Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (546. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.647
Cevap
17
Favori
343.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

    Hocam, Villareal iyi savunan bir takim fakat Bayernin elenmesi tamamen kendi enayiliği. Salzburgta Korona yüzünden eksikler olmasa Salzburgta Bayerni elerdi. Senin perspektifinle bakarsak, Frankfurt gibi orta sira takimda Barçayi eledi.


    Barça çok geriledi. Diğer büyük takimlarin artiklariyla ŞLde başarili olacaklarini sanmam. Bizim kadro da yaşli. EPLde City ve Klopp faktörüyle Liverpool zaten uçtu.


    Bayern yönetimi ve Perez efendi aklini başina almazsa, uzun süre ŞLde ingiliz finali görürüz. Psgyi bilemem. Zidane gelip, Leonardoyu kovup, adam gibi transferler yaparlarsa Psg de yarişa katilabilir.

  • Sabitzer, Roca ve Tolisso'dan çıkıp Gravenberch ve Laimer çözecek Bayern muhtemelen. Kıskandırıcı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar hâlâ utanmadan kova neuer ve dede muller ile sözleşme uzatiyorlar. Münih kadar aptalca yönetilen bir klüp yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müller reisi seviyorum yaw kalsın bence :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

    Hocam, nesini seviyorsun, adam çok antipatik.Bence, Müller düşük maaşla yedek olarak kalsa kimse gitsin demez de bu adam 20 milyon ve sürekli 11 oynamak istiyormuş. Yiyici adam bu yani.Neuer de Nübelle rekabete girmek istemiyormuş. Korktu o da heralde.Musiala bu Mülleri top diye oynar. O varken Mülleri 11 oynatmak hem ayip hem de o bebenin hakkina girmek.20 milyonu birak, bu Müllere 10 milyon maaş veren enayi de çikmaz.



    1 senelik uzatmişlar, 2025 diyorlardi ilk, heralde Bayern yönetimi utandi.Uli Höenesste Hainer benim kuklam diyorlar diye açiklama yapmiyorum demiş.


    Gravenberch ve Laimeri birlikte almaz bu cimriler. Bence, Laimer dedikodularini bilerek Ajax fiyat düşürsün diye çikariyor bunlar.


    Mazroui, Laimer/Gravenberchten birisi gelir. Forvete de Lewa 1 sene kalir, Hlozeki alip yetiştirirler. Bunlardan bu kafayla fazlasi olmaz.City uçtu, Liverpool Klopp faktörüyle hep iyi ve istikrarli. Psgde havadan 200 aldi, orta saha ve forveti düzeltirlerse onlarda City ve Liverpoolla rekabet ederler. Bunlarda bu kafayla en fazla çeyrek final görürler. Nagelsmanndan da cacik olmaz. ŞLden elenmişsin, Müller 2 maçtada yoklari oynamiş, elenmenin baş sorumlusu, ertesi maç yine ilk11de.Forma adaleti olmayan takimda huzur da olmaz.

  • laimer ve gravenberch gelirse insanüstü bi orta saha rotasyonu olur

    fakat savunmaya bi an evvel çare bulunmalı upamecano çöpüyle cl önümüzdeki sezonda hüsran olur

    keşke kalidou koulibaly'i alsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyon olmuşuz wow ne büyük olay 😒 her sene aynı terane cl de popona tekmeyi yiyip ligde şampiyon olmak Almanları nasıl tatmin edebiliyor anlamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cl deki hüsran kahretsede üst üste 10.şampiyonluğun ihtişamı muazzam bi şey

    stern des südens !


    FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 23 Nisan 2022; 22:27:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene cl hüsranı dışında bir sorun yok 👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bayern, Haalandla Martta saatlerce süren bir görüşme yapmiş. Raiolayla da Mazroui, Gravenberch ve Haaland paketi üzerinde görüşmüş. Fakat, Bayernin üst yönetimi(CEO ve başkani denetliyorlarmiş, ingilizcesi supervisory board, sakatliklar nedeniyle Haalandi veto etmiş.Şimdi de Haller diyorlar. Haller, ağir adam ve Ajaxtaki sistemin ekmeğini yiyor. Müllerle Hallerle Bayern ligi bile kazanamaz seneye. Nagelsmann, istediğim oyuncular alinacak ve seneye bu senenin tekrari olmayacak, söz veriyorum demiş Bayerndeki çalişanlara yaptiği konuşmada.Nunez ve Schickin bonservisi 80-100 milyonmuş. Schick bana güven vermiyor, patlayabilir o da, Nunez bence tam Bayernlik adam.

