Şimdi Ara

Farmasi Ücretsiz Üyelik Formu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Farmasi, ilk olarak 1950 yılında Dr.Cevdet Tuna tarafından kurulmuş olan ilaç ve kozmetik firmasıdır. Daha sonraları ise 1985 yılında kozmetik piyasasına adım atmıştır. Sağlık sektöründeki tecrübe, deneyim ve bilgi birikimi yardımlarıyla kısa süre içerisinde kişisel bakım ürünleri, parfüm ve kozmetik sektöründe başarılı bir çıkış yakalamıştır ve başarısını hızlıca sürdürmüştür. 1995 yılına gelindiğinde ise bebek bakım ürünleri üretmeye başlamıştır. Dünya üzerinde günümüzde 119 ülkeye bu ürünlerin ihracatını yapan firma Farmasi markası adı altında tüm dünyada 350 milyon kişiye en iyi şekilde ulaşmaktadır. Farmasi, ürünlerini yüksek kapasiteli kendi tesislerinde özenle üretmektedir. Günümüzde ise bu markanın 2000'den fazla kozmetik ürünü bulunmaktadır. Bu süreçte birçok kişi bu ürünleri satın almanın yanında Farmasi üye ol ile sisteme üye olarak bu ürünleri satarak gelir elde etmektedir. Çeşitli satış danışmanı türleri vardır. Bu üyelik modellerine göre kişiler satış yaptıkça hesaplarını ilerletebilmekte ve çeşitli prim ve hediyelerden yararlanabilmektedir.

    Çeşitli Farmasi kazanç planları vardır. Farmasi kayıt ol ile üye olan kişiler seviyesine göre her ay belirli bir puanda sipariş girişi yapabilirler. Bu sipariş girişleri ile hem üyeliklerini yükselterek gelirlerini ve primlerini arttırabilir hem de çeşitli teknoloji paketleri gibi hediye paketlerini kazanabilir. Sizlerde bu eşsiz fırsatlardan yararlanmak için hemen Farmasi üyelik alabilirsiniz. Daha fazla bilgi almak ve üye olmak için www.farmasix.com adresine gelebilirsiniz.







  • FARMASİ ÜYELİK ŞARTI VE AVANTAJLARI
    Farmasi’ye üye olmak istiyorsunuz, fakat Farmasi Üyelik hakkında aklınızda onlarca soru işareti mi var? Gelin Öyleyse aklınızdaki tüm sorulara cevap bulalım.

    Farmasinin birbirinden harika o güzel ürünlerinin methini duydunuz ya da bizzat kendiniz kullanıp memnun kaldınız ve artık kendi ürünlerinizi kendiniz almak istiyorsunuz. Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Üye olduğunuzda ihtiyacınız olan ürünlere %30 ile %40 arasında indirimlerle sahip olacaksınız. Üstelik aldığınız ürünleri katalog satış fiyatından etrafınızdaki kişilere satarsanız da %30 ile %40 arasında satış karı elde edeceksiniz. Farmasinin tüm fırsatlarından yararlanabilmeniz için sadece 18 yaşını doldurmuş olmanız yeterlidir. Üye Olmak İçin Tıklayın : farmasi üyelik - Farmasi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyalmedyalist -- 8 Ağustos 2019; 17:51:12 >




  • Hikayedeki linki kaydırarak ÜCRETSİZ üye olan (erkek üyeler hariçmiş) herkese ŞAMPUAN+SAÇ MASKESİ+SABUN 'dan oluşan SET HEDİYE.

    Üye olduğunuzda diğer ürünleri de oldukça indirimli fiyattan alabiliyorsunuz, danışmanlara kazandırmaktansa kendiniz indirimli alıp üstüne de hediye alabilirsiniz. üye olunca sipariş vermek, aidat ödemek vs gibi herhangi bir zorunluluğunuz yok çünkü.

    Sayfa güvenilir, devamlı takipteyim, daha önce de hediye verdiler böyle, geçen sefer soran çok olmuştu, tekrar paylaşılınca duyurmak istedim, umarım işinize yarar.

    https://instagram.com/stories/dene.kazan/2367555275420673785?utm_source=ig_story_item_share&igshid=bhjfx8dirv8c
    Farmasi Ücretsiz Üyelik Formu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ücretsiz üyelik formunu doldurarak ilk alışverişte başlangıç paketlerinde %75 indirim kazanın. Ürünleri katalog fiyatından değil %30-40 indirimli alın. Üyelik için www.farmasikayittr.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Üyelik tamamen ücretsizdir. Sipariş zorunluluğu yoktur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.