Şimdi Ara

FC Bayern München Taraftarları | Bayern 1-3 Leipzig (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.662
Cevap
18
Favori
344.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Son 3-4 senedir büyük oyun performansı düştü ondan önce dediğiniz gibi tam bir kudurtucuydu hocam adam tam bir bavyeralı zaten yani doğuştan sinir bozucu bir tip. 😆

    Daha 2 senelik sözleşmesi var. Son bir Cl daha sıkıştırabilir umarım araya.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rummenigge hala bizim Lewa'mız var kesinlikle Haaland'la ilgilenmiyoruz türünden demeçler veriyor. Bi sus be adam iyice bizim reisi cumhura döndü. Konuştukça batırıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lewa Ballondor dışındaki ödülleri süpürdü bu sene. eyyamcı fransızlar utanıp ders alır umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas mullerin güzel bir sözü vardı. Biz almanyada süperstarlığa inanmıyoruz. Bize akademide daha küçük yaşlarda takım olarak oynamayı, takım başarısını öğrettiler, tek başına sivrilmeyi değil. Bu yüzden çok fazla alman futbolcunun ballon d'or kazandığını göremezsiniz. Ama formamızda kazandığımız dünya kupalarını simgeleyen dört yıldızı görürsünüz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müller'in güzel bir sözü vardı en fazla ballondor alan ülke ve farklı kişilere en fazla ballondor kazandıran ülkeyiz ama siz instadan gördüğünüz postlara güvenecek kadar araştırma kıtlığı yaşayın diye.

  • Ooo messi fanboyu inanmamış dediğime. O zaman biraz İngilizcen varsa bu dediğim yazıyı yabancı gazete köşelerinde de okuyabilirsin. Tabi İngilizcen varsa. Hani Twitter postlarina inanmıyor mussun ya(onada inanırsın da işinize gelirse) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robert Lewandowski bu akşam attığı 2 golle bu yıl içindeki 68. golüne ulaştı ve rakipleriyle farkı daha da açtı. Wolfsburg maçıyla birlikte 70 gole ulaşma imkanı var. Muazzam bir yıl.


    1.Robert Lewandowski - 68

    2.Kylian Mbappe - 49

    3.Erling Haaland - 47

    4.Cristiano Ronaldo - 46

    5.Karim Benzema - 45

  • Böyle bir adam sırf kopa amerika adında ki kıytırık bir kupa yüzünden ballon dor alamadı. Daha doğrusu lobi kurbanı edildi. Adam gerd müllerin rekorunu kırmış, Messi'nin takvim yılında 91 gol attığı yılda ki maç başı gol atma rekorunu da kırmış(1.36), Bundesliga şampiyonu olmuş. Diğer bücür la liga 3. Olmus ve kopa america almış. Gol+asist lewa ezmis. Bucur daha fazla key pas atmış, daha fazla maçın adamı seçilmiş,daha fazla dribling bla bla bla......


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haaland ne şanslı bir adam, kariyer başlangıcı Messi'nin son dönemlerine denk geldi. İki seneye ödülleri toplamaya başlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    Bence mbapbe karşısında şansı yok eskisi kadar. Neden diye sorarsan şu 3-5 aydır haaland çok sakatlık yaşamaya başladı. Bu kronik sakatlıklar yüzünden sezonda 10-15 maç kacirirsa ileride işi Zor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ballon dor modrice verildiginden beri onemini yitirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raphinha alınmış 50m euroya potansiyelli oyuncu coman gidecek sanırım. lewadan sonra forvete kesinlikle vlahovic yakışır performansı böyle giderse aratmaz lewayı geleni atıyo adam.

  • Comanin yerini dolduracağını sanmıyorum. Bayern bunu hep yapıyor. Maaş dengesini bozmamak için,en önemli oyuncularını gönderiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salzburgtaki Adeyemi Comanin yerini rahat doldurur hocam. Coman iyi de çok istikrarsiz. 2-3 ay çok iyi, geri kalan sezondaysa çekilmez. 20 milyon maaşta verilmez. Comana 20 milyon maaşi kimse de vermez. ŞL finalinde gol atti diye poposu arşa değdi adamin. Geçen sene Atletico maçi dişinda büyük maç almişliği yok bu Comanin. Bu adama 20 milyon maaş veren süzme enayidir. Adeyemiye 30-35 bonservis verirsin, en fazla 10 milyon da maaş. Comani da 30-40a satarsin. sağlam iş olur.


