Şimdi Ara

Fem, Güvender vs yayınlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün gittiğim kırtasiyedeki abi toplantıya gittiğini, fem güvender gibi yayınlara kayyum atandığını, istersek bu yayınlardan alabileceğimizi fakkat artık o yayınların sorularından çıkmayacağını söyledi. Tüm sorular aynı telden sorular ve femin özellikle farklı soruları var mesela. Sadece o yayınlarda var diye sınavdaki soruların sorulup sorulmamasının bir önemi var mıdır? Bu kayyum ve sorular hakkında bir bilginiz var mı?



  • Ağzı olan konusuyor. Femde olan sorular cıkmıyorsa hiç bir yayının soruları cıkmaz. Benim kafamı şey kurcalıyor femin şuan ki sorularını aynı ekip mi hazırlıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ygs yi hazırlayan hocalar arasında o grubun hocaları olmayacak orası kesin zaten, ben femi türkçe ve simetri serileri dışında almayı düşünmüyorum piyasada zaten iyi kitap var.simetri serisi sadece konuyu öğretme odaklı kitapları o yüzden çalışmayı sadece onunla bitirmeyeceğinden sıkıntı da olmaz bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer fem beyaz kitap falan kullanılmayacaksa üzülmedim değil.Müthiş kaliteli soruları var adamların ve zaten kaç türlü soru var ki konularda.Yani adamlar hımm bu sorular femde varmış o zaman bunu sormayalım mı diyecekler?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.