Şimdi Ara

Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
609
Cevap
14
Favori
27.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • https://store.ubi.com/tr/far-cry-6/5ecd2c925cdf9a1528a8c1d1.html
    https://www.epicgames.com/store/tr/p/far-cry-6

    Dani Rojas (bir kadın ya da erkek karakter olarak oynanabilir) olarak, yemyeşil ormanlardan başkent Esperanza'nın kentsel sokaklarına kadar Yara adasında gerilla savaşıyla devrim ateşlerini durdurmaya yardımcı olacaksınız. Güçlü bir silah ve araç serisi kullanacak ve tehlikeli bir şekilde rahatsız edici sosis köpeği Chorizo ​​gibi Fangs for Hire gibi yanınızda savaşmak için bir müttefik ağı oluşturacaksınız. Başkan Castillo, Anthony Gonzalez (“Coco”) tarafından canlandırılan oğlu Diego'yu, onu başarmak için hazırlarken, planlarının gerçekleşmemesini sağlamak için elinizden geleni yapacaksınız.

    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU] Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 29 Ekim 2021; 20:35:48 >



  • Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]

    Ana oyun 73 saatin sonunda % 100 oranında bitti. 7 Ekim' de başladım ve her gün oynadım. Tüm içeriği ile tamamladım ve çok güzeldi. Önceki Far Cry oyunlarından bir çok yönden farklı ama bunu görebilmek için videolardan izlemek değil oyunu oynamak lazım, hikaye sunumu, ana ve yan görevler, açık Dünya aktiviteleri, özel operasyonlar ve oyun sonu içerikleri sayesinde epey oynadım ,halende oynamaya devam ediyorum. Sırada Vaas ile oynadığımız Insanity DLC sine başlamak var fakat bu mesajımda oyunla ilgili genel görüşlerimi paylaşacağım. Okumak isteyene yada mesajımı görene tabi. Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  


    Oyun Yara isimli ve Küba' dan esinlenilen bir kurgusal şehirde geçiyor. Şehir Castillo( Giancarlo Esposito) tarafından bir tecrit altında ve sivil halk buna karşı çok sesini çıkaramıyor. Castillo Cenneti yeniden inşa edebileceğini düşünen bir psikopat ve tüm halkıda bu amacı uğruna adeta sindirmiş durumda, sadece kendisi değil ona bağlı olan ve bölgelerin kontrolünü sağlayan alt birliklerde aynısı, bizde Dani Rojas olarak Castillo' yu yerle bir etmeyi ve Yara' yı özgürleştirmeyi amaçlayan Clara Garcia önderliğindeki Libertad' a katılıyoruz.


    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]




    Oynanış tarafında ise ilk karşılaşacağız yenilik yetenek ağacının oyundan çıkarılması yani wingsuit, grapple ve önceki oyunlarda yeteneklerle açtığımız geliştirmeler hali hazırda açık olarak geliyor. Bunun yerine oyun içinde elde ettiğiniz gearlar ve silah talentleri ile karakterinizi kendi oyun tarzınıza göre geliştiriyorsunuz. Bu sistem biraz Division birazda Ghost Recon oyunlarını andıran türde, her bir gear parçasının kendine özgü özellikleri bulunuyor ve bunlar doğrudan oyuna etki ediyor. Silahlarda ise daha kompakt bir sistem var çünkü gearları yükseltme yapamazken silahları ise hasar, modlar ve talentler olmak üzere geliştirebiliyorsunuz. Gear ve silahlar nadirlik seviyesine göre 1 ten 4 e kadar ayrılıyor ve silahlarda unique-overclock gibi daha nadir ve güçlü olan türlerde bulunuyor.


    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]



    Gear ve silahlarınıza ek olarak oyunun başlarında ilk Supremonuzu ve Amigo olarak isimlendirilen hayvan yoldaşınızla karşılaşıyorsunuz. Supremo bir tür ulti yeteneği ve farklı türlerde oynanış imkanı sunuyor. İster Exterminator ile düşmanlarınızı rokete boğar ister Venom Salvo ile ortalığı zehire bularsınız. Arkadaşınızla birlikte oynuyorsanız medic olup sağlığını iyileştirir yada yakın dövüş odaklı ilerliyorsanız ona özgü Supremo kullanırsınız. Amigolar ise sevimli hayvan dostlarımız, yanıbaşınızdan ayrılmayan t-shirt giydirdiğiniz bir timsah yada bir tür Angry Bird olan Chicharrón yada sevimliliği ile düşmanları oyalayan Chorizo, bunlar çeşitli yan görevlerle açılıyor ve isteğe bağlı olarak yanınızda yer alabiliyorlar. Supremolara ek olarakta Resolver isimli silahlarda oyun eğlencesine katkı sağlıyor çünkü arkada Macarena çalan disk atardan araç motorunda yapılmış mini guna kadar çok ilginç ve kullanması keyifli resolverlar bulunuyor. Supremo ve Resolverlar' da silahlar gibi özelleştirilip yükseltilebiliyor. Kozmetik olarak oyunda Transmog sistemi olduğu içinde gear görünümlerini değiştirebilir ve silahlarınıza özel kaplamalar, weapon charmlar bulabiliyorsunuz.


