Şimdi Ara

Fallout: New Vegas Modu The Frontier Tekrar Yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Fallout: New Vegas'ın en büyük içerik modlarından biri olan The Frontier 15 Ocak'ta yayınlandıktan iki hafta sonra kaldırılmıştı ve bugün itibarıyla tekrar yayınlandı.

    Mod ekibinde yer alan ZuTheSkunk adlı kişinin kendi hesabında pedofili içeren bir görsel paylaşması sonucunda mod yayından kaldırılmıştı ve bu kişinin içeriği çıkarılarak tekrar sunuldu.

    Katkısının pip-boy ikonları olduğu ve genç bir kızın oyuncu karakterin seks kölesi haline getirilebilmesi veya insanlarla seks yapan sürüngen yaratıklar diyalogları gibi sert eleştiri alan oyunun diğer kısımlarıyla ilgisinin olmadığı belirtildi.

    Ayrıca bu yaşananlardan dolayı projeye dahil olmak istemeyen birkaç kişinin daha içeriği çıkarıldı. Birkaç karakterin seslendirmesi ve bir müzik buna dahil. Geliştirici ekip, ileride yerine yenilerini eklemeyi planlıyor.
     
    The Frontier şu anda NexusMods üzerinden indirilebilir.

    Steam çıkışı biraz gecikecek ve sayfası da kaldırılmış fakat Steam'e de getireceklerini yeniden doğruladılar.




  • Çok güzel deneyin de 30 saat içinde temiz 100 kez crash yemişimdir. Sürekli save ala ala ilerleyin, en en önemli tavsiyem budur :)
  • İsterse dünyanın en güzel oyunu olsun 30 saat içinde 100 crash yiyemem.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Jer Aders

    İsterse dünyanın en güzel oyunu olsun 30 saat içinde 100 crash yiyemem.


    Hocam o zaman uzak dur, bug'ları demiyorum bile :)
  • Fan yapımı şeylere bir türlü sıcak bakamıyorum ama sadece Frontier için demiyorum nexus'ta zibilyar tane quest modları var (baya uzun olanları da var aralarında). Bunlar harbiden oynamaya ve uğraşmaya değer mi acaba... FNV'nin kendisini modlarla 1 ayda anca adam ettim, diğerlerini kafam kaldırır mı bilemiyorum. Önümde daha FO4 ve muhtemelen Skyrim var. Sanırım sırf modlamak yıl alacak Fallout: New Vegas Modu The Frontier Tekrar Yayınlandı 

  • quote:

    Orjinalden alıntı: Babblebabble

    Fan yapımı şeylere bir türlü sıcak bakamıyorum ama sadece Frontier için demiyorum nexus'ta zibilyar tane quest modları var (baya uzun olanları da var aralarında). Bunlar harbiden oynamaya ve uğraşmaya değer mi acaba... FNV'nin kendisini modlarla 1 ayda anca adam ettim, diğerlerini kafam kaldırır mı bilemiyorum. Önümde daha FO4 ve muhtemelen Skyrim var. Sanırım sırf modlamak yıl alacak <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt="">


    Bu değer hocam, efsane yapmışlar ama bug ve crash çok çok sağlam baltalıyor zevki. Bana komaz dersen düşünme indir oyna derim. Çok çok iyi. Bide modlama işi ay ya da yıl almıyor. Neye ihtiyacın varsa o kategoride aratıp bul indir bu kadar :) Ha uçuk fantezilerin varsa tamam ona bir şey diyemem :) Skyrim'e anime bir hatuna minigun rpg mod eklemek falan evet, zaman alır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.