Şimdi Ara

Felsefe Bölümünde Şikayet Birikmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Felsefe bölümünde şikayetler birikiyor. Hatta açılan her konu dinle ya da doğrudan siyasetle bağlantısı yoksa bile şikayet ediliyor. Bir yandan Bim mağazası reklamı yapan iki tane konu da hala duruyor. :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • felsefe bölümüne yönetici olarak camiden imam getirin.

    veya ismini değiştirin ilahiyat bölümü diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BDFFB04D -- 2 Aralık 2019; 17:53:11 >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Hatırlıyorum siteye ilk üye olurken hesabın telefon onayında teknik sorun çıktı. Bu sırada sorun halledilene kadar takip ettiğim bölümlerde konu açmaya çalıştım. Ülke ve dünya gündeminde, konu dışında, bilim ve teknolojide, kültür ve tarihte açamazken din tartışmaları ihtiva eden felsefe bölümünde açabiliyordum. Bu demektir ki hemen birisi SMS onaysız kayıt olup din konuları ve tartışmaları ile dolup taşan felsefe bölümünde yazabilir ya da orada konu açabilir. Modların genel itibarıyla olağanüstü geç davranmasını ve din temalı konu başlıklarının altında gelişen tartışmaların yer yer birkaç gün sürüp sayfalar tutmasını da hesaba katarsak felsefe kısmı aslında kripto din bölümü.Yani bence çok bilinçli olarak öyle tutuluyor. Böyle diyene de hayır değil din tartışılması yasaktır forum kurallarında da yazıyor ki zaten eninde sonunda konuları siliyoruz diyorlar. Yalnız galiba yanılmıyorsam bu sefer de bölüm kontrolden çıktığı için SMS onayı felsefeye de geldi. Zaten daha önceden bir kere üye/mesaj sayısı SMS onaysız maksimize edilmiş oldu; kamuflajlanmış din bölümü olarak yeniden tanımlanmış felsefe bölümü bu politikayla yeterince tanınınca görece durgun kategorinin - kültür kısmının belkemiği oldu. Taaa 2012'te kültür tarih felsefe kısmına bakarken çok iyi hatırlıyorum, hiçbir şekilde din tartışılamazdı. Daimi üyeler ve potansiyel daimi üyeler - bölüm ziyaretçileri - din tartışmalarına alıştırılmamıştı ve format çok daha sıkıydı. Şu anda olduğu gibi din tartışılamazdı ve ortada samimiyetsiz bir rating politikası yoktu. Forumda o kadar ölü yer varken felsefe bölümünde dini ticari bir meta gibi görmeleri hazin. Bir inançsız - ateist olarak benim dahi içim acıdı inançlılar adına. Forumda din tartışmaları sıkıntı mı değil mi tartışılır ama her Müslüman dinlerinin ticari bir meta gibi addedilmesini hoş karşılamaz. Zaten din tartışmalarına ve din tartışmalarıyla ilgilenilmemesine / geç ilgilenilmesine belirli bir tepkinin geldiği görülüyor da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Demek siz akademisyensiniz ha .
  • 6 gün boyunca Bim'den ürün reklamı durur mu yav? Şikayetlerin biriktiğini ve geç müdahele edildiğini anlamak için akademisyen olmaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlerdir şikayetlere bakan yok ,bilmediğimiz bir şeyler mi var ?
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Hocam bu arada kademe kademe neredeyse bu konudaki tüm mesajlar silindi. Öğlen bir kısmı yoktu akşam geri kalan mesajlar da gitmiş. Eleştirel akılla konuşmak kimseye zarar vermez ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Anasayfa haberlerinden kola reklamı yapan konu yerleştirmişler sanki Bim mevzusunu maskelemek ister gibi ki bence anlamsız çünkü felsefe bölümünden insanlar buraya fazla bakmıyor. Orada kimse böyle detaylara takılmıyor da. Bim'den fiyatı ile ürün linkini bölüme koyan üye bölümde kurallara aykırı şekilde iki tane konu açarak bu işi yapmıştı anasayfadan bölüme haber koyulmamıştı. Zaten ben hiçbir zaman bu tarz anasayfa haberlerinin kültür felsefe kategorisine koyulduğunu görmedim Bim'den hemen sonrasına denk gelmesi garip tesadüf. Anyway. Garip işler dönüyor. Bim reklamını veren sen değilsen niye çekinirsin ki? Siler gidersin. Sildikten sonra üstüne reputation düzeltmeye veya hiç kimsenin algısını yönetmeye çünkü zaten ortada fazla bir algı yok uğraşmazsın. Yalnız daimi küfredenleri forumdan atıyorlardır ortalık sınırsız uzaklaştırılmış hesap dolu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 8 Aralık 2019; 2:5:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aslında hep de merak ederim büyük modlar bu olan biteni ne kadar biliyor diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    daimi küfür edenleri atmıyorlar ,bir sürü örnek var ,öyle olsa buradaki üyeler korkardı
    atsalar bile günler sonra yapılıyor ,adam amacına ulaştıktan sonra atsan ne olacak ?
    ayrıca çok anormal sayıda çoklu üyelik var ,ben iddia ediyorum bunların bir kısmı hacklenerek ele geçirilmiş üyelikler
    en zoruma gideni ise millete yasak olan çoklu üyeliği ,bazı yöneticiler sıkça yapması
    şimdi isim bile verirdim ama yalanlanır :)

    hele ki sms. onayı istenmeyen bölümler vahim ötesi ,adam dakika başı üyelik alıp gelebiliyor ,bu durumda niye çekinsin ?

    küfür edene 4-7 gün ,konu dışında bölümü için çok tuhaf cezalar var (15 gün gibi tuhaf cezalar var),adam çok basit bir şey yapıyor 15 gün uzaklaşma alıyor ,diğeri hakaret edip 4 günde dönüyor

    neyse şimdi bu mesajlarda silinir ya :)

    bu tür konuları burada konuşamayacak isek ,nerede konuşacağız o zaman ?




  • Böyle bir konu açayım dedim tahmin ettiğim gibi bölümde veya forumda ne dönüyor veya bitiyor aldıran pek kimse yok. O sebeple mesela buradaki mesajları silmek de çok gereksiz.

    https://forum.donanimhaber.com/kultur-tarih-felsefede-star-wars-coca-cola-reklami--141134448

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün yaptığım şikayete kısa sürede bakıldı ama ne hikmetse 2 aralıktan beri bekleyen şikayetlere inatla bakmıyorlar
    acaba bu şikayet ettiğim kişilerin yöneticilerle bir bağı mı var diyeceğim ?
    bu defa da yöneticiler bana düşman olacak :)

    bizim burada yazdıklarımızı yöneticiler mutlaka okuyor olmalı (mesajlarımızı falan sildiklerine göre) o halde günlerdir söylediğim halde şikayetlerime neden bakılmıyor ,bir yönetici açıklarsa memnun olurum
  • Yetişmeyebiliyor arkadaşlar, varsa ben bu bölümle özel olarak ilgilenirim, kimseyi ayırmam, gereken neyse onu yaparım diyen, seçin aranızdan bir arkadaşı yetkilendirelim. İşler hızlansın,

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.