Şimdi Ara

FEMİNİST İFTİRA VE LİNÇ İLE ADAM ÖLDÜRTÜLMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkes kendi adaletini neden sağlamamalı işte bir örnek.



    'Tecavüz etti hamile kaldım' dedi, babası 17 yaşındaki genci yerinin önünde tabancayla öldürdü. Babanın yargılandığı duruşmada dinlenen sanığın tecavüze uğradığı ileri sürülen kızı, öldürülen gencin suçsuz olduğunu belirterek bir yakınları tarafından hamile bırakıldığını itiraf etti

    http://www.milliyet.com.tr/kizima-tecavuz-etti-deyip-gundem-2632629/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 23 Mart 2018; 0:43:22 >



  • 2 sinede ver müebbeti 50 60 yaşında çıksın bunu yapmayı düşünenlerede ibret olsun ama nerdeeee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 22 Mart 2018; 20:2:2 >
  • İlk öldürülme haberi çıktığında herkes babayı övüyordu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O degilde olduren sahis at yarisi oynadiktan sonra cocugu vurmaya girtmisti. Vurdugu video vs var. Adama ne koymustur hem sucsuz ergen bir cocugu oldurdu. Karisi ve kizi tarafindan kandirildi



    Gogsunu gere gere namusumu temizledim diyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi birbirinden mal
  • İşte gençler kamera olmayan hiç bir yerde kızlarla dialoğa bile girmeyin. Bu beni taciz etti der kimse sizi dinlemeden döver ya da mok yoluna gidersiniz.



    Son zamanlarda bu taciz olayları arttı ama bazı kızlar bunu koz olarak kullanabilir.



    Geçen kadıköy vapurundayım kızın teki kalk ben oturucam orada diye erkek arkadaşına bağırıyor sesli sesli, çocuğun kulaklığında kulaklık istediğin yere geçebilirsin dedi kız üste çıkmak için daha da bağırdı hani vajinası var ya koz onda ya kendilerini bişey sanmaya başladı bazıları nasıl olsa ben ne dersem o olur kafasıyla.



    Sonuç olarak dikkatli olun tek bir iftiraya ölürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cahillik bu yaa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öldürülen çocuğun ailesinin yerine koyun kendinizi.Hem çocuğunuzu kaybettiniz,üstüne tecavüzcünün annesi babası diye yaftalanarak belki oturduğunuz semti bile değiştirdiniz.Sonrasında çocuğunuzun hiç suçu günahı olmadığını ve iftiraya uğradığını öğrendiniz.Ne yapardınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeodempp kullanıcısına yanıt
    Hocam duygusal düşünmek, duygular ve hislere göre hareket etmek topluma çok zararlar veriyor.Komünizm, sosyalizm ve f*minizmde ne yazık ki çok var bu.En yüksek tepkiler, radikal tepkiler,sorgusuz sualsiz inanmalar bunlar tarafından gerçekleşiyor. Komünizm,sosyalizm ve f*minizmle çok ciddi,kararlı ve düzgün bir mücadele gerekiyor.Bu haber sadece bir tane , bunun gibi binlercesi var.Masum erkekler sahte taciz,sahte tecavüz suçu işleyen kızlar tarafından hapse atılıyor."Tacizde tecavüzde kadın beyanı esastır" ı f*ministler çıkarttı, akepe de kanunlaştırdı.Bu saçmalığın kaldırılması lazım.Erkek hakları üzerine verilecek çok mücadele var,ama bunların en başında hukukla alakası olmayan bu kanunun kalkması ilk sırada geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 22 Mart 2018; 21:46:32 >
  • straptezlo S kullanıcısına yanıt
    "İşte gençler kamera olmayan hiç bir yerde kızlarla dialoğa bile girmeyin. " Türkiye'de erkek hakları 0 durumda.Bu söylediğin bile hiçbir işe yaramaz. Bir örnek vereyim mesela.https://forum.donanimhaber.com/taciz-mi-sahte-taciz-mi-turkiye-de-adalet-bitmis-erkekler-ayvayi-yemis-durumda--130633531 Şu konuyu bir oku.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 22 Mart 2018; 21:35:12 >
  • Edit; feminist ihtimaline karşı silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanmodoff -- 22 Mart 2018; 21:50:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insanmodoff kullanıcısına yanıt
    Knk sakin ol

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk öldürülme haberi çıktığında Herkes babayı övüyordu diyenlere de deli oluyorum.
    Ben övmüyordum kardeşim ben övmüyordum! Niye genelleme yapıyorsunuz la deli oluyorum böyle tiplere!
    Red Pillciyim olum ben!!!


