Şimdi Ara

Fakültede bir kızla kavga ettim şikayet edeceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
5.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Fakültede bir kızla kavga ettim şikayet edeceğim


(En Son Oy Tarihi: 25.1.2018)
Giriş
Mesaj
  • Olabildiğince yalın anlatıyorum:

    3.yılım bu yıl. Okula geldiğim ilk senin bahar döneminde bir kızla tanıştım, sosyal mesyadan konuştuk 2 hafta, bir kere dolmuşa bindik beraber konuştuk vs, ben fazla yazınca kız tersledi, biraz tıfıl zamanlarımdı neyse ama ben de tersledim, hakaret edip engelledi (sülük gibi yapıltın vs.)

    Ertesi yılın güz dönemi konuştum, özür diledim, hatta sen güzelsin takma bunu dedim teşekkür etti, ama ondan sonra hiç görmedim çünkü zaten o dönem 1 ay sonra okula gitmeyi kestim.

    Geçen bahar dönemi bakışıyorduk, ilgisi var dedim, olmayadabilir ama yazdım. Mesaj şöyle birşey: bugün giysin güzeldi yandım. Ne eksik ne fazla. Engelledi ben de takmadım, okulda karşılaştığımızda artık bakmayı da kesmişti.

    Bu dönem başında ilk gün karşılaştık aynı masaya ilerlerken, tek boş masaydı. O başka yere oturunca aklıma esti yanına gittim. Olan şu:
    +(Masaya bardağımı koydum ama ayaktayım) oturayım mı?
    -hayır
    +neden?
    -istemiyorum
    +belki birşey söyleyecem
    -ya arkadaşım ben bu oyundan sıkıldım (bi gülesim geldi :D )
    +iyi tamam (söylerken göz temasını kesip döndüm)

    kavga burada başlıyor

    2 ay geçti ve ara ara birbirimize baktığımız oldu yürürken vs görüyorsun sonuçta. Bugün ben masada otururken önümden geçti yemek sırasına girmiş kantinde ben de gittim sonra, arkasından sıraya girdim ve sadece gülümseyip el salladım. Film burada koptu ve bundan sonrasını net tarif edemiyeceğim, kabaca şu:

    -ya sen mi canım sıkkın bugün defol (gibi şeyler net hatırlamıyorum
    +(ben şaşırdım duruyorum)
    -s....r git başımdan
    Bu ara bi şekilde yerim değişti tam hatırlamıyorum tartışma başlamıştı zira kız sesini de yükseltti, birkaç kişi bakmaya başladı. Tam o anda ne şans, kadın danışman hocam yanımızdan geçti, küfrü de sanırım duydu ve farketti ama birşey demeden ilerleyecekken yanımda durdu, tartışırken hoca ne oldu vs bi dahil oldu, birkaç saniyelik olay. Ben de kıza saldırdım çünkü aşırı gereksiz tepki vermişti, şunu dediğimi tam hatırlıyorum:

    +bir sen bana küfür edemessin iki sesini yükseltemessin üç saygılı olacaksın.
    Bu sefer hocaya 'ben onu tanımıyorum lanet olsun gibi birşey dedi, ben de seni çok mu tanıyorum' vs diye cevap verdim. Bu sefer bana mesaj atıyor deyip telefonunu çıkarır gibi birşey yaptı (bahsettiği instagramdaki tek satır mesajım) lanet olsun gösteremiyorum vs derken al benim telefonu göster dedim (kusura bakmayın kafanızda net canlanması için uzun anlatıyorum).

    Hoca kızı ayrı alıp konuşayım derken (ben reddettim, önce saçmalık bu konuşmam deyip merdivenden bir iki adım çıktım sonra neden ilk onla konuşuyorsunuz dedim) kantinin tam ortasına düştük ve artık bütün kantin bize bakıyor, yavaştan toplanıyor. Kız benden tam uzaklaşırken burada bir kere daha küfür etti ve hoca bunu duydu ve ona baktı. Artık ses seviyesi de yükseldi 'benim masama geliyor ben konuşmak istemiyorum vs.' Buraya dikkat taciz ediyor demiyor ama insanlar öyle düşünsün diye her şeyi söylüyor.

