Şimdi Ara

Farming (ganimet) kasanlar için..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
15
Favori
50.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar,eğer sizde şu an farming (yani ganimet kasma modundaysanız) nacizane birkaç öneride bulunabilirim.

    -Öncelikle oyunun ganimet çalma dinamiğinden bahsedim biraz.Oyun köy binanız saldırdığınız köyün köy binasından ne kadar düşük ise ganimet çalma oranınız o derece yüksek olma mantığıyla çalışmakta.Sistem şu sekilde işliyor:

    Rakip level - Sizin level

    +3 ve daha fazla ---------200%
    +2 ----------------------150%
    +1 ----------------------110%
    0 -----------------------100%
    -1 ----------------------90%
    -2 ----------------------50%
    -3 ----------------------25%
    -4 veya daha az ---------5%

    Örnek vermem gerekirse, Rakip level7 siz level8 siniz diyelim ve rakibin 150k altını olsun.Sizin leveliniz rakibinizden 1 kademe yüksek oldugundan saldırdıgınız zaman max. alabileceginiz ganimet %90x150k=135k oluyor.
    Burdan da anlaşılıyorki tüm upgradeleri fln duvarlar vs.. yapmadan hızlıca köy binanızı geliştirmeyin.Sonradan pişman olursunuz aman

    -Saldırı için rakip ararken mutlaka sabırlı olun illaki 190-200k'lık rakipler olucaktır.Size tavsiyem 1100-1400 kupa arası ganimet gayet iyi.Gündüzleri Amerika,Portekiz,Hollanda ve Norveç geceleri ise Japonya ve Çin bu serverlarda gezinin.Unutmayın sabır gerçekten önemli illaki bulucaksınız,diyelim bulamadınız hemen başka servera geçin 20k 30k harcayın hiç onemli degil bir bakarsınız çok kolay bir 300k çıkıverir. Bu arada server nasıl değişiliyor derseniz "Oyunun DiL seçeneğini değiştirmeden bahsediyorum"

    -Son olarak, sonuçta ganimet kasıyorsunuz o yüzden köy binanızı mutlaka duvarların dışına savunmasız bir yere koyun ki kafadan 12 saatlik korumanız cepte olur her yıkıldığında.

    Unutmadan buda benim farming yaparken ki ordu yapım:
    10 duvarcı,8 dev,40 goblin,100 archer tüm ordunun yapımı yaklaşık 19dk civarı sürüyor. Amacımız ganimet kazanmak olduğundan verimlilik çok onemli ve bence her 19dk 200k gayet iyi bir rakam. Sizlerde ordu planlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Sonuçta sevgi paylaştıkça büyür







  • ganimet kasmaya yenı baslayanlar ıcın guzel konu olmuş..bende bikaç tavsiyede bulunayım..

    ben onceden 10 dev 10 duvar kırıcı 70-80 goblın ve okcu cıkarıyordum..sımdı kapasıtem 220 oldu..dev ve duvar k. ıle zaman kaybetmemek ıcın genelde 6dev 6 duvar kırıcı cıkarıyorum..geri kalan yaklasık 180 kişilik kısma sadece goblın ve okcu cıkarıyorum net sayım yok değişiyor ama en az 70 80 goblın oluyor..ordu suresını hesaplamadım cunku her savasta tum askerlerımı cıkarmıyorum ganımet kasıyorken..

    madenlerı kovaladıgım ıcın cogu zaman dısarda oluyorlar ve devlerle duvar kırıcılara hıc dokunmadan sadece goblınlerle alıyorum parayıi..sonra kıslalarda sadece onları cıkarıyorum 10 dk sonra savasa hazır hale gelebiliyorum..

    onemlı bır noktada savasa gıtmeden once kıslalarda egıtım baslatmak lazım..bazen 10-15 dk saldırcak koy arıyoruz o arada kısla uretımıne devam edıyor..100 asker kullanıp 200er k aldım atıyorum koye bı donuyorum kamp yine dolu nerdeyse...seri saldırı yapmak ıcın bunada dıkkat etmek gerek..

    iksir veya zaman sorunum olursa bazen dev yerıne barbar cıkarıyorum et kalkanı oluyorlar..onları onden yollayıp savunmanın dıkkatını dagıtıp okcu ve goblınlerle ganımetı topluyorum..

    ganımet kasacak arkadaslar daha cok depolarda parası olan degıl madenlerde parası olanı tercıh etmeliler..daha kolay ve daha fazla ganımet cıkıyor madenlerden..