    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]




    Oyunda rol yapma ögeleride yer verilen yeniliklerden birisi çünkü hem karakterinizin hemde haritanın farklı bölgelerinin bir seviyesi bulunuyor ve siz seviye atladıkça belirli anlarda bölgelerin seviyeleride yükseliyor. Ana hikaye en yüksek 14. seviye zorluğa kadar çıksada ben oyunu bitirdiğimde en yüksek seviye olan 20 de Legendary Gerilla seviyesinde tamamladım. Oyunun zorluğu çok yüksek değil hatta epey kolay çünkü adeta tek kişilik bir ordu gibi geziyorsunuz ve aynı anda 4 farklı silah, 1 Supremo, Amigo ve özelleştirebileceğiniz araçlarla hatta tanklarla gezebildiğiniz için haliyle zorluk artsa bile düşmanlarda Far Cry 5 ve New Dawn gibi mermi süngeri durumu oluşmuyor. Her bir düşmanın kendine özgü daha fazla hasar aldığı mermi türü var ve silahınıza buna özgü mermi türü monte ederseniz örneğin ağır zırhlıları zırh delici ile tek atışta her silahla indirebiliyorsunuz.


    Gear ve silahlar dışında bir başka yenilik ise haritanın çok büyük ve içinin dolu olması, hikayede ilerledikçe kamplarla karşılaşacak ve buralarda domino oyunları, horoz dövüşleri gibi aktiviteler göreceksiniz. Ayrıca bu kamplarda ve oyunun ara sahnelerinde karakterinizi dış kameradan görebiliyor ve kampları bu şekilde geziyorsunuz. Açık Dünya ise görevler harici birbirinden ilginç karakterlerle tanışacağız Yara hikayeleri, hazine avları, kontrol noktaları, FND üsleri, Grand Premio yarışları, avlanma noktaları ve keşfedilebilecek bir çok yer bulunuyor. Oyunu bitirdiğinizde ise haftalık İncursion görevleri açılıyor ve bu görevlerde yüksek öncelikli hedefi belirlemek için bir kaç görevi yapıp ardından yerini belirliyor ve ödül olarak kazandığınız Moneda para birimi ile oyunun özel gear-silah ve kozmetik item alabildiğiniz Black Market isimli vendorden her hafta yenilenen ve oyun içinde yer almayan eşyaları satın alıyorsunuz. Bunun haricinde çıkışından bu yana her hafta özel bir operasyon eklediler. Newn Dawn' daki Expedition görevlerine benzer fakat daha farklı bir oynanış içeriyor ve oyunu bitirin yada bitirmeyin kendi içinde ayrı seviyesi olan görevlerden oluşuyor.


    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]
    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]



    Oyunun teknik kısmından bahsedersem açıkçası gayet iyi bir deneyim elde ettim. Her ne kadar Ubisoft forumlarında bir çok başlıkta sorunlar görebilecek olsanızda bu kadar süre oynadım ve hiç bir sorun oluşmadı. Bu biraz sistemsel birazda yazılımsal tabi ama oyunu açılmayandan kaydını yüklemeyene kadar sorun okudum eğer bu tür sorunlarla karşılaşsam elbette bu kadar oynayamazdım. Grafiksel olarak özellikle Ray Tracing katkısıyla çok güzel manzaralarla karşılaşıyor ve sık sık fotoğraf modunda görüntü alıyorsunuz. 1440p de en yüksek grafik ayarları+ Ray Tracing açık bir şekilde oynadım ve özellikle Ray Tracing geliştirmelerinin açık Dünya oyunlarına çok yakıştığı bir oyun olmuş. Ne bir doku sorunu nede grafiksel bir hata ile karşılaşmadığımı ve son derece akıcı bir şekilde oynadığımı belirtmem gerekiyor.