    Burada biraz aramızda mesafe açıldı yerimiz değişti, araya birileri gelmeye başladı. Önce bir feminazi girdi bir iki tartışırken bana sesini yükseltti ve hemen uyardım bana sesini yükseltemessin diye. Kadın ne derse beğenirsiniz? Ben bu okulun kadınları adına... gerisini dinlemeden kesitim. Ben bütün gücümle saldırıyorum çünkü biliyorum, susarsam suçlu duruma düşürüleceğim. Bu sırada parmağımı konuşurken kullandığım için en yakın masada oturan bir çocuk 'elini kolunu oynatıyorsun' tarzı birşey söylerken ayağa kalktı. Ben hemen üstüne yürüdüm, elimi arkaya alıp kafa kafaya gelirken 'sana ne oluyor', tarzı birşeyler söyledim çok üstelemedi çocuk ve bir şekilde geri döndüm. Arada kız belki bi kere daha bağırarak birşey dedi ama ne dedi hatırlamıyorum, 'Bana fotoğraf yoluyor' gibi birşey bir ara duydum (edit: 2 sene önce yazışırken yollamıştım sonradan aklıma geldi, eskort kartvizit koleksyonum, sadece yerde bulduklarımı topluyordum, sanat amaçlı belki çok olursa sergilersin bienal tarzı vs.), diğerleriyle meşguldüm ve kız araya giren bu diğer kızın arkasında kalmıştı, başkaları da vardı falan. Bu sırada aynı şekilde feminaziye cevap verirken hoca ne demek ne karışıyorsun gibi birşey dedi, anında döndüm 'o zaman dışarı çıkıyoruz' dedim, kız istiyor mu dedi hoca cs ama bir şekilde ben hocayı yanıma alıp çıktım, arkamdan da baktım birşey diyor mu birilerine diye, yanında başından beri duran arkadaşı ve araya giren diğeri ile kantinin diğer kısmına yürüyorlardı, birşeyler diyor olsa müdahale ediceğim yani.

    Hoca beni tanıyordu ve aramızdaki sohbet zaten başka, ben başka dilde eğitim yapan başka bir okuldan başka disiplinden gelmişim gelmişim, bazı konuları asistanlardan iyi biliyorum vs. Bana sorduğu şu, 'bağırıyorsa bir sebebi olmalı', ben de bilmiyorum sorun öğrenelim oldu cevabım. Kızla görüşmeye gitti ama soğuktu zaten bekleyecek birşey de yoktu ben gittim üst kata ders çalıltığım masaya. Kızın kendisi ve arkadaşları önümden bir iki defa geçtiler ama birşeyyok, arkadaşları göz dikiyorlar o kadar. Beni sorarsanız sinirliydim otururken ama zoruma gitmedi ve duruşumdan emin oldum hatta hışuma gitti ama adımın sapığa çıkma riski az da olsa kafamda canlandı, zira fakülte çok büyük değil, kafa kafaya geldiğim tip cismen tanıdığım birisi, hatta kavga sırasında bir kız arkadaşımı da orada gördüm. Şimdi sizden hem görüşlerinizi almak istiyorum hem de bir sorum var.

    Burada ne derece haklıyım ya da haksızım? Neyi doğru ya da yanlış yaptım. Kavga öncesi kıza be asıldın vs demeyin. Sadece selam vermek küfür etmeyi gerektirmez, döner bakmassın o kadar.

    Küfürü ve herkesin ortasında taciz imasını/iftirasını şikayet edebilir miyim, burada haklı mıyım? Cezası var mıdır? Hatırlatayım hoca küfürlere şahit. Kaşındığımı kabul ediyorum ama kesinlikle taciz yok, medeni sınırlar içinde, kanıt diyebileceği 8 ay önceki 1 satır mesaj yukarda yazdım ki sanırım onu da silmiş gösteremedi o ara.

    Okuduğunuz için teşekkür ederim, uzun oldu kusura bakmayın.







    Edit1
    Bugün hocayla konuştum, şikayet etmem iiçin ne yapmam gerekiyor vs. o da beni şikayet edecekmiş, kavga günü demiş tabi yersen. Yarın dilekçeyi hocaya vereceğim.


    Edit2
    Dilekçeyi geç oldu ama 6 gün sonra bugün verdim danışman hocama. Özet şu:

    Kişi benimle karşılaştı, munakaşaya girdi. Etraftakiler duyacak şekilde küfür etti. Daha sonra şeref ve haysiyetimi zedeleyen beyanlarda bulundu, yanıltıcı ifadelerle şahsımı cinsel taciz fiileriyle itham ederek kasten ünideki saygınlığıma zarar verdi. Olay ruh sağlığımı ve arkadaşlık ilişkilerimi bozdu.

