Şimdi Ara

Farmasi kullananlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yüzümde biraz sivilce lekeleri var iz,çukur şeklinde çay ağacı ürünü varmış farmasinin maske,krem,tonik set şeklinde kullanan var mı ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: acemıogrencı

    Yüzümde biraz sivilce lekeleri var iz,çukur şeklinde çay ağacı ürünü varmış farmasinin maske,krem,tonik set şeklinde kullanan var mı ?

    kullanan arkadaslarım var, memnunlar, cunku tamamen dogal ve çay agacı ıcerısındekı öz çok faydalı gelıyor.
  • 4 yıldır kullanıyorum. Alıştım bırakamıyorum.
    Buradahttp://www.farmasin.net/farmasi-kullananlar Farmasi kullananlar ürünleri yorumluyor. İnceleyebilirsiniz.
  • FARMASİ SİZLERE KENDİ İŞİNİZİ KURMA FIRSATI VERİYOR

    Farmasi Çalışanlarına Kazanç Kariyer Tatil SGK Emeklilik İşinizi Miras Birakabileceğiniz, Çalışma Saatlerini Kendiniz Belirleyerek Sizlere Sınırsız Kazanç ve İş İmkanı Sunuyor

    Ev hanımları, emekliler, öğretmenler, hemşireler, doktorlar, mühendisler, kuaförler, maaşlı çalışanlar, asgari ücretliler Farmasinin 7 den 77 ye herkese hitap eden kazanç planı...

    FARMASİ KOZMETİK DÜNYASINDA YERİNİZİ ALIN SİZDE KAZANIN VE ÇEVRENİZDEKİLERE KAZANDIRIN

    Farmasi Üyesi olup ürünlerinizi direk fabrika fiyatına %30 indirimli alabilirsiniz.Ayrıca kat kat kazan ve hoş geldiniz programlarından faydalanarak birbirinden güzel hediyeler kazanabilirsiniz.
    Farmasi Danışmanı oldunuz 1. maddedeki kazancı elde edebilir hem de çevrenize satış yaparak % 30 satış karı elde edebilir. Birbirinden güzel hediyeler kazanıp, satış yaparak da prim kazanabilirsiniz.
    Farmasi Temsilcisi oldunuz ilk iki maddedeki kazançları elde edebilir, hem de yeni üyeler bularak % 3 ile % 22 arası değişen oranlarda performans primi alabilirsiniz.

    Detaylı bilgi için : http://www.farmasin.com




  • Farmasi Türkiye'nin yükselen değerlerinden biri. Yeri ve Helal sertifikalı ürünleri ile Dünyada 123 ülkeye ihracaat yapıyor. Kullanın - Kullandırın emin olun çok memnun kalacaksınız. Farmasi ürünlerini %30 indirimli almak için internet üzerinden Farmasi Kayıt formunu doldurmanız yeterli.
  • ailece farmasi şampuanlarından çok fayda gördük.Özellikle sarımsaklı şampuan benim favorim.Denemenizi tavsiye ederim. Farmasi Kayıt Forumu için Tıklayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farmasint -- 3 Mayıs 2016; 19:30:53 >
  • FARMASİ ÜYELİK & BAŞVURU DANIŞMANLIK

    HELAL SERTİFİKALI KOZMETİK ÜRÜNLERİ

    % 100 YERLİ SERMAYE FARMASİ

    SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLI KOZMETİK MARKASI

    WhatsApp yardımı ile de ulaşabilirsiniz

    DR . CEVDET TUNA ÜRÜNLERİ

    FARMASİ ÜYE KAYDI VE KARİYER İMKANI SUNMAKTAYIZ

     Farmasi kullananlar ?

    Farmasi Üyelik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muveyu -- 2 Nisan 2018; 9:7:32 >




  • Farmasi Kozmetiğin tüm dünyada tanınan bir marka olması, fiyat avantajı ve ürün kalitesi nedeniyle günden güne daha çok tercih edilmesini sağlamaktadır. Satışın süreklilik kazanabilmesi ve fiyat avantajının yanında insanların ürünleri alırken düzenli kullanım sonrasında beklentilerini kesinlikle yakalamış olmaları gerekiyor. Farmasi bu beklentiyi ve müşteri memnuniyetini fazlasıyla karşılamaktadır.Girişimcisi olduktan sonra, ürünleri tanıyıp, faydalarını öğrenip önce kendimiz kullanıp sonra tanıtımını çevremize yapmalıyız. Böylece ürün satışımızı kolaylaştırırız.

    Detaylı bilgi için :https://farmasi.web.tr




  • Merhaba arkadaşlar,

    Vaktinizi ayırıp okumanızı rica ederim. 2018 Aralık ayında eşim bu firmadan bahsetti. Üstünkörü firmaya baktım hevesi kırılmasın diye tamam yap dedim birkaç ay uğraşır sonra bırakır diye düşündüm. Ancak işin içi öyle değil... Şöyle ki ürün yelpazesi genel olarak kozmetik, temizlik, sağlık, kişisel bakım ve bazı özel ürünler... Firmanın politikası ürünleri doğrudan satış yapanlara gelişinden verip %30 ve %40 kar marjı ile satışını sağlamak. Bazı tutarlardaki alışverişe hediyeler, ilk üç ay hediyeler ve hem satıştan gelen kar hemde hedef yakalamaktan gelen prim...

