin hepsinin bittiğine dair açıklamayı yönetim zatn genel satışa çıkmadan yaptı.

    5.000 civarı kombinenin 3500'ü stad önünde bekleyenlere ayrılmış olsa kalan 1500 kombine arasında bence kombineyi alabilmek yer beğenmekten daha önemli. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum şahsen. Bende istemezdim migros c bloktan alayım çünkü küfürün gırla olduğu yer muhtemelen 2 maçta bir bloke gelecek kartıma ama yapabilecek birşey yok.

    Bu sene belki kötü bir açıda maç izlersir ancak önümüzdeki sene yenileme dönemi sonrası koltuk değişimini gerçekleştirebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jersey Devil

    bende aliyim mi yan yana izleriz.
    sen gelme ulan *yı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tribün doluluğu ve kombine kart kültürü olarak Avrupa'nın en iyisi sayılabilecek Borussia Dortmund'un kombine bilet sahiplerine uygulamayı planladığı kısıtlamalara ait bir haber;
    http://www.tribundergi.com/haber/borussia-dortmund-un-bos-koltuk-onlemi

    Borussia Dortmund'un Boş Koltuk Önlemi
    Ligimizde de kulüplerin ve taraftarların şikayet ettiği, kombinesi olduğu halde derbiler ve kritik maçlar dışında stadyuma gelmeyen ya da biletini devretmeyen taraftarlara karşı Borussia Dortmund bir önlem aldı.

    Bundesliga’daki en büyük taraftar kitlelerinden birine sahip olan Borussia Dortmund, maç kapalı gişe gözüktüğü halde stadyumda boş kalan koltuklar için önlem aldı. Yönetici Direktör Carsten Cramer ve Bilet Departman Müdürü Matthias Naversnik resmi siteye verdikleri röportajda aldıkları önlemi ve gerekçelerini açıkladılar.

    Borussia Dortmund’un şu anda 55.000 bileti kombinelerden oluşuyor ve bunlar hiçbir zaman boşa çıkmıyor. Geride kalan 25.000in üstündeki biletleri almaya çalışan ise 50.000 taraftar var. Maçlara gelmeyen taraftarların sayısını azaltabilmek için Taraftar Departmanı ve Taraftar Konseyi ile görüşmeler yapan Borussia Dortmund yönetimi bir takım kararlar aldı.

    Toplantı sırasında taraftarların bir bölümünün kombine sahibi olmasına rağmen yalnızca önemli maçlara geldiğine karar verildi. Bunun önüne geçmek için ligde oynanacak 17 iç saha maçından 7sine gelmeyen ya da kombinesini devretmeyen taraftarların bir sonraki sezon kombine alma önceliğini iptal edeceklerini açıkladılar.

    Neden böyle bir önlem alındığı sorulduğunda Cramer “Maalesef geçmiş iç saha maçlarında kombinelerin kullanılmadığını gördük ve bilet bulmaya çalışan birçok taraftar da yüksek talep yüzünden bilet bulamadı. Kullanılmayan biletlerin sayısını azaltabilmek için böyle bir yola gittik. Yüksek talebi düşünerek, kombine sahiplerinin önceliklerine güvenerek diğer taraftarlara dezavantaj yaratmasını önleyeceğiz.” şeklinde cevapladı.

    Naversnik ise “Eğer maça gidemeyeceklerse BVB İkinci El Bilet Pazarı’nda başka taraftarlara satmalarını tavsiye ederiz. Pazara koydukları biletleri satılamasa bile o maçta kullanılmış olarak kabul görecektir.” diyerek bilet transferini teşvik ettiklerini açıkladı.

    Taraftarların stadyuma bizzat gidip gitmediklerinin denetlenmeyeceğini açıklayan Cramer : “Bireysel olarak kombine bilet akrabalara, arkadaşlara ya da tanıdıklara verilebilir. Hukuki açıdan bir sorun olmadığı takdirde bu kombine sahibini olumsuz olarak etkilemeyecektir.” dedi.

    No-show kotası olarak açıklanan uygulamanın yalnızca biletini devredemeyen bloklara ve VIP biletlere uygulanmayacağı açıklandı fakat bu kombinelerin de devir yapılabilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.

    Taraftarların görüşünün alınıp alınmadığı, bunun bir dayatma olup olmadığı sorulduğunda ise Cramer: “Kesinlikle hayır. Bu kota Borussia Dortmund, BVB Taraftar Departmanı ve Taraftar Konseyi tarafından ortaklaşa alınan bir karar. Legal bir ikinci el bilet pazarında olduğu gibi halihazırda birçok konuda işbirliği içerisindeyiz.” dedi.

    Diğer kulüplerin böyle bir uygulamaya gidip gitmediği sorusuna Naversnik “Evet ve bütün hepsinde de önlemin amacı aynı. Taraftarlarıyla koordineli bir şekilde kombineleri regülasyona tabi tutmanın gerekli ve taraftarlar tarafından da istenen bir şey olduğunu fark ettiler. Çünkü herkesin kalbinde aynı amaç var: Tribündeki taraftarların takıma maksimum desteği vermesi. Ve bu da tribünlerde boşluklar olduğunda değil gerçekten kapalı gişe oynandığında başarması çok daha kolay bir hedef!” cevabını verdi.
  • https://www.fenerbahce.org/fbmobile/detay.asp?ContentID=60971



    Öğrenci kombinesi bekleyen arkadaşlarımız için kulupten açıklama yapıldı.

    Dikkatle okuyup gereken evrakı tamamlayın ki, hasbelkader sıra size gelirse evrak eksikliğinden geri dönmeyin.



    Fiyat 600 tl. Fb kart 100 tl.

    Geçtiğimiz yıldan kartınız varsa 50 tl.

    Passolig kartlarınızın süresini sezon sonuna kadar güncellemeyi unutmayın.

    Bol şans.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Feyenoord maçına tanesi 50 liradan 2 adet okul açık kombine devrediyorum. ( maç için gişede en ucuz bilet 109 lira, okul açık kapalı gişe olduğu için bilet satışı yok)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şehir dışında olduğum için maça gidemeyeceğim. maraton üst d blok kombinemi ilk mesaj atacak öğrenci bir kardeşimize öğrenci kartının fotoğrafını göndermesi durumunda ücretsiz devredeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.