Şimdi Ara

Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
483
Cevap
13
Favori
22.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]

    Resmi Sİte
    https://www.ubisoft.com/en-gb/game/far-cry/far-cry-6

    Far Cry 6, 18 Şubat 2021’de PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X, Xbox One, Uplay, Uplay+, Epic Games ve Stadia’ya çıkacak
    ___________________________________



    Zamanın adeta geçmişte takılıp kaldığı tropikal bir cennete, Yara'ya hoş geldin. Yara diktatörü Anton Castillo, en az kendi kadar acımasız oğlu Diego ile birlikte, ülkeyi geçmişin parlak günlerine geri döndürme iddiasıyla demir yumrukla yönetiyor ve hiçbir zorbalıktan kaçınmıyor. Bu kanlı rejime karşı devrimci bir mücadele de ateşleniyor.

    ÖZGÜRLÜK İÇİN SAVAŞ
    Yara yerlisi Dani Rojas olarak, rejimi devirip ülkeyi özgürlüğe kavuşturacak bir gerilla mücadelesine atılacaksın.

    YARA PARAMPARÇA
    Bugüne kadarki en geniş Far Cry dünyasında, Yara'nın ormanlarında, sahillerinde ve başkenti Esperanza'da Anton'un askerlerine karşı savaş.

    GERİLLA ATEŞ GÜCÜ
    Zalim rejimi yerle bir etmek için derme çatma, el yapımı silah ve araçlarla savaş, Amigos denilen vahşi hayvanları da bu mücadeleye kat.


    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]


    Far Cry 6'da Eski Kübalı Gerillalardan Esinlenilmiş

    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Far_Cry_6da_Eski_Kubali_Gerillalardan_Esinlenilmis-103029.htm

    Far Cry 6 resmi duyurusundan sonra oyunun hikaye anlatımından sorumlu yönetmen Navid Khavari oyunla ilgili birkaç soruyu yanıtladı.

    Belirtilene göre Far Cry 6 devrim hakkında bir hikaye anlatacak ve oyunda Kübalı gerillalardan esinlenilmiş.

    "Devrim hakkında bir hikaye anlatmak istedik. Devrim hakkında bir hikaye anlatmak istediğinizde gerilla savaşı hakkında konuşmanız gerekir. Gerilla savaşı hakkında konuşmak istediğinizde de Küba'ya gitmeniz gerekir. Küba'ya gittik ve ekiple oradaki adada yaklaşık bir ay geçirdik. Harika insanlarla tanıştık, oranın müziğini ve kültürünü tecrübe ettik ve gerçek eski gerillalarla da tanışma fırsatımız oldu."

    Navid Khavari modern gerilla devrimi ile birlikte ayrıca oyunun geçeceği ada Yara'nın hikayeni de anlatmak istediklerini belirtti. Zamanın neredeyse donduğu tropikal ada Yara, oyuncuların 60'lardan bir kartpostalın içine girmelerini sağlayacak.







    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU] Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU] Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU] Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]

    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU] Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU] Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 7 Ekim 2021; 10:49:59 >







  • Ben hayatımda bu kadar leş bu kadar objektiflikten uzak bir inceleme görmedim. AC'yi gömüyor yine en azından iyi yönlerinide çokça belirtiyor. Bu Far Cry 6 incelemesinde tek övdüğü şey outpost ele geçirme onun dışında değinmediği bir çok şey var.

    Çok yazık ki sadece bu dost ve enis gibilerinden oyunun nasıl olduğunu öğrenip sanki kendi oynamışçasına onların söylediklerini diğer mecralarda söyleyerek yayacak bir çok oyuncu kardeşimiz var..
    Bu oyun forum konumuzda her ne kadar çok sevilse de (kötü yönlerini belirterek) diğer sosyal medya taraflarında insanların oyunu alıp kendi oynamadan Enis ve Dosttan görüp "çöp abi, aynı oyun len, klasik Far Cry" bu arkadaşlara söyleyebileceğim tek şey ne bekliyordunuz ki ? Oyun çıkmadan önce açıklananlar belli, zibilyon tane oynanış videoları var oyunun kendi benden beklentiniz şu, şu olsun diye bağırıyorken insanların para vermediği hatta oyunu çıkışından önce takip etmeyip, çıktıktan sonra böyle triplere girmesi saçmalıktan ötesi değil nasıl olsa Enis ve Dost abileri oyunu oynayıp yorumlayacaklar!!