    Ürünleri gerçekten kaliteli bir alan bir daha almak istiyor. Amaç da bu zaten alanın başkasına tavsiyesi ile zincirleme satış imkanı. İlk başta siparişlerle başladık kar amacı gütmeden gelişine uyguna verdik eşe dosta... Daha sonraları duyan ürünlere bakmaya geldi gelen aldı alan bir daha derken şirketin hediye gönderdiği ürünlerde satılmaya başladı. Ve şimdi abartısız söylüyorum sıfır sermaye ile başladığımız bu iş ciddi ciddi ek gelir oldu ve daha keyifli hale geldi.

    Şuan elimizdeki ürünlerle birlikte sıfır sermaye kendiliğinden yaklaşık 1500 TL ye geldi ve daha başlayalı sadece bir kaç ay oldu. Ekibimize yeni üyeler de dahil olmaya başlayınca hedef kazançları da artmaya başladı.

    Abartmadığımı üye olup bu işi yapmaya başladığınızda anlayacaksınız ben yapamam benim çevrem yok diyenler şimdi çok güzel satışlar yapıyorlar. Sektör bayanlara yönelik sizce iş olmaz mı :))

    Üye olup başlamak isteyen linkten üye olabilir...

    Detaylı bilgi almak isteyen DM den yazabilir her türlü yardımcı olmaya çalışırım.
    http://dhbr.co/bs17




  • Site Adı: Farmasibasvur.net Farmasi Üye Ol, Farmasi Üyelik, Farmasi Ücretsiz Üyelik, Farmasi

    Site Adresi : [URL]https://www.farmasibasvur.net/[/url]

    Sitede kullanılan altyapı : Wordpress

    Site İçeriği & Amacı : Hemen Farmasi Üye Olup %75 varan indirimlere sahip olabiliyorsunuz.Yeni üye olan arkadaşlarımız başlangıç paketleri olan kozmetik ürünleri temizlik ürünleri paketleri ve erkek ürünleri paketlerini 265tl yerine 65tl alabiliyorlar.Tamamen sağlık bakanlığı onaylı ve katkı maddesi içermeyen bu ürünlere sahip olmak çok kolay.Ücretsiz www.farmasibasvur.net adresine üye olup bu ürünlerden ve daha fazlasına sahip olabiliyorsunuz.Hiçbir ücret ödemeden ücretsiz üye olup farmasi giriş yaparak dilerseniz farmasi katalog fiyatından satış yapıp kar elde edebiliyorsunuz.Benim 3 aylık bir sürem olmasına rağmen şuanda kazancım 5bintl oldu.Çevreniş geniş bende bu işi yapabiliyorum derseniz biz size destek oluyoruz.Yapmanız gereken tek şey Farmasi Üye Ol üye olup sizlere dönüş yapmamız.




  • Site Adı: Farmasigirisi.net Farmasi Ücretsiz Üyelik, Farmasi Giriş, Farmasi Girişi

    Site Adresi :http://www.farmasigirisi.net

    Açıldığı Tarih: 20.05.2020

    Sitede kullanılan altyapı : Wordpress

    Site İçeriği & Amacı : Hemen Farmasi Üye Olup %75 varan indirimlere sahip olabiliyorsunuz.Yeni üye olan arkadaşlarımız başlangıç paketleri olan kozmetik ürünleri temizlik ürünleri paketleri ve erkek ürünleri paketlerini 265tl yerine 65tl alabiliyorlar.Tamamen sağlık bakanlığı onaylı ve katkı maddesi içermeyen bu ürünlere sahip olmak çok kolay.Ücretsiz adresine üye olup bu ürünlerden ve daha fazlasına sahip olabiliyorsunuz.Hiçbir ücret ödemeden ücretsiz üye olup farmasi girişi yaparak dilerseniz farmasi katalog fiyatından satış yapıp kar elde edebiliyorsunuz.Benim 3 aylık bir sürem olmasına rağmen şuanda kazancım 5bintl oldu.Çevreniş geniş bende bu işi yapabiliyorum derseniz biz size destek oluyoruz.Yapmanız gereken tek şey Farmasi Üye Ol üye olup sizlere dönüş yapmamız.




  • Sitemizi ziyaret ederek ücretsiz üye olabilir ürünler hakkında bilgi alabilirsiniz.

    www.farmasikayittr.com


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.musterihizmet.com/2018/03/farmasi-musteri-hizmetleri-cagr-merkezi.html farmasi sistemi oldukça karmaşık ve hem müşteriler hemde satıcılar için oldukça şikayete açık bir sistem bende bir kez girmeye çalıştım uğraşmak gerek zira uğraşacak sabırda biri olmadığım için bıraktım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.