Şimdi Ara

Fasttech Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene fasttech üzerinden ilk siparişimde e-sigara almıştım ve gümrükten geri döndü ve kargo ücretini kesip kalan ücreti hediye çekine çevirdiler. Akabinde bu hediye çekiyle mi band 2 saat siparişi verdim ve bu siparişte gümrükten geri döndü ve tekrar kargo ücretimi kesip kalan tutarı hediye çeki olarak iade ettiler. Şimdi bluetooth hoparlör ve aux kablo almak istiyorum ancak yine gümrükte takılır mı sizlerin görüşlerinizi almak istiyorum.

    Ayrıca E- Sigarayı anlıyorum da , mi band 2 saat neden geri çevrildi hiç bir fikrim yok.



  • E-sigara yasaklı ürün olduğundan geri dönmüş. Ama Miband ın dönmemesi lazımdı. Gümrük memurunun iş güzarlığı yada bilgisizliği. Hoparlör ve kablo da gümrükte takılmaz. Sağ salim elinize ulaşması gerekli. Hatta vergi sınırını geçse bile elinize ulaşması lazım. Ama iş gümrük memurunda bitiyor yine. Belki gümrük memuru değişmiş olabilir.
  • fasttech logosunu-ismini gören gümrük memuru şeytan görmüş gibi irkiliyor sanırım. (mi bandı geri göndermelerinin başka bir izahı olamaz) sizin sermayeyi de yavaş yavaş sıfırlıyorlar gümrükçüler anlaşılan. bir geri dönüş daha elinizde kalacak 3-5 dolar.

    fasttech i mimlemişlerdi bir zamanlar. aynen sürüyor galiba.ürün ülkemize girince gümrük telefonuna internetten ulaşıp ürününüzün akıbetini sorun. geri gönderilmeden müdahale edersiniz.
  • Bi' arkadaşım atomizer aldı, başka bir arkadaşım e-sigara + atomizer aldı. Ben atomizer, tel, 10'lu coil vs. bir çok e-cig aksesuar aldım. Sizin band 2 geri dönmüş. Tamamen şans işi :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.