Şimdi Ara

Farklı Hop. Markalarının aynı sistemde kullanılması??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, Bir konuda bilgili arkadaşların önerisine ihtiyacım var.

    Evimde Denon 3311 + Lektor 8 + Lektor LCR + Lektor 2 kullanıyorum. Lektor 8`ler sinemada sub olmadan bile iş görüyor ama Stero performansından Sinema kadar memnun değilim. Bu aşamada Lektor 8`leri satıp veya takasa verip Steroda daha iyi bir Front set almayı planlıyorum. Dali`de İkon serisiyle devam edebilirim veya Focal - BW - MA gibi başka bir markaya da yönelebilirim.

    Sorunum şu, Başka markaya yönelirsem farklı marka hop.`lerden dolayı amfide veya başka bişeyde uyum sorunu yaşar mıyım? Enplus yetkilisiyle yaptığım görüşmede hiçbir sorun olmaz dedi ama tam emin olmak istiyorum. Ayrıca, Lektor 2`leri ve Lektor LCR`yi değişmeyi düşünmüyorum çünkü çok memnunum.

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • Teknik olarak bir sorun cikmaz, sadece su meshur ses rengi olayi...Bence bu da ciddiye alinacak bir fark degil ama yinede 1. siraya ayni markanin diger modellerini koymak lazim mesela ikon 6 gibi..
  • Peki farkli markaya geçsek ve diğer hoparlorlerle ohm farki olsa sorun olur mu sizce? İkon 6 yi dinlediğimde beğenmistim. Sinemada lektor 8 in tadini vermeyecektir ama sub ekleyerek bunu çözebilirim. Mk sb-12'yi yari fiyatina sattığıma üzülüyorum şimdi. Bw modellerini de mutlaka dinlemek istiyorum.
  • Benim frontlar 4 ohm, digerleri 6 ohm mesela. Ohm farki onemli degil o kadar. Bence frontlar ne olursa olsun sub in yeri baska...
  • Cevaplariniz icin tesekkurler Sertaç bey. Ikon 6 hakkinda ne düşunüyorsunuz? Yani ayni fiyat seviyesinde canli çalma açisindan hangi modelleri dinlemeliyim?
  • Ben dinlemedim ama begenilen ve tavsiye edilen bir model, hem diger hop. ler ile ayni marka olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.