    madenlerde para olup olmadıgını anlamanın bıkac yolunu soyliyim..
    *işçiler:rakibin insaat kulubelerınde zzz işareti varsa işçiler bosta demekki bu arkadas bı suredır gırıs yapmıyor..tabı bu garantı degıl..belki parası yok ondan işçiler bosta..ama genelde madenlerı dolu oluyor bu kişilerin..çökelim tepesine:)
    *depolar:depoya bakınca ıcı bos gibi duruyorsa genelde bostur :)bazı depolar altın dolu gozukuyor onlarda genelde depo dolu oluyor maden bos..ordunun gucu yeter diyorsanız çökersiniz ama ileri derim ben olsam:)
    *fazla ganımet:sizinle aynı sevıyedeki bır koyde 400-500k altn 400-500k iksir varsa buyuk ıhtımalle deposuda madenlerıde doludur..ben 200-300k alayım cıkayım dersenız çökün madenlerin tepesıne :)
    *mezarlar:rakibin koyunun cesıtlı yerlerınde mezarlar varsa bu arkadas saldırı almıs ancak saldırıdan sonra girip olen askerlerin mezarına dokunup onları iksire cevırmemıs demektir..demekki oyuna bır suredır gırmıyor..çökelim madenlere :)
    *xtopları -cehennem kuleleri: rakibin xtopları veya cehennem kulelerinin cephanesi bıttıyse bu arkadasta bayadır oyuna gırmemıs bıton saldırı almıs ama onları doldurmamıs demektir..bu köylerde ortalık mezar dolu olur zaten madenler baya bı doludur..beklemeden çökün :)

    ilk aklıma gelenler bunlar..aceleci olmamak lazım ganımet ararken..acıkcası ben bazen 70-80k harcıyorum koy ararken..ama mutlaka sonunda toplam yaklasık 500-600k sı olan kek bir koy buluyorum..bazende ilk seferde denk geliyor saglam koy..

    dil değiştirme taktiğini saate gore bende kullanıyorum ama ne derece dogru bilgim yok..ha bide suda var.sonucta herkes dil değiştiriyor..japonyaya gidiyorum aksamları ama bı ben değilim.bir cok kişi gidiyor o dile onların koylerıde cıkıyor karsımıza..

    bu taktiklerle saldırı sıklıgıma gore değişmekle birlikte günde 3m ile 8m arası ganımet toplayabiliyorum..toplam tabi bu iksir ve altın olarak..2 gun once nerdeyse bos olan depolarımda suan 14m ganımet var.40k da kara iksir..işçileri bekliyorum.

    @bmutfak hocam istersen bazı taktikleri onerılerı duzenleyıp ilk mesaja eklersen iyi olabilir taktik arayan arkadaslar için..




  • Zamanına ve emeğine sağlık dostum, eminim birçok kişiye yardımcı olucaktır verdiğin bilgiler. Bende illaki gece boyunca birkaç kolay köyle karşılaşıorum 10-20 goblinle bile alabildiklerin çıkıyor :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim savaş taktiğim 14 dev 1 melek 6 duvar yıkıcı geri kalanı okçu. 180 asker alıyor kışlam. Bu orduyla genelde %100 yapıyorum. Meleğim 3. seviye devlerim ve okçularım 5. seviye duvar yıkıcılarımda 4. seviye.
    edit: Şunuda belirtmek isterim ben hiç kupa için savaşmıyorum 1200-1400 kupa seviyesinde geziniyorum. Çok kupam varsa lig düşürmek için saldırı yapıp kaybediyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.kork -- 10 Ağustos 2013; 6:25:48 >
  • Çok güzel bir konu olmuş, taktikler için teşekkürler.

    Benim ordu kombinasyonum: 15 dev, 2 şifacı, 6 duvar yıkıcı, geri kalanda okçu ve goblin karışık. Genellikle hava savunması kuvvetli olmayan ve ganimet depılarda toplanmış köyler için işe yarıyor.

    Ben savunma-duvar geliştirmeden köy binasını hemen 9. seviyeye yükseltenlerdenim. Dediğniz gibi başlarda ganimet bulmada baya sıkıntı yaşadım. Şimdi dengeledim sayılır ve aynı seviyedeki köylere saldırabiliyorum.