    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]


    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]



    Sonuç olarak Far Cry 6 seride en çok beğendiğim oyun oldu. Hikayesi, ana karakterin etkin rol alıp görevler sırasında konuşması, olaylara gösterdiği tepkisi ve araçla gezerken o an çalan şarkıya eşlik etmesi gibi güzel detaylarıyla tam bir Gerilla gibi hissetmenizi sağlıyor. Karakter seslendirmeleri ve oyun müzikleri gayet başarılı, bölgenin aksanına uygun ses sanatçılarıyla çalışılmış ve kadın Dani' yi Türk asıllı bir sanatçı seslendiriyor. Oynanış mekaniklerini diğer oyunlar için küçük ama Far Cry için büyük sayılabilecek yeniliklerle geliştirip daha eğlenceli hale getirmişler. Harita keşfetmeye çok uygun ve eşsiz Yara manzaralarının yeri geliyor atınızla yeri geliyor araçlarla keyfini sürüyorsunuz. Oyundaki gear ve silah sistemi açıkçası tek kişilik bir oyun için epey fazla ve bu nedenle oyunda gördüklerimden Ubisoft' un Far Cry serisinide Online odaklı bir hale getireceğini düşünüyorum çünkü yer verdikleri sistem tamamen buna yapılmış bir ön hazırlık olarak görünüyor. Oyundaki tek eksiklik ise kolay olması ve yapay zeka, önceki oyunlar gibi bu oyunada bir zorluk güncellemesi ve New Game + gelecektir. Sırada Vaas ile Far Cry 3 e gideceğim Insanity ek paketi var. Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]  

    Merhabalar,


    Bir süredir oynuyorum, ben de birkaç deneyimimi ve ekran görüntüleri paylaşmak isterim.


    Genel olarak oyunu beğendiğimi ve kış indirimlerinde indirimli fiyatıyla parasını hakkettiğini rahatlıkla söyleyebilirim.


    Amerika'da araba modifiye dükkanı açmak hayalleri ile Miami'ye kaçmak üzere, diktatörlükle yönetilen ve büyük bir baskı rejimi altında olan Yara'da mülteci teknesine ulaşmaya çalışan Danni Rojas ile başlıyor hikayemiz.

    Normalde her benzer tip oyunda erkek karakterle devam ederim ama bu sefer Nisa Gündüz sebebi ile kadın karakteri seçtim.


    Tahmin edebileceğiniz üzere tekne alabora oluyor ve devamında rejime karşı gelen gerillalara katılıyoruz. Yine de Danni'nin tek derdi bir an önce Yara'dan ayrılmak olsa da olaylar o kadar sarpa sarpmaya başlıyorki oyunun sonunda öncü gerilla savaşçısı oluyor ve ezilen tüm yöre halkına liderlik yapacak konuma geliyoruz.


    Oyun yüzölçümü açısından epeyce büyük Yara adasında geçiyor ve envai çeşit görev içeriyor.

    Far Cry 5'i oynamadım, en son bitirdiğim Far Cry 4'dü. Oyunda bir saat giriş bölümünü geçtikten sonra gameplay mekaniklerinin hemen hemen hepsinin aynı olduğunu (koşma, kayalara tırmanma, wingsuit, paraşüt) gördüm. Bu biraz oyunda çabuk sıkılacağım endişesi yaratsa da adadaki değişik varyasyonlardaki görevlerden ötürü bıkmadan oynayabildim. Tabi bunda karakterin herkesle selamlaşması, arabada radyoya eşlik etmesi ve baskın bir kişiliğe sahip olmasının da etkisi vardır.


    Oyunda ana görevler operasyonlar, yan görevler Yara'n hikayeleri olarak geçiyor, bunun yanında haritada elmas simgesi şeklinde hazine avları ve serinin diğer oyunlarından bildiğiniz outpostları ele geçirme görevleri bulunuyor.


    Oyunda adanın her bölgesi için ana karargahlarınız bulunuyor ve bu karargahlar içerisinde ilave yapılar yapabiliyor, horoz dövüştürüp, domino oynayabiliyorsunuz. Silahlarınıza takabileceğiniz attachment için de buradaki haritanın bir çok yerinde bulabileceğiniz workbench'leri kullanıyorsunuz.