    Benim oyun çıkmadan önce beklentim belliydi oyun çıktıktan sonrada aynı oldu ve severek oynadım. Oyunu %100 bir şekilde hazır izindeyken saatlerce oynadım ve çok zevk aldım. Şimdide burada ileride oyunu alacak arkadaşlara aşırı objektif bir şekilde oyunun incelemesini yazacağım.

    Öncelikle belirtmeliyim ki ben bir Far Cry fanıyım (fan boyu değilim) 2.oyundan beri çıktığı gün satın alır, oynar ve verdiğim paradan %100 bir şekilde memnun kalırım.

    Far Cry 3 ve 4 birbirinin kopyası bunu inkar etmek doğru olmaz, Far Cry 5 bağlı olduğu atmosferi değiştirip daha modern bir oyun olmuştu fakat Far Cry 6 bence eski oyunlarından sıyrılıp hepsinden bir tutam alıp onları güzel bir şekilde harmanlayan bir oyun olmuş.

    Oynanış kısmı eski oyunlara göre kesinlikle aynı olmuş, animasyonlar aynı olabilir fakat silahı hissetmemiz olsun, vuruş hissi olsun çok çok iyi durumda.

    Yeni getirdikleri şu değişik değişik mermi çeşitlerinin olayı 0 her silahınıza oyunun ilk 2 saatinde bile ulaşabileceğiniz zırh delici mermi takarak rahat bir şekilde oynayabilirsiniz, diğer mermi çeşitleri yok zehirli mermi yok ateşli mermi gibi sadece koymak için koyulmuş, kalabalık görünsün diye eklenmiş eklentiler. Bunu dememim sebebi zırh delici mermi dışındakilerin oynanışa bir etkisi yok sıktığınız yer ateş alıyor ve zehirli duman oluyor buna karşılık oyun size + veya - bir şey sunmuyor, zaten bu ateş ve zehirden düşmanları öldürmek 10 dakika sürüyor niye uğraşalım ki ?

    Supremo eklentisi dediğimiz sırtımızda taşıdığımız çanta muhabbetine gelirsek orası da fiyasko bence, tüm oyunu şu füze fırlatan supremo ile oynadım çünkü diğer çantaların arasında en işe yarayanı yine o! Tıpkı mermi çeşitlerinde olduğu gibi burada da ekleyelim de fazla görünsün kafasında iş yapılmış, can basma çantası, emp çantası, zehir topu fırlatma çantası, ateş çemberi çantası derken yine burada da o füze fırlatan çanta dışındakilerin oyuna etkisi sıfır çünkü onların yaptıklarını füze çantamıza koyabileceğimiz eklentiler ile de sahip olabiliyoruz, emp bombası, molotof, şırınga vs gibi o çantalar ile aynı işi yapan şeyleri füze çantamıza takıp kullanabiliriz.

    Resolver silahları çok gereksiz olmuş bence çünkü oyunda karşılaştığımız düşmanların hiç biri bu silahları kullanacak kadar güçlü değiller. İçerisinde bir çok abzürd silah var hepsinin kullanım amacını bildiğim halde oyun zevkimi baltalamaması için oyun boyunca hiç alıp kullanmadım çünkü oyun içerisinde "üff bu silahı alırsam herkese tek atarım" demiyorsunuz, nedenini incelemenin kalanında değinicem.. Velhasıl bu Resolver silahları abzürd silah kullanmayı sevenler için güzel fakat oyun içerisinde kullanmayı pek tercih etmeyeceğiniz bir eklenti olmuş..

