Şimdi Ara

Fatih Altaylı'dan Mükemmel Bir Yazı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Proje belli değil diyor sonra chp'yi bombalamaya başlıyor.
    Onu geçtim hala ağaç ağaç diyor.
    Fatih Altaylı zaten pek bir şey demeye gerek yok.
  • Sırf AKP yapıyor diye bu kadar protesto olduğunu düşünüyorum.Çoğu insan orada neyi protesto ettiğini bile bilmiyordur.Chp'liler nereden çıkacaklarını çok ama çok iyi biliyorlar.O protestoyu yapanların çevreye karşı nasıl inanılmaz duyarlı??? olduklarınıda tahmin ediyorum.Metrobüs yapılırken de kıyameti koparmışlardı.Şimdi o kıyameti koparanların hemen hepsinin metrobüsü kullandığınıda biliyorum.Yeni yapılacak köprüyü en çok bunların kullanacağını da biliyorum.Oraya Avm yapılsa alayının o Avm' den çıkmayacağı da garanti.
  • mesele ağaç meselesi değil ki, son dönemde pkk pazarlıkları imralı mektupları reyhanlı olayları vergi zamları, memura verilen komik zamlar halkın geçinme sıkıntılarıyla boğulması, yol yapacağım diye alınan saçma sapan vergiler vs vs halk doldu doldu doldu bir patlama noktası oluştu sonra da olay bu noktaya geldi. Hala olayı park bahçe sananlar var, komiksiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2y

    show tv yi hemen bunlar kapmış, düşünün(!)

    evet onlar kutlama yaparken kendisini olaydan haber eden olmamış kendi haber kanalları açıktı galiba. olayın ağaçla ilgisi yok artık polis artık halkını öldürmeye başladı. tepki buna fatih efendi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isez

    Sırf AKP yapıyor diye bu kadar protesto olduğunu düşünüyorum.Çoğu insan orada neyi protesto ettiğini bile bilmiyordur.Chp'liler nereden çıkacaklarını çok ama çok iyi biliyorlar.O protestoyu yapanların çevreye karşı nasıl inanılmaz duyarlı??? olduklarınıda tahmin ediyorum.Metrobüs yapılırken de kıyameti koparmışlardı.Şimdi o kıyameti koparanların hemen hepsinin metrobüsü kullandığınıda biliyorum.Yeni yapılacak köprüyü en çok bunların kullanacağını da biliyorum.Oraya Avm yapılsa alayının o Avm' den çıkmayacağı da garanti.

    Bunu bütün millet biliyor
  • Manipülasyona başlanmış belli oldu. Olayların özeti değil, biraz CHP'yi suçlayan olayları küçülten bir manipüle etme amaçlı yazı, bu adamın geçmişi belli zaten. Ha CHP'de çok saçma haraket ediyor, CHP'ye ne dense az.
  • Kimin temsilcisini çağırıyorsun, halk var lan orda ? Hayır bunu anlasanız ne olur anlamasanız ne olur.

    Böyle olayların dinamiğini biliyorsanız, baskının tarihsel sürecinden haberiniz varsa, bu yazıyla ve boyle savunmayla bitmeyecegini bilirsinz bunun...

    Hukumet yanlısı olursun, bende memnunum yaptıkları cogu işten ama sadece basına bakın, ne kadar baskı altına oldugunu goremiyor musunuz bir tanesi cıkıp yayınlayamıyor?

    Yapacak bişey yok, yok dıs guc istedi yok chplier diye kolaya kacsanız bile bir sonraki olaylar oalcaktır ve ozaman dahada buyuyecektir. Cunku tayyibin yapısı bu geri adım atmıyor, baskıyla susturmak istiyor..
  • Ağaç kafalı mısınız anlamadınız hala olayın ağaç olmadığını. Bu olay Suriyeli mültecilerin Hatay'daki insanlara ettiği küfürlerin sizi buradan çıkartacağız cümlelerine, BOP projesiyle ülkesini satmaya, barış süreci diye vatan hainliği yapmaya cevabıdır. Bu olay bizzat Atatürk'ün Bursa Nutku'nun ve Gençliğe Hitabe'sinin bir yansımasıdır.
    Ki aralarında benim gibi CHP'li olmayıp da tepki gösterenler de var. Boş yere CHP de öyle böyle diye konuşmayın.
     Fatih Altaylı'dan Mükemmel Bir Yazı

     Fatih Altaylı'dan Mükemmel Bir Yazı




  • Ulen tabiki akp yapıyor diye, dünyanın en barışçıl demokratip partisi mi ki bu protestoda hafif olsun.

    Böyle zorba böyle bela bir yönetim gelmedi dünyaya hitlerden bile beter tabikide tepkimiz akpye. 10 yılın yeter be'si bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoFear88

    Yıl 2013 Fatih Altaylı diyenler var. AKP seçilmeden önce bu ülkede Tayyiplere yeryok diyen adam şimdi AKP'li oldu az araştırın 20002deki yazılarını okuyun . 99'da türbanlı öğrencilere kevaşe, bunlara balans ayarı yapılması gerek diyende bu adam AKP bunu iktidara gelince kovdurdu işinden sonra yağ çekicem diye anlaştı geri aldırdılar işe. Bu ülkede işte Fatih Altaylı gibi insanlarada gazeteci diyorlar ya...

    kim güçlü ise onun yanında
  • quote:

    Proje doğru mu değil mi ayrı tartışma, ama bu tartışmada “söz hakkı olmayan”lar arasında CHP ve CHP’liler de var.
    Çünkü birkaç gündür yaşadığımız tatsız olaylara neden olan projeyi onaylayanlar arasında CHP de var.
    Taksim’in yayalaştırılma projesi İstanbul Belediye Meclisi’nden CHP’nin de katkılarıyla oybirliğiyle geçti.
    Şimdi uygulanan ve olayların nedeni olan bu projenin “onaylayıcıları” arasında CHP’liler de var.
    Ve dün o projeyi Belediye Meclisi’nde onaylayan CHP’liler “utanmadan” gelip orada eylem yapanların arasında boy gösteriyorlar.
    Projeyi onayla, sonra gelip o projeye tepki gösterenlerin arasında boy gösterip muhalefet yap.
    Oh ne güzel!
    Peki bu proje onaylanırken aklınız neredeydi?
    O projenin onayı karşılığında siz de “kendi projelerinizi” mi onaylatıyordunuz yoksa!
    Şimdi orada her ne sebeple olursa olsun eylem yapanların arasına girmeye zerre hakkınız yok.
    Tam aksine, varlığınızla o eylemi kirletiyorsunuz.


    Saçmalamış CHP'ye oy vermiş birisi partisinin her yapıtığını doğru bulmayabilir, bazı koyunların körü körüne partilerinin yaptıklarının arkasında durduğu gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 1 Haziran 2013; 11:48:17 >




  • habertürk akpnin yandaşı olduğunu bilmeyenmi var? orda olan olayları haber bile yapmıyorlar.

     Fatih Altaylı'dan Mükemmel Bir Yazı


    bu resim facebookda paylaşılmıştı :)
  • Eski dönemlerde başına şapka takmadı diye insanları asan hükümetler,Ülkenin başbakanını sebepsiz yere asan askeri idareler,Halkını kuyruklarda yokluğa terkeden hükümetler,Ülkeyi borç batağına sokan hükümetler.Ekonomik krizler ile bankaları batıran ve yurtdışında milletin parası ile keyif süren nam-ı diyar işadamları üreten hükümetler,oluşturdukları kadrolar ile büyükşehirlerde büyük yolsuzluk yapan yöneticiler oluşturan hükümetler,kafasına göre gündem oluşturan komutanlar vs.vs.vs.
    Evet.Türkiyeye Akp gibi zorba bir yönetim gelmedi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isez

    Sırf AKP yapıyor diye bu kadar protesto olduğunu düşünüyorum.Çoğu insan orada neyi protesto ettiğini bile bilmiyordur.Chp'liler nereden çıkacaklarını çok ama çok iyi biliyorlar.O protestoyu yapanların çevreye karşı nasıl inanılmaz duyarlı??? olduklarınıda tahmin ediyorum.Metrobüs yapılırken de kıyameti koparmışlardı.Şimdi o kıyameti koparanların hemen hepsinin metrobüsü kullandığınıda biliyorum.Yeni yapılacak köprüyü en çok bunların kullanacağını da biliyorum.Oraya Avm yapılsa alayının o Avm' den çıkmayacağı da garanti.

    Herkes biliyor. N'aparsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp nin onayladığı yol genişletme çalışması ama Erdoğan ben oraya avm yapıcam diyor!
  • Sonra Fatih Altaylı, Levent Kırca kendisine Hükümet yalakasısın dediği için alınganlık yapıyordu. Her dönemin adamıdır Fatih Altaylı. O yüzden ''yanlı'' yazdığı yazının ''objektif'' bir geçerliliği yok.
  • Utanmaz adam kendi haber sitesi olayların haberini dahi yapamadı!

    Ama bunda şaşılacak bir şey yok Patronu Show TV yi alıyor, ses çıkarmaması lazım kendisine de bir ferrari gelir artık prim olarak.
  • Evet milleti körükleyen Chp'dir ve onlara ne kadar küfretseniz azdır. Bunu reddedenlere gülerim sadece, farklı şehirlerde arkadaşlarım var örnek olarak Kırklareli'de Muharrem İnce dün akşam gelip kışkırtıcı hükümete karşı devireceğiz konuşmaları yapmış, daha sonra yurtta chpciler gaza gelip otobüsle toplanıp İstanbul'a gitmeye karar vermiş. Denizlide başka bi yurtta millet yine chpnin etrafında toplanmış aynı şekilde. Chp hem projeye onay versin, hemde gelip protesto etsin, bu ikiyüzlülük değilde nedir ? Bunlar iktidara geçse ne olur acaba merak ediyorum. Bi köyü yönetcek yetenekleri yok işleri güçleri kargaşa çıkarmak, Allah ıslah etsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 1 Haziran 2013; 11:56:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: busterr

    Evet milleti körükleyen Chp'dir ve onlara ne kadar küfretseniz azdır. Bunu reddedenlere gülerim sadece, farklı şehirlerde arkadaşlarım var örnek olarak Kırklareli'de Muharrem İnce dün akşam gelip kışkırtıcı hükümete karşı devireceğiz konuşmaları yapmış, daha sonra yurtta chpciler gaza gelip otobüsle toplanıp İstanbul'a gitmeye karar vermiş. Denizlide başka bi yurtta millet yine chpnin etrafında toplanmış aynı şekilde. Chp hem projeye onay versin, hemde gelip protesto etsin, bu ikiyüzlülük değilde nedir ? Bunlar iktidara geçse ne olur acaba merak ediyorum. Bi köyü yönetcek yetenekleri yok işleri güçleri kargaşa çıkarmak, Allah ıslah etsin.

    Mazileri belli.Anca yırtık dondan çıkarlar zaten.
  • İstanbulda boş bir yer bırakmayın her yeri avm yapın eksik kalmasın.Park falan bize gerekmez orayı bir akraba alsın avm yapalım eski bir bina şeklinde.
    Yakında tarihi camilere kat çıkıp avm yaparlarsa şaşırmam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.