    Dünden beri tüm internet sitelerinde bu bebe konuşuluyor. Oyun akli var ve yetenekli. Özile benzetiliyor. Almanlarin 2005 jenerasyonu ya patlayacak ya da sağlam iş yapacaklar gibi bir his var bende. Ortasi olmaz.


    Uli Höeness ve Rummenigge mikrofon görse konuşuyorlar. Bayern bu ikisinden ne çekti be. Höeness bir de 2024-2025 Lewandowski ve Müllersiz düşünülemez açiklamasi yapmiş. Ulan daha 2022ye yeni girdik. Hep futbol akli diyoruz fakat bu ikisi nasil futbolun içinden gelip bu kadar futbol aklindan yoksun benim aklim almiyor. Bizim Perez inşaatçi. Son 1-2 senede çok sivadi kabul ediyorum ama bunlara göre futbol ulemasi gibi adam.


    ben bekavactwitter
    “When do we cop the shirt lads 👀 Paul Wanner 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 https://t.co/hRZtV2LXFs”
    https://twitter.com/GVidovicburner/status/1479653519854551041




  • Coman ile 2027'ye kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalandı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayret iki üçün hesabını yapmayıp sözleşme yenilemiş Bayern yönetimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayern makul maaşlar veriyor diyordum. Bayernde iyice azitmiş. Müller ve Neuere 20 milyon avro vermeler. Comana 17 milyon vermeler.Dün KMPG haberlerine baktim. KMPG analizine göre, maaşlari 311 milyondu. 400u bulur bu sene.


    Coman istikrarsiz ve hiziyla oynayan bir adam. Comana 17 vermektense Adeyemi alinirdi. Sözleşme sonuna kadar yatar bu. Müllere 20 vermenin akil ve mantikla açiklanacak bir tarafi yok. 32-33 yaşinda adam. Başka yerde bu paranin yarisini kazanamaz. Asp Jenseni de almişlar. Bu bebeyi çok övüyorlar izleyenler. Wanner var. Üzerinde dursalar Wanneri kazanirlar. Müller, 35-36ya kadar 11 oynayacaksa bu gençleri transfer etmenin de bir mantiği yok.Bayerndeki bu devrecilik mantiği hiç bitmeyecek heralde.Renato Sanches gibi adamlari yediler Müller için. O da bu durumu kullanip sömürdükçe sömürüyor. 35-36ya kadar 20yi almaya devam eder. Olan Wanner, Jensen gibi gençlerin kariyerlerine olur.





  • Neuer ile sözleşmenin üç yıl uzatılması düşünülüyormuş. Nübel yazın yüksek ihtimalle ayrılacak. Geri alma opsiyonu koymak gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 15 Ocak 2022; 19:55:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 yil mi? Bayern yönetimi çok saçmalamaya başladi. 36 yaşindaki adama 2026ya kadar sözleşme vermek delilik. Buffon bile 37den sonra bitti.


    Bayern & Germanytwitter
    “Bayern have made extending Paul Wanner's contract a top priority. Oliver Kahn, Hasan Salihamidžić and Marco Neppe are all fighting to keep the talent. A decision is expected in the next 2 to 3 weeks. The perspective will be crucial. A loan is not completely ruled out [Kicker]”
    https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1482824999463497748?cxt=HHwWqMC50eHehpQpAAAA

    3.5 atmaya başlamişlar. Bu bebede akil varsa, oynayabileceği bir takima gider.


    Bugün Fifa ödülü verilecek galiba. Bunu da Messiye vermesinler.

  • SON DAKİKA: Robert Lewandowski, FIFA The Best (Dünyada Yılın Futbolcusu) ödülünü kazandı.


    Ödül milli takım kaptanları, teknik direktörleri, dünya çapında futbolseverler ve medya mensuplarının ortak oylamasıyla verildi.

  • 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.