    Sırf sondalarda 200k-300k ganimet olan rakip bulmada zorlanıyorum, hatta bulamıyorum. Server değiştirme olayını hiç denememiştim, şimdi bakacağım işe yarıyor mu diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oneli -- 10 Ağustos 2013; 11:34:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 4 gündür 7. seviye köy binam var köyümü geliştirmek için ganimete ihtiyacım oluyor.160 ordu kapasitem var ve kışlam 8. seviye sizce nasıl bir ordu ile savaşayım teşekkürler.
  • köy binası 9
    level 69
    puan 910-1000 arasında gidiyorum.
    200k 300k arası ganimet kasıyorum 1 saatte.

    10 dev 5 yıldız
    10 bombacı
    9 büyücü 3 yıldız
    geri kalanlar hep okçu 5 yıldız

    1 saat sürüyor üretim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 10 Ağustos 2013; 16:18:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 dev 4 yıldız
    2 şifacı 2 yıldız
    63 okçu 4 yıldız
    30 goblin 4 yıldız
    7 duvar kırıcı 4 yıldız

    23 dk üretim süresi. saatte 400k-900k ganimet kasabiliyorum.
  • 10 Dev Seviye 5
    1 Şifacı Seviye 3
    20 Goblin seviye 5
    6 Duvar Kırıcı seviye 5
    104 Okçu Seviye 5

    üretim 25dk.
    400-1M arası altın/iksir topladığım oluyor 1 saat içerisinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan0338

    Merhaba 4 gündür 7. seviye köy binam var köyümü geliştirmek için ganimete ihtiyacım oluyor.160 ordu kapasitem var ve kışlam 8. seviye sizce nasıl bir ordu ile savaşayım teşekkürler.

    6 duvarcı,10 dev,50 okçu,48 goblin bence işini epey görücektir dostum.@hasan0338

    Beyler hangi serverdan ve hangi saatlerde bu kadar ganimet bulabiliyorsunuz merak ettim walla?@Lyrazed@EuroAsia

    Paylaşım yapan arkadaşlara çok teşekkürler..
  • Saat farkı olmuyor,Portekizce de oynuyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EuroAsia

    Saat farkı olmuyor,Portekizce de oynuyorum

    dil ayarları sadece dili değiştirmiyor muydu ?
    yoksa serverı da mı değiştiriyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beytepeli06


    quote:

    Orijinalden alıntı: EuroAsia

    Saat farkı olmuyor,Portekizce de oynuyorum

    dil ayarları sadece dili değiştirmiyor muydu ?
    yoksa serverı da mı değiştiriyor ?

    Türkçeye alınca global chatte türkçe konuşuluyor portekizceye alınca portekizce çinceye alınınca çince.. Değişiyor olması gerek ki seni oraya yönlendiriyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Norsk(Norveç) de oynuyorum bende. Saat farketmiyor.

    Dil değişince serverda değişiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 11 Ağustos 2013; 17:44:06 >
  • Danimarkayı pek denememiştim :) Eyw beyler @Lyrazed @EuroAsia
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bmutfak

    Danimarkayı pek denememiştim :) Eyw beyler @Lyrazed @EuroAsia

    Norsk (Norveç) olacak hocam o kafa nereye gittiyse benim danimarka yazmışım Danimarka ya ait bi server yok zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lyrazed

    quote:

    Orijinalden alıntı: bmutfak

    Danimarkayı pek denememiştim :) Eyw beyler @Lyrazed @EuroAsia

    Norsk (Norveç) olacak hocam o kafa nereye gittiyse benim danimarka yazmışım Danimarka ya ait bi server yok zaten.

    Ahah hakkatten ya :P bende diorum danimarka hiç denemedim die
  • Kapasitem 150. Barbar,okcu,goblin,dev,duvar kırıcı,sihirbaz,balon 3 level şifacı 1 level ne çıkartıyım sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exceldus

    Kapasitem 150. Barbar,okcu,goblin,dev,duvar kırıcı,sihirbaz,balon 3 level şifacı 1 level ne çıkartıyım sizce ?

    6 duvar,8 dev,28 barbar,40 okçu,30 goblin yapabilirsin mesela
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bmutfak

    quote:

    Orijinalden alıntı: Exceldus

    Kapasitem 150. Barbar,okcu,goblin,dev,duvar kırıcı,sihirbaz,balon 3 level şifacı 1 level ne çıkartıyım sizce ?

    6 duvar,8 dev,28 barbar,40 okçu,30 goblin yapabilirsin mesela

    Şifacı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.