Şimdi Ara

Fallout 3 GOTY PC /PS3 / XBOX360 Türkçe Yama ÇIKTI [ TRGameStudio.com ]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
12
Favori
19.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fallout 3 GOTY PC /PS3 / XBOX360 Türkçe Yama ÇIKTI [ TRGameStudio.com ]

    Çok yazılıp çizildi.Söz verdiğimiz gibi 31 inde paylaşacağız dedik.Konuda arkadaşın banka hesap numarası var.Bağış atacakları görelim.

    PC YAMA KONUSU
    https://www.trgamestudio.com/showthread.php?tid=102

    PS3 YAMA KONUSU
    http://www.mcps4.com/showthread.php?t=10383&p=55713#post55713

    XBOX360 YAMA KONUSU
    http://www.mcps4.com/showthread.php?t=10382



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferex28 -- 30 Ocak 2018; 13:54:59 >







  • Bu kisa metni çevirirken tüylerim diken diken oldu etkiledi beni. Bende sizler ile paylaşmak istedim.

    Neler olduguna dair hicbir fikrim yok. Savas sirenlerinin kapanali 20 dakikadan çok oldu ve uzaktan gök gürültüsü gibi birsey duydum. Binayi terk etmemize izin vermiyorlar ve sokakta neler oldugunu göremiyorum. Korkuyorum.... Belkide aklima gelen basima geliyor. Bunun icin insaa ettigimiz hersey elden gidiyor. Bu belkide benim yazdigim son sey olabilir, bu yüzden bunu her kim bulursa, eger basaramazsam aileme onlari çok sevdigimi söylesin.
    Yama tam bir saatli bomba ne zaman patlayacağı belli değil çünkü test süreci yapılmamış ve bazı eksik kısımlar var. Oyunun ortasında en heyecanlı yerinde hata veripte oyundan atma gibi sorunlar yaşanılabilir haberiniz olsun. Türkçe yamayı bir nevi sizler indirip test edeceksiniz. Bana sorarsanız yama bu hali ile oynanmaz v2 sürümünü bekleyeceğiz onunda ne zaman çıkacağı belli değil.
    Dediklerinin altına imzamı atarım hocam.Present continuous tense öğrenen yama yapmaya kalkıyor sonrada ortaya böyle rezaletler çıkıyor üstüne birde para istiyorlar utanmazlar.Belki bu herif çeviriyorum diye yaygara koparmasa çok daha iyi ingilizce bilen biri çevirecekti ancak bu çeviriyi görüp çeviriliyormuş zaten gerek yok diye düşündü.Koskoca fallout 3 e çıkan yamaya bak RE-ZİL-LİK.
    Diğer çevirmenler test aşaması diye diye aylarca beklettiler, sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır.

    Toplumda neyazık ki bozulmalar var, emeğin hakkını bilmeyen olgunlaşmamış ham arkadaşlar var, 2-3 tane böyle numunelik tiplere sakın uyup sinirlerinizi bozmayın. Sözünü tuttunuz, çeviriyi v2 haliyle de nasip kısmetse oynarız zamanı gelince.