    Silahlarınız için 4 slotunuz bulunuyor, bunun yanında bir de supremo denilen düşmana ağır darbe verebilmenizi sağlayan skill silah karışımı bir silahınız bulunuyor. Bunu devamlı sırtınızda taşıyorsunuz ve kullandıktan sonra şarj olması gerekiyor, öyle her dakika kullanamıyorsunuz.


    Seride ilk defa gördüğüm şeyler; amigo adında petiniz var. Özellikle Oluso isimli amigoyu şiddetle öneriyorum. İstediğiniz şekilde modifiye edebildiğiniz 4 tane de farklı tipte aracı bulunduğunuz bölgeye çağırabiliyorsunuz. At sürme var. İlerleyen bölümlerde koleksiyonunuza ekleyeceğiniz unicorn ve zebrayı sürmek farklı bir deneyim oldu benim için.


    Yukarıda da belirttiğim gibi envai çeşit görev, saatlerce başında kalmama yetti. Hazine avları çok yorucu ve uzun değil tam ayarında, Yara'n Story dediği görevler, ana konunun akabinde karakterler hakkında ilave bilgiler edinmenizi sağlıyor.


    Antón Castillo karakterine de zaten Breaking Bads dizisinden hayranız. Baş karakterler gayet dolu ve diyaloglar tatmin edici.


    Oyunun belki de tek eksik yanı olarak görebildiğim, bir süre sonra (Rank 10 üzeri) düşmanlar çok kolay gelmeye başlıyor. Özellikle büyük çatışmalarda resmen terminatör gibi hissediyorsunuz. Kimse yanınıza yaklaşamıyor. Öldüğüm zamanlar, dikkatsizliğim neticesinde yanımda araçların patlaması ile oldu bir kaç kez. Ancak moda girdiğinizde radyoda çalan hareketli müzikler eşliğinde patlamalar, çatışmalar gerçekten çok zevkli.


    RTX 2080 Super ile tüm ayarlar ultrada, DXR ve HD texture pack açık, 1080p'de 55-60 arasında oynuyorum.


    Ana karargahlarda bir de Co-op oynayabileceğiniz daha hardcore görevler alabileceğiniz bir yer var. Oynamak isteyen olursa seve seve beraber de takılabiliriz. Çünkü bu görevler de vermiş olduğu para birimi ile çok güzel kozmetik eşya ve silahlar alabiliyorsunuz. Bir de oyunun fotoğraf modu şu ana kadar bir oyunda gördüğüm en detaylı ve güzel çekimler yapılabilen fotoğraf modu.


    Herkese iyi oyunlar görüşmek üzere.


    Deneme sürümünü 10 saat kadar oynadım. Klasik Far Cry oyunu, sığ görevler, bol yan etkinlik. Kocaman bir harita ve yapılan hiç bir şeyin eğlenceli olmaması..

    Kötü bir oyun değil lakin iyi bir oyunda değil. Far Cry New Dawn ile gelen düşmanlarda health bar falan olması başlı başına saçmalık veya farklı mermi tipleriyle saldırıyor olmakta öyle.

    Silah animasyonları güzeldi, sesleri aynı şekilde tok geldi. Araç kullanıımı eğlenceli olmuş ama Far Cry 5'deki gibi yine sürekli bir çatışma hali var.

    Grafikler fena değil ama yeni nesil değildi. Ortalama bir hikaye ve konuşan bir ana karakter var. Nisa Gündüz'ün seslendirmesi fena değildi.

    +1. Sadece benchmark içinde değil hocam düzgünce oyun oynamak isteyenler içinde korsan artık büyük bir eziyet. Yeri geliyor oyuna ay içinde 2 tane oyundan büyük güncelleme geliyor. Birde oturup o mu beklenecek ki işin emek vs kısmına girmiyorum bile. Orijinal alınca en azından temiz bir şekilde oynayabiliyorsun. Sıkıntı da çıkmıyor. Neyse. Korsan bekleyen adama ne desen boş zaten sadece korsan oynamanın bugün dahi bahanesi yok o kesin. Param yok diyene de söylüyoruz işte daha geçen hafta 40 TL idi. Adam gibi yemek yemek istese 40 TL verip de yiyeceği yer yok şu an.