    Yapay zeka? öyle bir şey yok  düşman yapay zekası size saldırmadan önce sizi fark etme evresi çok uzun o görülme çubuğu dolup NPC reaksiyon verene kadar öldürmüş oluyorsunuz zaten. Burada asıl değinmek istediğim konu oyunda bıçağınız ile gizlilik kasmanın aşırı mantıksız ve gereksiz olduğudur. Yukarıda söz etmiş olduğum "herkese tek atma" muhabbetini en kötü silahla dahi yapabilirsiniz. Çömelip gölgelerin ardında bıçağım ile suikast kasayım gizli olayım diye bir şey kalmamış oyunda. Tüm oyunu, oyunun başında bulduğum pistol ile oynadım desem? O pistola zırh delici mermi ve susturucu takarak tüm oyunu düşmanlara hs atarak oynadım, bi mekana dalmadan önce herkesi işaretleyip sonrasında koşarak tüm düşmanları susturuculu pistolum ile hs atarak temizledim %100 de gizli kaldım. Dediğim gibi yapay zekanın sizi fark etme çubuğu ve buna bağlı olarak reaksiyon verme süresi uzun olduğundan koştura koştura susturuculu pistolunuzla full gizlilik oynayabilirsiniz, ben öyle oynadım çünkü. Birde yolda gezen kamyoncu abiler ile jandarma kılıklı devriyelerin yapay zekaların hepsi kafayı çekmiş bir şekilde araç sürüyorlar, yoldan çıkıp ağaç fln ne varsa yıkıp oldukları yerde araçlarıyla daire çiziyorlar  

    Hikaye  serinin en iyisi ama en kötüsü desem? Öncelikle sinematik anlatı alanında serinin en iyisi hikayesi bu oyunda diyebilirim, oldukça fazla (boş olmayan) anlamlı ve yerine göre duygusallığa giren ara sahneler mevcut ve çok kaliteli olduğunu söylemem gerek. Oyunun finaline kadar ki senaryo, hikaye anlatımı çok iyi olsa da finali de bir o kadar kötü olmuş fakat yine de total olarak baktığımızda güzel bir hikaye ve bu hikayeyi besleyen etkileyici ara sahneler mevcut. After Credit den sonra ki sesler çok şaşırttı. Söylesem pek spoiler sayılmaz aslında ama oyunu bitirip kendiniz görmeniz daha iyi olur sürprizi kaçmasın.

    Görev sistemi insanların aynı dedikleri şeyler  aynı şeyleri 100 kere yapıyoruz diyenlere tek cevabım yapmayın?? outpostlar, checkpointler, toplanabilirler, hazine avcılıkları, yan görevler bunları yapmak zorunda değilsin. Evet bunları yaparsan sana silah vb olarak bir geri dönüşü var fakat yukarıda açıkladığım üzere en basit silahlar ile oyunu bitirebilirsin onun dışında ana hikaye görevlerinden de silah açabiliyorsunuz zaten. Bu oyunu yan görevle onla bunla uğraşmadan sadece ana görev odaklı gidebilirsin, ana görevler kendi içerisinde farklılıklara sahip olsa da en nihayetinde bir shooter oyunu olay en sonunda silahlı çatışmaya dönebiliyor ki bu da normal.

    Grafikler yeni nesile de çıkmış oyunlar arasında 3A olup multi platform olan oyunlar arasında en çok yeni nesil hissettiren grafiklere sahip bence. Şu oyunun grafiklerine konu içerisinde kötü diyen bir arkadaş vardı oyuna demediğini bırakmamıştı   fakat HD Pack yükletince oyuna tekrar aşık ettik  Başbuğ Dost abimin incelemesini 2.kez bir daha izliyim dedim fark ettiğim şey videoda kendisinin kayıt etmiş olduğu oyunun grafikleri ile benim oynadığım oyunun grafiklerinin alakası bile yok. Videoda ki grafikler oyunu yansıtmıyor eleştiri kısmında oyunun grafiklerine kötü demiş doğru ama kendi oynadığı makine de oyun kötü ben PS5 de 1080p monitörde HD Pack ile oynadım oyunun grafikleri tam anlamıyla nefes kesici, oldukça iyi durumda. Arkadaşın PC de ultra ayarlarda baktım oyuna birde orda da PS5ten bir tık daha iyi güzel gözüküyordu.

