Şimdi Ara

Fare imleci hareket etmiyor..acil yardim lutfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
35.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar win7 sistemim var sabah actim pc yi farede problem yoktu intten bi kac program indirdim sonrasinda reset attim ve fare imlecini harket ettiremedim kablosuz farem var onuda denedim yine hareket etmedi ne yapmam gerekiyor ? yardimlariniz icin simdiden allah razi olsun



  • Bilgisayarı yeniden başlatın F8 tuşuna BIOS Post ekranındayken belirli periyotlarla bir kaç kez basın, bir siyah ekran gelecek karşınıza, bu ekrandan Güvenli Mod'da başlatın, fare bakalım bu kez hareket edecek mi? Şayet etmezse zararlı yazılım olma ihtimali neredeyse ortadan kalkacak. Ancak zararlı yazılım kaynaklı kayıt defterinde değişiklik oluşmuş olabilir. Güvenli Mod'da ya da normal Windows açıldığında Windows Logo + R > çıkan ekrana ''rstrui'' yazın, klavye üzerinden eski bir geri yükleme noktası seçin, ve tarihe sisteminizi atayın. Bilgisayarınız kapanıp, yeniden açılacak tekrar duruma bakın.
  • Guvenli modda denedim ayrica windows ekrani gelsede giris yapamiyorm kullanici adima tiklayamiyorum
  • Güvenli Mod'da bahsettiğim şekilde sistem geri yükleme hizmetini eski bir tarihe yükleyerek sistemi dener misiniz?
  • Denedim guvenli mod da fakat sorun ayni windowsa giris yapamiyorum malesef kullanici adimi secemiyorum
  • allah razi olsun kardesim sorun giderildi f8 e basarak acilan sayfadan tekrar f8 e bastim ve sistemin en iyi calisir durumuna getir sekmesinden baska bi ekrana atti bu ekran geldgnde fare calisir duruma geldi buradan sistem geri yukleme yaparak sorunu hallettim bu sorunu yasayan arkadaslarda faydalansinlar diye aciklamali olarak anlatmak istedim saygilar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkhan9

    allah razi olsun kardesim sorun giderildi f8 e basarak acilan sayfadan tekrar f8 e bastim ve sistemin en iyi calisir durumuna getir sekmesinden baska bi ekrana atti bu ekran geldgnde fare calisir duruma geldi buradan sistem geri yukleme yaparak sorunu hallettim bu sorunu yasayan arkadaslarda faydalansinlar diye aciklamali olarak anlatmak istedim saygilar..

    Rica ederim.

    Sisteminizi ayriyetten Combofix ile şimdi tarar mısınız? O yüklemiş olduğunuz yazılımlar ''System Volume Information'' kısmına belki sızmadı ancak Autorun özellikli olabilir. Yine de taratın.

    İyi günler.
  • Yalniz bi sorun daha ortaya cikti simdi sistem geri yukleme noktasinda o program var yani sadece o var ve sorunda bu programda sistem geri yuklemeyi baska gecmis bi tarihe nasil aticam :-\
  • Kardeş Fareyi Çıkar Ve 1 Dk Flen Bekle Sonra Tekrara Ta Bende Vala İşe Yaradı Denemini Terci Ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.