Şimdi Ara

Fcous ambiente,comfort,collection?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ford alıcısıyım ..İşin açığı deneyimim yok.Sizlerden yardım almak istiyorum..Formu baya bir gezdim ghia modeli ile ön sıralarda anladıım kadarı ıle.. Benim limitim 17-19 civarı ..Aslında yeni kasa düşünmüştüm fakat kendi miktarıma uygun olanlara bakıyorum şuan kredı cekmek istemediğimden..

    Sizden vede tecrübe sahibi olan arkadaşlarımızdan bu collection-ambiente-comfort farkları yada hangisinin daha iyi oldugu ,birde sanırım güvenlik paketı durumu var bu modllerın ıcınde bunların farkını belirtirmisiniz __? ..Belki bu konular daha önce konuşuldu ben bulamadım öyle ise kusurma bakmayın şimdiden..

    Yeni buldugum vede bakacagım arabalar bunlar şimdiden ilgilenen dostlara çok teşekkür ederim..

    http://www.sahibinden.com/memurdan_2004_model_ford_focus_comfort-44WQQaXQQ19306022WQQpXQQdisplayitem


    http://www.sahibinden.com/sahibinden_2004_focus-1_collection-35WQQaXQQ20354873WQQpXQQdisplayitem


    Sağlıcakla..







  • daha önce çok geniş şekilde yazmıştım. O kadar değişik farkalr varki hem donannım olarak henm yılına bağlı.

    collection o 3ü içinde en güzelidir abs 2 hava yastığı alışımlı jant sis farı. Diğerlereinide yazacamda çok karışık
  • Saolasın Mustafa kerdesım..inan cok karısık duyglar ıcındeyım..18 -19 lıra verene kadar üzerine biaz daha para ekleyip focus 2 mı alsam dıyorum...nasıl olcak bılemeıyorum !
  • Şunu söyleyeyim ben olsam trend FII yerine 2004-2005 ghia FI bakarım. Ama ghai FII alabileceksen kendimi zorlar onu alırım
  • Haklısın ben 2004 bır Ghia buldum,21 lıra dıyorr..69 binde..ama cok entresan adama dedım kı bunda ebd var demı asr yada ... o da dedıkı v"alla yok galıba! " ?:) noramdle bu ghia modellerde olmuyor mu 2004 ghıada asr -ebd ? yoksa satan kısı mı bılmyıor ..
  • ebd dediğğniz fren dağıtım sistemi absli tümfocuslarda vardır ki ghiada zaten var. asr ise forlarda yoktur. esp dir o da opsiyondur ama pek bulunmaz. satankişi belliki sadece kullanıcı
  • sanırım ..mustafa kardesım..acaba bu para temız ıse verılırmı bılmemıyorum dusunuyoruz aılcek...:) 2004 ghia ya 21 lıra verırlırmı dıye...?
  • 20 ye alanlar oluyor temiz ise sorunsuz ise 20 nin altını zorlayın derim. lp1 paketlisine ben 20 veririm :D düz üne 19 gibi :D yani 19-20 normal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.