    Ayrıca o kızın da cinayete sebebiyetten yargılanması gerekiyor.
  • 1 haftada 3 kere kavga çıktı toplu taşımada.Kadımlar çıkardı kavgayı ve her defasında erkekler susmak zorunda kaldı."Abi kadın diye birşey diyemiyorsun ki" diyio sustular.Olayın geldiği nokta bu artık.Suçları yok adamların çünkü ses çıkardığın an "kadına şiddet uyguluyo barzo" diye hayatın bitiyor.Veya "tacizci" iftirası yiyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kıza ve babasına muebbet verilmesi lazım
  • gren kullanıcısına yanıt
    14 yasinda ceza almaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size saçma gelebilir ama ben Adana'daki tuhaflıkların İncirlik üssünden kaynaklandığını düşünüyorum. Artık insanların beyinlerine komut mu gönderiyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum ama bunun bilimsel metodlarla açıklanmasi gerek bence.

    Haarp silahı mı subliminal telkinler mı neyse artık bu meseleyi araştırmak lazım.



    İklimden dolayı desek sadece Adana mı sıcak, etnik yapı desek sadece Adana mı bu yapıya sahip?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adalet bu yüzden var işte. Cocugu bır dınle be adam. Yaptığını söylerse vur tamam. Ama yapmadığım derse kanıtla de be. Bızımde başımıza gelebilir durup dururken hayat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir benzeri başıma geldi ...

    2 yıl beraber olduğum kız arkadaşımın ailesi babamla borç harç davasına girince birde bu mahallede siz mi yamansınız biz mi yamanız çekişmesi başlayınca olaylar vuku bulmuştu.

    Bir sabah kapıda polis, "hakkında şikayet var" diye çağırdı karakola.

    Nöbetçi mahkemeye çıkarıldım hakkımda 3 sayfa tam 3 sayfa iftira, ama savcı okudukça terler boşalıyor benden. Fenalaştım zaten, oradaki polisler falan yardım ettiler sağolsunlar.

    Şansım var ki iyi bir konuşmacıyım ve annem saç telinden tokaya binlerce fotoğraftan yüzüklere, elbiselere, mesajlara, sosyal medyaya, whatsapp ve facebook sayfalarımıza kadar 3 torba kanıt getirmişti. Savcı tamam yeter diyor ben anlatıyorum adam diyor la tamam inandım ben anlatıyorum... Onlar 3 sayfa iftira vermişti ben 17 sayfa savunma yaptım.

    Dava açılmadan düştü. Sonra dedim bunun bir bedeli olmayacak mı ? Benim canımdan can aldılar bu kadar basit mi, savcı "kız ailesi hassaslar olayı ateşleme sen evlen bu kızla" deyip samimi bir gülümseme ile uğurladı beni.

    Babam sonradan dava açıp şu an adını aklıma getiremediğim hukuksal bir terimle 3 bin 700 tl ceza verdirtti bunlara, birde bizimkiler bu kızın babasını haşat etti, evlerine yakınları yemek getiriyordu kapıdan 1 adım dışarı attırmadık. Bedelini ödediler, bir gece evlerinden kaçıp gittiler.

    Sonradan özür mesajları, mahkemeden çekilmeler falan tonlarca sözüm ona "güzellik" yaptılar ama biz yüzlerine tükürmeden bırakmadık.

    Maalesef toplumda hassas. En ufak bir şeyde hemen yaftalanıp, karalanıyorsunuz ve bu Türk toplumunda çok basit bir şekilde yapılıyor.

    Kızın bahanesi de "beni vurmakla tehdit ettiler, çocuğa bir şey olmaz zaten biraz korkutalım onları" diye onunda ağzından kelam aldırmışlar, amcası kızı vurmuştu falan hakkımda yalan beyan versin diye... Kızında çarkına ettim zaten olaydan sonra.

    Sonradan bütün aileleri paramparça oldu. Hepsi bir birinden davacı oldular Allah'tan buldular. Rezil ötesi bir aile idi. Kökenleri Çingeneymiş. Nasıl düştüm ağlarına hala anlamıyorum.

    Babamın bileği ve maddi gücü olmasaydı muhtemelen pert olmuştum. Maalesef onlarca, haksız yere hayatı alt üst olan insanda tanıyorum böyle...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 23 Mart 2018; 12:48:49 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.