    Tahmin ettiğim gibi kendisi şikayet etmemiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-c9 -- 12 Aralık 2017; 22:29:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Üst edit: Bildirim gelince konuyu tekrar baştan sona okudum. Konu sahibi arkadaşın psikolojik problemleri olduğu aşikar ve işlediği suçun farkına varamayacak kadar kibirli. Ayrıca konu sahibi hakkında bir özet geçmek istiyorum, buyrun;

    konu sahibi:ks
    forumdaşlar:f


    ks: bana küfretti şikayet edicem

    f: kızı taciz etmişsin haksızsın

    ks:ama bana küfretti
    f:Kardeşim anlamıyorsun sanırım taciz etmişsin

    ks: küfür etti ben bi şey yapmadım istediğim kadar rahatsız etme hakkına sahibim sonuçta her gün yapmadım 1 senede 3 kere yaptım

    f:taciz etmişsin

    ks:küfür etti ben sütten çıkmış ak kaşığım

    f:taciz etmenin ne demek olduğunu biliyor musun ?

    ks:küfür etti ben anlamam

    f:taciz diyoruz ?

    ks:küfür etti

    f:taciz

    ks:küfür etti

    f:taci..

    ks:küfüüüüür
    f:....

    ks:küfür de küfür banane
    :
    :
    :

    Kız seninle muhattap olmak istemediğini belirtmek için daha ne yapmalıydı acaba ? Kıza yapışmışsın sülük gibi, ondan sonra bana küfür etti diye zırlıyorsun burada. Sana küfür etme hakkına sahip olmadığını düşünüyorsun kızın ama kız istemediğini belirttiği halde, sürekli iletişim kurmaya çalışıp, kızı rahatsız etme hakkını kendinde görüyorsun.Bir de bunu "sadece masaya oturmak istedim" gibi kreşteki bebelerin bile aldanmayacağı bir yalanla süslüyorsun. Ben de küfür ediyorum şuan sana.
    Kardeşim malasef haksızsın. Yani ilkinde reddetmiş, ikinci de yine ısrarlı tutumun devam etmiş ve üçüncü de hiç muhattap dahi olmaman gerekirken el sallamışsın ve kızı iyice kendinden soğutmuşsun.

    Yani bir kız reddettiğinde bırak üç kez onla iletişim kurmayı, ilkinde bir daha 100 metre yanından geçmem. İlkinde bitmişse, bitmiştir.

    Yani şöyle olsaydı, ilk reddettiğinde kafası karışıktır, yani reddettiği halde yine de küçük bir kapı bıraktığını hissedersin ya, hani türk filmlerinde naz yapar ama gönlü vardır ya o hesap. O zaman peşinden koşarsın, ama kız ilkinde direkt serrt bir şekilde istememiş. Üstelemenin hiç gereği yoktu hem de üçüncü defa.
  • Kız haklı yaptığın artık tacize girmiş istemiyorum dediği halde neden sülük gibi yapışıyorsun naz yapar gibi bir hali de yok kızın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skyfor

    Kız haklı yaptığın artık tacize girmiş istemiyorum dediği halde neden sülük gibi yapışıyorsun naz yapar gibi bir hali de yok kızın?

    Kardeş son 2 aydır on kere görmüşümdür bir kere konuşmadım, kavga başlangıcında da sadece el salladım ve ağzımdan tek bir kelime bile çıkmadı, bu mu sülük gibi yapışma dediğin?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise sanırım okul. Boşa şikayet etme haksızsın gibi geldi bana. Disiplinle falan uğraşırsın bir de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • celades kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim üniversite. Arkadaşlar yökde hakareten şikayet var dediler henüz bakamadım yarın hocayla konuşacağım, aynı zamanda danışman hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haksızsın



    1 engellenmişsin

    2 özür dilemişsin

    3 engellenmişsin

    4 yanına oturup laf yemişsin

    E 5.de de el sallama artık bi zahmet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haksızsın rahatsız etmişsin kızı
    Kızın tek hatası sinirlenip küfür etmesi ama sende yapışmışsın