    Git outpost kurtar, sessiz olursan bonus al, timsah spawn et, outpost kurtar, bonus al, outpost kurtar bonus al. Matah haltlarmış gibi upgrade yap sanki başta yokmuş da outpost kurtarmışsın diye vahiy gelmiş öğrenmişsin gibi. Outpost kurtar bonus al. Kanlı canlı kendi kendini heal et. Outpost kurtar bonus al. Abi 10 senedir outpost kurtarıp bonus alıyoruz biriniz çıkıp demiyor biz napıyoruz ulan? Ha oyuna bu 4 sene içinde Destiny gibi super power kullanma özelliği yeniliği getirmişler hakkını yemeyelim. Hüsmen ağa gibi yukarı zıplayıp aşağı düşüyoruz. Artık outpost kurtarırken yukarı fırlayıp aşağı düşebilecez. Bence 400 Liraya değer bu fark. Hep yukarı fırlayıp jetpack ile aşağı düşmeyi hayal etmişimdir.


    Sümük kafalı Ubi. Ulan oyuna verilen paranın yarısı zaten Denuvo şirketine gidiyor. Denuvolar uplayler vmpler oyunun kullanacağı CPU %20 ise bunların kullanacağı %50. DRM simulasyonu oyun. Hem adam oyununu korusun diye parasını sen veriyorsun hem de gel benim korumalar yüzünden PC'mi boşu boşuna yor performansı düşür elektrik tüketimini arttır diyorsun. Çünkü tabii çok yaratıcı çok yenilikçi ve üzerine çok inanılmaz aşırı kafa yorulmuş oyunlarını korumak için e tabii ubisoft PC'leri kevgire çevirecek ve verdiğimiz ücretin yarısının buna gittiği korumaları koymak zorunda.


    Şu oyunu 20 liraya aldığıma kahroldum ya. Torrenti düşse upload edeni banlaman lazım. Umarım scene grupları ve empress bu ucubeyi kırmak için zamanını enerjisini elektriğini harcamaz.

  • Çok hızlısınız hocam

    Hayırlı olsun yeni konu.
  • Ubisoftu çoğu kişi övmesede bu firmanın sağı solu belli olmuyor bi bakmışsın yılın oyununu yapmışlar neyse bakalım ubisoft yapıyosa yinede oynanır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söylenti: Far Cry 6 Önümüzdeki Ay Duyurulacak

    Gamereactor'ın haberine göre Far Cry serisinin yeni oyunu, 12 Temmuz'da dijital olarak düzenlenecek Ubisoft Forward sunumunda duyurulacak.

    Oyunun daha egzotik bir yerde geçeceği ve 2021'de yeni nesil konsollar ile PC için çıkacağı belirtilmiş.

    Ubisoft 31 Mart 2021'e kadar beş oyun çıkarmayı planlıyor. Bu oyunlardan dördü belli: Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine ve Gods & Monsters. Beşinci oyun henüz resmi olarak duyurulmadı fakat Jason Schreier da bu oyunun yeni bir Far Cry olduğunu söylüyor.
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Far_Cry_6_Onumuzdeki_Ay_Duyurulacak-102151.htm
  • 12 Temmuz'da Ubisoft'un sunumu var.Far Cry 6 gösterilebilir belki.

  • Far Cry 6 PS Store'da Listelendi

    Far Cry 6 Hong Kong PlayStation Store üzerinde listelendi

    Çıkış tarihi 18 Şubat 2021 ve oyun Yara adında tropikal bir cennette geçecek. Acımasız diktatör Anton Castillo ve oğlu Diego, Yara'yı eski ihtişamına kavuşturmak için büyük bir devrimi ateşleyecek.

    Breaking Bad dizisinde Gustavo Fring karakterini canlandıran Giancarlo Esposito oyunda yer alacak ve ünlü aktörü baş kötü adam Anton Castillo rolünde göreceğiz gibi duruyor.

    PlayStation 4 versiyonunu satın alan kullanıcılar PlayStation 5 versiyonu için ek ücret ödemeyecek. Xbox One ve Xbox Series X'te de muhtemelen aynısı olacaktır.

    Resmi duyuru 12 Temmuz Pazar Türkiye saati ile 22:00'da düzenlenecek Ubisoft Forward sunumunda.

