Şimdi Ara

Farmasi Üye Ol Satış Yap Para Kazan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm farmasi 100%100 türk mal ve bitkiseldir üye olduktan sonra katalog yollarlar adresinze onların içindeki ürünler satarak para kazanırsınız aşağıdaki linkden üye olabilirsiniz tşkürler

    http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=c4e37102-6639-42e0-b71f-af6d9f0f2392



  • Arkadaslar bence bu sistemi bir deneyin sermaye gerektirmiyor , kaybedilecek birsey de yok. İşlem yasal ve site sahibinin yeri yurdu belli ticari kaydi sitede verilmiş, ben bir deneyin derim , detayli bilgi isteyenler
    Linke girip 2 dakikada uye olabilir , ve bilgi alabilir. Diger tum sorulariniz icin bana mail adresimden bana mail ulaşabilirsiniz
    yasocan_81@hotmail.com

    Ulusal Mâli Yardımlaşma Sistemi'ne katılın hesabınıza her gün yüzlerce havale gelsin. Hem de öyle 1'er 2'şer lira değil 5'er 10'ar 15'er lira hesabınıza yatsın. Merak ettiğiniz tüm detaylar burada:
    http://umys.org/?ref=cerkez59

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende farmasi'ye yeni katıldım. Yerli helal sertifikalı farmasi ürünleri gerçekten çok farklı.
    Buradan online üye olabilirsinizhttp://www.farmasin.net/kayit-ol
  • Anketlerden ve reklamlardan ilk başlarda aylık 100TL, daha sonra ise bu sayıyı 300-400TL çabanıza göre 500-600TL ye kadar çıkabilecek bir sistemden bahsediyorum.İlgili olanlar özelden bana yazsınlar.
  • Tık degerleri:0.00028, 0.00032, 0.00048.. (Değişiyor. Captcha ya göre)
    Ödeme işlemcileri ve Limitleri:WebMoney($0.5), PP($5), PZ(1$)

    Captcha Oranları nasıl ?
    1000 çözüme minumum $0.50 veriyor
    1000 çözüme maksimum $1.20 veriyor

    Peki bu oranlar neye göre değişiyor ?
    O anda sitede captcha çözen kişi sayısına göre değişkenlik gösteriyor Yapmak istediğinizi Saatte verdiği oranı da
    https://2captcha.com/setting linkinde yazan "Current rate" kısmından öğrenebilirsiniz


    Sitede captcha çözerek para kazanabiliyor. Sistemin API destegi sayesinde kendi web sitemizede captcha sistemini ekleyebiliyoruz ve girilen her dogru çözüm başına kazanc elde edebiliyoruz. Açıkcası siteyi denemek istedim..Sistemi anlamaya calısıyorum Sitede %10 ref kazancı var.

    http://2captcha.com/?from=1035814




  • FARMASİ SİZLERE KENDİ İŞİNİZİ KURMA FIRSATI VERİYOR

    Farmasi Çalışanlarına Kazanç Kariyer Tatil SGK Emeklilik İşinizi Miras Bırakabileceğiniz, Çalışma Saatlerini Kendiniz Belirleyerek Sizlere Sınırsız Kazanç ve İş İmkanı Sunuyor

    Ev hanımları, emekliler, öğretmenler, hemşireler, doktorlar, mühendisler, kuaförler, maaşlı çalışanlar, asgari ücretliler Farmasi'nin 7 den 77 ye herkese hitap eden kazanç planı...

    FARMASİ KOZMETİK DÜNYASINDA YERİNİZİ ALIN SİZDE KAZANIN VE ÇEVRENİZDEKİLERE KAZANDIRIN

    Farmasi Üyesi olup ürünlerinizi direk fabrika fiyatına %30 indirimli alabilirsiniz.Ayrıca kat kat kazan ve hoş geldiniz programlarından faydalanarak birbirinden güzel hediyeler kazanabilirsiniz.
    Farmasi Danışmanı oldunuz 1. maddedeki kazancı elde edebilir hem de çevrenize satış yaparak % 30 satış karı elde edebilir. Birbirinden güzel hediyeler kazanıp, kişisel satış yaparak da prim kazanabilirsiniz.
    Farmasi Temsilcisi oldunuz ilk iki maddedeki kazançları elde edebilir hem de yeni üyeler bularak ve üye yaparak % 3 ile % 22 arası değişen oranlarda performans primi alabilirsiniz.

    Detaylı Bilgi İçin : http://www.farmasin.com




  • siteye nasıl giriş yapıyoruz üye oldum
  • 18 yaşını doldurmuş herkes Farmasi temsilcisi veya danışmanı olabilir. Sıfır risk sıfır sermaye ile Farmasi danışmanı olun. Farmasi sizden sadece dürüstlük ve iş disiplini arar. 123 ülkeye ihracat yapan portföyünde sağlık, güzellik, kozmetik ürünleri barındırıyor. Farmasi üyesi olmanız durumunda Farmasi ürünleri %30 indirimli satın alabilirsiniz. Farmasi Kayıt formunu doldurun farkı yakalayın.