    Oyunun geçtiği Küba dan ilham alınarak hazırlanan Yara dünyası E F S A NE. Atmosfer kokuyor, gözüm gönlüm açılıyor sağı solu gezerken, keşfedebilecek onlarca lokasyon var. Oyunun dünyası kelimelere dökülemeyecek şekilde mükemmel hazırlanmış. Dediğim gibi oyunu %100 bitirdim ve mapte ayak basmadığım yer kalmadı. Haritanın tamamı benzersiz bir şekilde hazırlanmış, bir birine benzeyen Checkpoint bölgeleri hariç hiç bir yer yok. Ayak bastığınız her bölge farklı hissettiriyor ki bu oyunu bana aldıran en büyük nedenlerden.

    Şimdi gelelim beklenti kısmına, benim bu oyundan tek beklentim gözümü, gönlümü açacak bir dünyada keşif yapabilmekti ve bu beklenti ile oyunu oynayınca %100 memnun kaldım ve oyundaki tüm içeriği tükettim. Her sene bir Far Cry çıksa bana sadece bu beklentimi karşılasın bana yeter her sene alırım çünkü Far Cry dan tek beklentim bu ve yıllarca da bu beklentiyle çıkan oyunlarını oynarken hiç sıkılmadan etmeden keyifle oynayabiliyorum. Ubisoft bu seride radikal bir değişikliğe gitmediği sürece ( Assassins Creed Origins gibi ) bu oyundan bir farklılık beklemeyin, hali hazırda oyun içerisinde sevdiğiniz tutunabileceğiniz bir şey varsa onu sonuna kadar çıkmış ve çıkacak tüm oyunlarında verecektir fakat yeni, oyunu değiştirecek bir olay Ubisoft dur demedikçe gerçekleşmeyecektir.

    Kardeşim işsiz misin bu kadar yazı yazıp fotoğraf yüklemek ile uğraşmışsın diyebilirsiniz, fakat bu tür makale tarzı şeyler yazmayı, hazırlamayı seven biriyim.

    Genel olarak incelemem bu yönde oldu benim herhangi bir puan vermeyeceğim çünkü tamamen beklenti üzerine olan bir seri Far Cry. Yazımı buraya kadar okuyan bordo bereli kardeşlerime çok teşekkür ederim. Aşağıya oyun boyunca gezdiğim gördüğüm yerlerde çektiğim fotoğraf galerimi bırakıyorum oyun ile alakalı azda olsa fikir sahibi olabilmeniz adına.


    [
    /
    s
    p
    o
    i
    l
    e
    r
    ]









































    Oyunu PC sürümünde 4 saat kadar oynadım. Teknik kısımdan yeri olmadığı için çok bahsetmeyeceğim fakat oyunun 4K da özellikle Ray Tracing+HD Doku paketi etkisiyle çok güzel göründüğünü belirtmeden geçemeyeceğim.  Oynanışa geçersem klasik Far Cry deneyimini bu seri için büyük ama başka seriler için küçük sayılabilecek dokunuşlarla her zamankinden daha eğlenceli hale getirmişler. Hikayesi en baştan tahmin edilebilir düzeyde fakat ana karakter bu sefer daha konuşkan ve görevler sırasındaki tepkileri daha doğal olmuş. Topladığımız ekipmanların ve silahların talentleri var ve karakter üzerinde doğrudan etki ediyorlar. Her bir bölgenin ve karakterimizin seviyesi mevcut, görevleri yaptıkça Castillo kuvvetlerini zayıflattıkça seviyemiz artıyor. Buradaki yenilik ise biz güçlendikçe oyun Dünya' sınında benzer oranda güçlenmesi olmuş. Far Cry 5 ve New Dawn 'daki gibi bir yere giderken üzerimize sürekli düşman gelmiyor ve eğer silahımızı doğrultmadan ilerlersek karşılık vermiyorlar, biraz durunca şüphelenip saldırmaya başlıyorlar. Yapay zeka önceki oynanış videolarında kötü görünüyordu ama tam sürümde daha iyi buldum. Üzerinize amaçsızca koşmuyorlar ve hem agresifler hemde tespit edildiğinizde ortalık tam bir kaosa dönüşüyor.