    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • Far Cry 6 Teaser Video

  • Far Cry 5 sonrası bu seriden umudumu kesmiştim ama Ubisoft'un Gustavo Fring abimizle anlaşmış olması hiç beklemediğim bir sürpriz oldu. Artık merakla 12 Temmuz'u bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawsford27 -- 10 Temmuz 2020; 21:2:25 >
  • Şu an Far Cry 3 oynuyorum da hani yeri mi bilmiyorum ama Ubi'nin tadı damağımda kalan oyunlarından. Umarım Far Cry 6 da öyle olur diyorum ama hiç beklentim yok. Bari şu ana karakterin konuşmadığı kalas sistemi bir kenara atsalar da en azından FC3 de ki Jason tarzında bir ana karakterimiz olsa. Hatta hazır Assassin's Creed ile RPG olaylarına iyi girmişler iken Far Cry'ı da bir FPS RPG'e çevirseler pek tadından yenmez. Ayrıca şu oyunu kötü adamdan PR etme olayını da en kısa sürede bitirirler diyeceğim de New Dawn da iyi satmıştı herhalde.
  • Eğer FC5'deki dandik görevler bu oyunda da olacaksa millet lanet yağdırır gibi..




    @R-10
    Haberi konu başlığına ekliyorum.


    Edit:

    Görünüşe göre Far Cry 6, bugüne kadar gördüğümüz en büyük oyun alanına sahip olacak. Çünkü PlayStation Store'da yer alan listeleme, oyunun bu özelliğine ayrı bir parantez açıyor. Ayrıca paylaşılan bilgilerde bu oyundaki Yara isimli ülkenin başkentinin Esperanza ismindeki bir şehir olacağını da açıkça görebiliyoruz.

    Oyunla ilgili yapılan açıklamalara göre, oyunda Dani Rojas ile zorba iktidarı alt etmeye çalışacağız. Ayrıca bu bağlamda gerek silah gerekse araçlarımızın derme çatma malzemelerden oluşacağını da açıkça görebiliyoruz. Anlaşılan o ki Far Cry 6, seriye hayran olan tüm oyunseverleri hem zorlu hem de uzun soluklu bir hikayenin içine çekecek.

    PlayStation Store'da yer alan bilgilere göre Far Cry 6, PlayStation 4 için satın alındığında da PlayStation 5 üzerinden oynanabilecek. Oyunseverler, sonraki süreçte eğer PlayStation 5 satın alırlarsa herhangi bir bedel ödemek zorunda olmadan oyunun PlayStation 5 sürümüne sahip olacaklar. Her ne kadar açıkça belirtilmese de bu durumun Xbox için de geçerli olabileceğini açıkça ifade edebiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 11 Temmuz 2020; 0:3:38 >
  • Ben artık yenilik olarak reboot yapılarak ilk oyuna dönülmesini istiyorum. Crytek'in yaptığı şahesere. Bu oyunda da yine aynı outpost ele geçir, ikmâl yollarını yoket vs devam edecekse böyk diyeceğim.
  • Haberde gördüğümüz en büyük oyun alanı denmiş.Far Cry için mi yoksa tüm oyunlar için mi kıyaslanmış.İkincisi ise yeni bir Ac Odyssey vakasi ile karşı karşıyayız derim.Yüzmilyon tane birbirini kopyala yapıştırı görevler.Son Ghost Recon oyunu da buna benzerdi,ve loot simulatörüne de dönmüş ,çok büyük harita ama yapılan görevler hep aynıydı.


    Far Cry 6'da şöyle olacak gibi:Hayvan gibi büyük harita,harita bölgelere ayrılmış,her bölgeyi yöneten bir lider ve onun da altında alt liderler,tek tek bölgeleri temizleyip bu alt liderleri sonra da asıl lideri temizliyoruz.Harita çok büyük olacaksa böyle bişey olur gibi.
    Umarım yanılırım zira enb bu temadan bıktım.Ubisoftun bütün açık dünya oyunları bu mantıkla yapılıyor hep.
  • Reddit'te gördüm olabilir mi böyle bir şey?
    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etkilenmedim. Nedense gene kötü bir oyun olacak diyor içimdeki ses.
  • bir Fransız sitesi 4 dk.lık Far Cry 6 sinematik videosunu sızdırmış. Videonun dili Fransızca. Buyrunuz:

    https://streamable.com/mtjw3e

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shad0w

    bir Fransız sitesi 4 dk.lık Far Cry 6 sinematik videosunu sızdırmış. Videonun dili Fransızca. Buyrunuz:

    https://streamable.com/mtjw3e
    zerre heyecanlanmadım.
  • Ohh ohh maşallah Ubi oyunları iyi sızdırılıyor bu aralar.

    Videodan anladığım oyunun haritası Latin Amerika ülkelerini andıran bir adada geçecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asahi Breweries

    Reddit'te gördüm olabilir mi böyle bir şey?
    Far Cry 6 (Çıktı) [PC ANA KONU]
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.