  • Farmasi'ye kayıt ol, kazan ve kazandır. İlk yanık kremini bulan Dr. Cevdet Tuna'nın kurucusu olduğu ve İngilizce anlamı da "Eczane" olan Farmasi, Sağlık Bakanlığı onaylı Helal Sertifikalı %100 bir Türk firmasıdır. Ürünlerimiz insan sağlığına zararlı, kanser riskini arttıran Triclosan, Paraben ve Florid içermez. Benzeri birçok firmanın yaptığı gibi ürünler hayvanlar üzerinde test edilmez. Ayrıca ürünlerimiz alerjisi ve astımı olan bireyler için de kullanıma uygundur.

    Farmasi'ye kayıt ol kazan ve kazandır. İlk yanık kremini bulan Dr. Cevdet Tuna'nın kurucusu olduğu ve İngilizce anlamı da "Eczane" olan Farmasi, Sağlık Bakanlığı onaylı Helal Sertifikalı %100 bir Türk firmasıdır. Ürünlerimiz insan sağlığına zararlı, kanser riskini arttıran Triclosan, Paraben ve Florid içermez. Benzeri birçok firmanın yaptığı gibi ürünler hayvanlar üzerinde test edilmez. Ayrıca ürünlerimiz alerjisi ve astımı olan bireyler için de kullanıma uygundur.

    Farmasi Kayıt




  • Yüzde yüz yerli sermaye ve yerli malı Farmasi kozmetik ürünleri, gıda takviyeleri, kişisel bakım ürünleri, deterjan ve ıslak mendil ürünlerini 125’i aşan dünya ülkesine ihraç ederken yurt içi satışlarına da devam etmektedir. Sizlerde bu kazanç kollarından birine katılmak ve burada kendi ekibinizi yöneterek para kazanmak isterseniz aşağıdaki linki takip edip farmasi üyelik formunu doldurarak işlemlerinize başlayabilir ve kazançlarınızı takip edebilirsiniz.
    Formu doldurduktan sonra ekibimiz sizleri arayarak detaylı bilgiyi sağlayacaktır.

    https://farmasi.web.tr/kayit-ol/
  •  Farmasi Üye Ol Satış Yap Para Kazan

    FARMASİ'DEN MUHTEŞEM FIRSATLAR
    ÜCRETSİZ HEDİYE NUMUNELER
    (♥ FIRSAT PAKETİ ♥)
    260 ₺ Yerine Sadece 49.99 ₺
    Kayıt Ücreti Yok
    Üyelik ücreti Yok
    Ücretsiz Kargo
    Kapıda Ödeme Kolaylığı
    1- BB KREM
    2- AT KESTANESİ ( 125 ml )
    3- ALOEVERA MİSVAKLI DİŞ MACUNU
    4- MAT RUJ
    5- VİTALIZING SARIMSAKLI ŞAMPUAN (225 ml)
    6- AYNISEFA YAĞI SABUN
    7- SİYAH MASKE (20ml)
    8- KATALOG (2 adet)
    9- SECRET NUMUNE (5 adet)
    10- PARFÜM NUMUNESi (1 adet)
    11- SİPARİŞ DEFTERİ
    12- KAZANÇ BROŞÜRÜ
    13- GİRİŞİMCİ KITAPÇIĞI
    14- SUNUM DOSYASI


    ŞİMDİ ÜYE OLMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYIN FIRSATLARI KAÇIRMAYIN
    http://bit.ly/farmasi-üyeol




  • Farmasi ürünleri gerçekten harika
    bende üye oldum ve farmasi ürünlerini kullanıyorum ayrıca üyelik oluşturabiliyorum detaylı bilgi için linke tıklayınız.
    https://farmasifa.com/
  • Farmasi Ücretsiz Üyelik Başvurusunda Bulunup Farmasi Ailesine Sende Katılabilirsin.Farmasi Ücretsiz Üye Ol up %75 varan indirimlerden yararlanabiliyor 275tl değerindeki başlangıç paketlerini 69tl sahip olabiliyorsunuz.Üstelik her yapmış olduğunuz siparişlerde birçok hediyeye sahip olabiliyorsunuz.Her Ay güncellenen 1. ay 2. ay ve 3. ay ürünlerinle beraber 275 teşvik puan ve 500 tl teşvik puanları ile birlikte bir çok ürünüde hediye olarak alabiliyorsunuz.
    http://www.farmasigirisi.net
    https://www.farmasibasvur.net/

    Hemen Farmasi Ücretsiz Üye Olun Bu Fırsatları Kaçırmayın.Farmasi Ücretsiz Üyelik Başvurusunuzu Oluşturduğunuz anda Farmasi Temsilci Arkadaşlarımız Sizlere Destek İçin Dönüş Sağlayacaklar.




  • Farmasiye üye olarak ek kazanç sağlayabilirsiniz.Tamamen helal sertifikalı ürünlerini kullanabilirsiniz.İlk alışverişinizde %75 indirimli başlangıç paketlerinin sahibi olabilirsiniz. Ayrıca ürünleri katalog fiyatından değil indirimli fabrika satış fiyatından alırsınız. Ücretsiz üyelik formu ve detaylı bilgii için sitemizi ziyaret edip üyelik formunu doldurmanız yeterli. Temsilcilerimiz 5 dakika içerisinde size dönüş sağlayacaklardır

    www.farmasikayittr.com

    ilgili arkadaşları bekliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.