    Oyunu daha eğlenceli hale getiren iki önemli etken var. Bunların ilki Supremo ile ifade edilen özel yetenekler diğeri ise Amigolar yani hayvan dostlarımız, ilk edindiğimiz Supremo önceden gösterdikleri birden fazla roket atan bir araç ve düşmanları öldürdükçe doluyor. Özellikle düşmana ve düşman araçlarına otomatik kilitlenme birden fazla roket göndermek çok eğlenceli anlara neden oluyor. Silahlar seviyesine göre sınıflanmışlar, her türden silah var ve bunları özelleştirebiliyoruz. Oyun içinde bulduğumuz özel silahlar ise üzerindeki talentlerle geliyorlar. Yine önceden gördüğümüz at kullanma ve kendi aracımızı tasarlayıp yanımıza çağırma gibi yeniliklerde var özellikle at kullanmak çok keyifli ve karakterimiz bir süre sonra at sürerken şarkı söylemeye başlıyor. Bazı görevleri yaparken karakterin bunu daha öncede yaptım gibi önceki oyunlara yapılan gönderme söylemleride ufak ama hoş detaylar. Silah kullanımı, vuruş hissiyatı ve sesleri beğendim. Kamp inşa etme ,geliştirme ile yeni aktiviteler (yarış vs) açılıyor. Oyunun tüm yeniliklerini keşfetmek için epey oynamak lazım fakat oyunu bir Far Cry oyunundan ne beklenilmesi gerekiyorsa o beklentiyle oynuyorum ve gayet keyifli ilerliyor. Önceki oyunları sevdiyseniz bu oyun içerik olarak epey dolu oynanış olarakta epey keyifli bir deneyim sunacak. Oyunu oynayacak olanlarada iyi eğlenceler diliyorum. 

    Aynen katılıyorum. Oyun beklediğimden daha iyi çıktı. Ana karakterin oyun için tepkileri çok doğal olmuş. Bir araç sürerken o an çalan müziğe eşlik etmesi, Castillo kuvvvetlerini düşürdükçe adeta eğlenmesi, görevler sırasında bunu daha önce yapmıştım gibi söylemler ufak ama hoş detaylar olmuş. Bu sefer o klasik Far Cry deneyimini nasıl daha iyi hale getirebilecekleri üzerinde çalışmışlar ve oynadığım 20 saatlik süre içerisindede bunu rahatlıkla görebildim. Görsellik şahane böyle grafiklerle üstelik çıkış sürümü için son derece iyi çalışan bir oyun olunca haliyle güzel ilerliyor. Oyun çıktığı günden beri başka oyun oynamıyorum ve henüz çeyrek kısmını bitirebildim. Epey dolu, görevi vs bırakıp bazen atımı alarak güzel manzaraların tadını çıkarıyorum. O an Dani şarkı söylemeye başlıyor ve bende eşlik ediyorum. Bir anda Castillo kuvvetleri yolumu çeviriyor ve sakinlik yerini kaosa bırakıyor. Far Cry oyunlarında ben bunu seviyorum, bu oyundanda bunu bekliyordum ve beklediğimi fazlasıyla elde ettim.  

    Oyunda hikayeyi belirli bir seviyeye getirdiğinizde kamplara ulaşıyoruz ve burada karakter Tps kamera açısına geçiyor. Bu kamplarda üzerinde mavi yıldız işareti olan Black Market isimli bir vendor mevcut ve operasyon görevlerini buradaki Npc den alıyoruz. Sadece online iken oynanıyor ve offline olarak oynanmadığı için gerek görevler gereksede Market eşyaları açılmıyor. Şimdilik iki operasyon görevi var daha fazlası eklenecek.

    Operasyonlardan oynadığınız zorluğa göre özel bir para elde ediyorsunuz ve bununla her hafta yenilenen Black Markette yer alan özel silah ve gearları satın alıyorsunuz. Bu sayede oyun oyna bitir bir oyundan haftalık görevlerle oynanabilirliği yüksek bir oyuna dönüşüyor.