    Uymayın onlara abisi, onlar daha küçük, kişilikleri oturmuş olsa böyle boş boş yazmazlar. Sizi bilen biliyor, boş adamlara kızıp kendi sinirlerinizi yıpratmayın. Emeğinize yüreğinize sağlık.
    Kolay gelsin . Seni bikaç sene önce bu çalışmaya ne yapıp edip bitireceğim dediğin günden beridir takip ediyoruz fallout 3 zaten eskimeyen bir oyun daha senelerce beklerim . Lütfen kötü laf edenlere aldırma istedikleri şey ellerine geçmeyince hemen ağlamaya başlıyorlar . Tekrardan kolay gelsin hocam umarım sıkıntı yaşamadan yama biter diyelim :)
    Dostum Ravenholm sana hak veriyorum herkes bu yamayı gereğinden çok bekledi.... Ama V1 yayınlandıktan sonra grup dağıldı anlaşamadık, yani yine anlayacağınız tek başıma kaldım. 1 aydır çok yoğundum ne çeviriye nede sosyal hayatıma zaman ayırmaya vaktim yoktu takii bu güne kadar. V2'nin pek bir işi kalmadı bazı yerlere denk gelmeye çalışıyorum kafama yatmayan bazı yerler var oraları düzelteceğim. Şimdi sabır desem klasik olacak o zaman siz anladınız ne dediğimi... Saygılar ve sevgiler ile Mastertranslatorr....
  • Yama tam bir saatli bomba ne zaman patlayacağı belli değil çünkü test süreci yapılmamış ve bazı eksik kısımlar var. Oyunun ortasında en heyecanlı yerinde hata veripte oyundan atma gibi sorunlar yaşanılabilir haberiniz olsun. Türkçe yamayı bir nevi sizler indirip test edeceksiniz. Bana sorarsanız yama bu hali ile oynanmaz v2 sürümünü bekleyeceğiz onunda ne zaman çıkacağı belli değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 31 Aralık 2017; 16:34:17 >
  • Helal çıktı valla sonunda. V2 ne zaman gelir peki çünkü çevrilmeyen yerler varmış sanırım ve test yapılmadan paylaşılmış. Aslında tam yarıyıl tatiline başlayacağım hafta süper denk geldi sanırım bu haliyle gömüleceğim oyuna olduğu kadar. Emeğine sağlık Mastertranslator.
  • Mastertranslator sen adamsın adam
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    V2 çalışmalarına devam ediyor.Ona tarih veremem.Yamayı free olarak sunması için konuştum.Sağolsun yamayı yayınladık.Eksik kısımlar bahsedildiği gibi öyle çok değil.Konuyu baltalamaya gerek yok.Oyundaki en büyük görev olan kısımda 200 satır eksiği var.Ayrıca DLC lerine çevirisinide yapacak.V2 ile bunlar çıkış yapacak
  • Dlc olarak ilk Broken Stell çevirisine başlayın derim (oyunun devamı).
  • comrade55 C kullanıcısına yanıt
    Kendisi bilir
  • obasar84 O kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin gibi oyunda çökme olmuyor.Konsolda bir sıkıntı yok.Tıkır tıkır çalışıyor.Cevrilmemis 200 satırlık bir kısım card ana hikayede hepsi bu.Fallout 4 beta olarak başladı,tamamlandı gitti
  • Yamada emeği olan herkesin ellerine sağlık.En kısa sürede bağış yapıyorum
  • 2 farklı konu var nereye yazacağımı şaşırdım emeği geçen tüm arkadaşlara özellikle Tupac fanı kardeşime buradan kucak dolusu sevgiler emeğiniz ödenmez.

    Değeriniz umarım anlaşılır ama zor yinede biz sizleri biliyoruz kolay değil bir rpg oyununa yama çıkartmak arada forumdan bu işe el atıp hakkıyla çıkanlar oldu umarım sizin gibi değerli insanlar daha da çoğalır.
  • GtoOnizuka kullanıcısına yanıt
    Gerçek konu burası.Çevirmen arkadaş Mastertranslatordan izin almadan konusunu açıyor.Ondaki eski yama burdaki %100.
  • ben yapamadım bu yapılandırma dosyası denilen ini uzantılı olanmı oluyor? eğer öyle ise onu yaptım ama data files ta fallout3.esp diye bir dosya çıkmadı sadece esm dosyaları var. yamadaki fallout3.esp dosyasını kopyala yapıştır yaptım yine olmadı. sadece oyunu açarken lütfen bekleyin kısmı türkçe çıktı o kadar. data files ta çıkanlar ise bunlar

    Fallout 3 GOTY PC /PS3 / XBOX360 Türkçe Yama ÇIKTI [ TRGameStudio.com ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 1 Ocak 2018; 0:12:21 >




  • Gerekli mesajı mastertranslatora ileteyim
  • hallettim hocam esp yi fallout dosyasına atmışım dataya atınca oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 1 Ocak 2018; 1:29:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rewold


    quote:

    Orijinalden alıntı: dragonbornx

    ben yapamadım bu yapılandırma dosyası denilen ini uzantılı olanmı oluyor? eğer öyle ise onu yaptım ama data files ta fallout3.esp diye bir dosya çıkmadı sadece esm dosyaları var. yamadaki fallout3.esp dosyasını kopyala yapıştır yaptım yine olmadı. sadece oyunu açarken lütfen bekleyin kısmı türkçe çıktı o kadar. data files ta çıkanlar ise bunlar

    Fallout 3 GOTY PC /PS3 / XBOX360 Türkçe Yama ÇIKTI [ TRGameStudio.com ]

    Oyunu DLC'siz baştan kurma imkanın varsa daha sağlıklı sonuç alabileceğini düşünüyorum.

    hocam oldu hatam esp dosyasını normal fallout dosyasına atmakmış, data nın içine atınca oldu. ben zip olarak indirdim zip te en güncel versiyonu içeriyormu?




  • Link üstünden foruma üye olup bağışımı yapacağım hak ediyor.

    Mastertranslator emeğin ödenmez dostum tekrardan teşekkürler.
  • Evet en güncel olanı,yama %100
  • Balthier kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim dostum.Cevirmenlere bu şekilde destek sunmaniz çok iyi
  • Tesekkurler dostlar . Bunca zamandir verdiginiz emek icin . Bu surecte sizlere haksiz sallayanlar umarim bi af diler.
  • Yama harika olmuş emeği geçen bütün ekipten Allah razı olsun. Sonunda babamız Türkçe konuşuyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.