  • Bayern de ki kafaya gel. Suleye Dortmund daha fazla maaş verdiği için Bayern ile anlaşamadı. Şimdi de schloterbecke daha fazla maaş sunmuş ama o da Dortmund u seçmiş. Madem fazla maaş vereceksin, suleyi ne diye kaptırıyon Dortmund a. Harbiden çok aptal bir yönetim var başta. Şu ulrich mi ne kaleci vardı. Kontratı bitti uzatmayıp yolladılar hamburga, bir sene sonra geri aldılar yeni transfermis gibi duyurmuşlardi birde. Dünya da bu kadar saçma şirket kafasında yönetilen bir klüp daha yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunlarin Lewandowski konusunda ne yapacaklarini merak ediyorum. Barça, 3 senelik sözleşme ve 35-40 milyon maaş veriyormuş. Bayernde sözleşme sonunda 35 olacak adama 2 yillik sözleşme ve zam verirse(şimdi 24 aliyormuş zaten, 12 net) enayilik olur. Lewandowski, 1 sene daha kalirsa seneye 2 senelik sözleşme ve 35-40 milyonluk sözleşmeyi rüyasinda görür. Bu yüzden, ayrilmak için baski yapacaktir. Zaten, Zahavi ve Barça basini çok çabaliyor şimdiden.

  • Bayern lewandowskinin ayrılması durumunda yerine Real Madrid'in müzmin yedeği jovici alacakmış. Bundesliga da ki tecrübesi Bayerne cazip geliyormuş. FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig Chupo motingle de sözleşme imzalar bunlar. Artık CL de muhteşem forvet hattıyla neler yaparlar kim bilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SïmônAdebïsï kullanıcısına yanıt

    Bu Jovicle Haller Frankfurttaki sistemin ekmeğini yediler. Ajaxtaki sistem de benzer, Haller yine çoştu fakat ağir, Bayernde yapamaz. Bunlarin almasi gereken adam, Nunez de paraya kiyamazlar. Lewandowskiyi 1 sene tutup, Hlozeke çökmeye çalişacaklardir.


    Jovic/Hallerle Müller rüya gibi bir hucum hatti olur! Avrupa Liginde güzel güzel rezil olurlar.

  • Müllerle sözleşme 2024 yılına kadar uzatılmış. Kısaca takım 2024'e kadar çöp diyebiliriz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müllere zam yapip, maaşini 21.5 milyon avro yapmişlar. Bir de çocukluk odasini yapip, sözleşmeyi yenilemeyi öyle açiklamişlar. Bir de stadta kutlamişlar. Harbi, bu Bayern yönetimi neyin kafasini yaşiyor? Bu Müllere 13-14 milyon veren takim çikmaz, hal böyleyken 21.5 milyon vermenin mantiği ne?


    Gnabry de Müller hep 11 oynuyor, istediği maaşi da veriyorlar, beni de dönüşümlü kullaniyorlar, 17 milyonu vermediler diye sözleşme yenilemeye soğuk bakiyormuş. Müllere 13-14 verseler, hayir mi diyecekti? Ama adam Bavyerali diye iltimas geçiyorlar, oda kerizleri bulmuşken sömürdükçe sömürüyor.

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Gnabry e ayıp etmişler. Durum böyleyse arkasına bakmasın kaçsın. Real madrid yada Barcelona ya gitsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salihamidzic abimiz Mane'nin menajeri ile görüşmüş.


    Mane - Gnabry takasına olumlu bakılıyormuş..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 10 Mayıs 2022; 0:7:3 >
  • Evlatçılık her zaman bela getirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOT TRUE ❌ is that Bayern is working on a Transfer of Sadio Mané. The Player was no topic in the Talks between Salihamidzic and Bezemer of Mané‘s agency „ROOF“ at Mallorca on Friday.

    Mane işi yalanmış. Pek mantıklı gelmedi zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.