    Oyunun diğer Far Cry lardan farklı olarak birde End Game yani oyun sonu içerikleri var. Oyunu tamamladığınızda açılan Haftalık İncursion görevlerinden oyun içinden alınamayan ve sadece bu göreve özgü olan özel eşyalar elde ediliyor. Oyundaki gearların rakamsal olarak yansımasada karakter özelliklerini etkilemesi, karakterin ve bölgelerin bir seviyesi olması ve özellikle End Game ile biraz looter-shooter tarafına doğru evrilen bir yapıda oyunda yer alıyor.
  • Ubisoft oyunları eskisi kadar heyecanlandırmıyor, güçlü bir firma fakat gücünü çok fazla ip üzerine dağıttığından dolayı gücünü verimli kullanamıyor. Far cry, Ac, Watch dogs, division, ghost recon bu kadar çok oyun yapıyorlar ve bunlar birer seri...Seriler arasındaki zamanı uzatıp, daha kaliteli oyunlar çıkarmak üzerine yoğunlaşmaları gerekiyor.

    Benzer eleştiriyi geçenlerde kendileri yaptı fakat pekte uygulamada göremedim, koskoca R* 7 8 seneden önce serinin devam oyununu yapmıyor fakat yaptığında bütün dikkati üzerine çekiyor. Benzer politikayı izlemeleri akıllıca olur.
  • Far Cry 6 PS Store'da Listelendi

    Far Cry 6 Hong Kong PlayStation Store üzerinde listelendi

    Çıkış tarihi 18 Şubat 2021 ve oyun Yara adında tropikal bir cennette geçecek. Acımasız diktatör Anton Castillo ve oğlu Diego, Yara'yı eski ihtişamına kavuşturmak için büyük bir devrimi ateşleyecek.

    Breaking Bad dizisinde Gustavo Fring karakterini canlandıran Giancarlo Esposito oyunda yer alacak ve ünlü aktörü baş kötü adam Anton Castillo rolünde göreceğiz gibi duruyor.

    PlayStation 4 versiyonunu satın alan kullanıcılar PlayStation 5 versiyonu için ek ücret ödemeyecek. Xbox One ve Xbox Series X'te de muhtemelen aynısı olacaktır.

    Resmi duyuru 12 Temmuz Pazar Türkiye saati ile 22:00'da düzenlenecek Ubisoft Forward sunumunda.

    Far Cry 6 (Çıktı) [PS4|PS5 ANA KONU]




  • ubisoft seri üretime devam ediyor.
    far cry 5 ve new dawn gibi far cry 6 da aynı şeyin renklisi olacak.
    60 tl den fazla etmeyen bir oyun olacak yine
    ısrarla far cry,watch dogs yapmaya devam ediyorlar.
    prince of persia ve splinter cell yapmayın sakın
  • Son rezil oyundan sonra belki biraz ara verirler demiştim ama aynı hız devam ediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin trajedik kısmı da şu ki, bu oyunda en az bir önceki oyun kadar satacak. Sırf bu yüzden adamlara sövsem de haksız diyemiyorum sonuçta bot gibi sürekli aynı alan yaklaşık 10 milyonluk bir kitle var ki bu da Ubisoft'a yetiyor zaten. Kitle böyle devam ettikçe adamlar aynısını sürdürecektir.
  • https://twitter.com/FarCrygame/status/1281611701662765057?s=20

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zevkle oynarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giancarlo Esposito, Revolution dizisinde oynamıştı. Kötü karakter için mükemmel bir seçim.
  • Bakalım ps5 için oynanabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ubisoft, yeni Far Cry oyunundan ilk teaser videoyu paylaştı.

    Resmi tanıtım 12 Temmuz Pazar Türkiye saati ile 22:00'da düzenlenecek Ubisoft Forward sunumunda yapılacak.

  • Yeni sızdırılan trailer.
    https://streamable.com/mtjw3e

    Fragman oyunun 18 Şubat 2021'de çıkış yapacağını doğruluyor. Platformlar PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One, Epic Games Store, Uplay ve Stadia.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Temmuz 2020; 9:0:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far Cry 6: Sinematik Açılış Fragmanı | Ubisoft Forward

  • Far Cry 6: Cinematic Title Sequence Trailer |



  • Far Cry 6: World Premiere Trailer |



  • Far Cry 6: Dünya Prömiyeri Fragmanı | Ubisoft Forward

    Çıkış Tarihi: 18.02.2021

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.