    Hangi Üni ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yesil Ok

    Haksızsın



    1 engellenmişsin

    2 özür dilemişsin

    3 engellenmişsin

    4 yanına oturup laf yemişsin

    E 5.de de el sallama artık bi zahmet

    Kardeşim yanına oturmadım, oturmak için izin istedim vermeyince dönüp gittim, masaya bardağı koymuştum sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-c9 kullanıcısına yanıt
    Küçük ayrıntılara takılma dostum demek istediğimi anladığını düşünüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de haksızsın. Sülük gibi yapıştın tabiri yanlış ama kız tepki koymuş. Bi sal artık da masasına gitmeler el sallamalar falan boş yapmışın yani hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım kızın belalı abisi eski manitosu falan vardır da bulaşırlar sana



    Ne ayaksın kardeşim rahatsız etmişsin bal gibi bide üste çıkmaya çalışıyorsun. Galiba çok şımarık yetiştirildin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet et de iyice rezil et kendini. Kız seni ilk başta terslemiş. Sen sonrasında sürekli kızı rahatsız etmissin resmen. Ayıp be bu ne yüzsüzlük. Okurken utandım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hocam kusura bakmada başka kızmı yok buna mı takıldın boşver.Ne el sallıyorsun hareket yapıyorsun bu trip atmalardan sonra gerek yoktu diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibileri bir güzel dövmek lazım sülük gibi yapışmışsın kıza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim malasef haksızsın. Yani ilkinde reddetmiş, ikinci de yine ısrarlı tutumun devam etmiş ve üçüncü de hiç muhattap dahi olmaman gerekirken el sallamışsın ve kızı iyice kendinden soğutmuşsun.

    Yani bir kız reddettiğinde bırak üç kez onla iletişim kurmayı, ilkinde bir daha 100 metre yanından geçmem. İlkinde bitmişse, bitmiştir.

    Yani şöyle olsaydı, ilk reddettiğinde kafası karışıktır, yani reddettiği halde yine de küçük bir kapı bıraktığını hissedersin ya, hani türk filmlerinde naz yapar ama gönlü vardır ya o hesap. O zaman peşinden koşarsın, ama kız ilkinde direkt serrt bir şekilde istememiş. Üstelemenin hiç gereği yoktu hem de üçüncü defa.
  • Şu sülük lafını kullanmayın arkadaş olayların arasında aylar var kızı defalarca gördüm birkaç ay içinde durup konuşmadım bile, taksam yada sülük olsam böyle mi olur, siz sülük görmemişsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst edit: Bildirim gelince konuyu tekrar baştan sona okudum. Konu sahibi arkadaşın psikolojik problemleri olduğu aşikar ve işlediği suçun farkına varamayacak kadar kibirli. Ayrıca konu sahibi hakkında bir özet geçmek istiyorum, buyrun;

    konu sahibi:ks
    forumdaşlar:f


    ks: bana küfretti şikayet edicem

    f: kızı taciz etmişsin haksızsın

    ks:ama bana küfretti
    f:Kardeşim anlamıyorsun sanırım taciz etmişsin

    ks: küfür etti ben bi şey yapmadım istediğim kadar rahatsız etme hakkına sahibim sonuçta her gün yapmadım 1 senede 3 kere yaptım

    f:taciz etmişsin

    ks:küfür etti ben sütten çıkmış ak kaşığım

    f:taciz etmenin ne demek olduğunu biliyor musun ?

    ks:küfür etti ben anlamam

    f:taciz diyoruz ?

    ks:küfür etti

    f:taciz

    ks:küfür etti

    f:taci..

    ks:küfüüüüür
    f:....

    ks:küfür de küfür banane
    :
    :
    :

    Kız seninle muhattap olmak istemediğini belirtmek için daha ne yapmalıydı acaba ? Kıza yapışmışsın sülük gibi, ondan sonra bana küfür etti diye zırlıyorsun burada. Sana küfür etme hakkına sahip olmadığını düşünüyorsun kızın ama kız istemediğini belirttiği halde, sürekli iletişim kurmaya çalışıp, kızı rahatsız etme hakkını kendinde görüyorsun.Bir de bunu "sadece masaya oturmak istedim" gibi kreşteki bebelerin bile aldanmayacağı bir yalanla süslüyorsun. Ben de küfür ediyorum şuan sana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-403204792 -- 12 Aralık 2017; 21:42:41 >




  • Birader kıza niye yazıp duruyorsun istemediğini belirttiğin halde? Tamam küfür etmesi doğru bir şey değil ama senin yaptığın hoş bir şey mi? Başına dert açacak yer arıyorsun sonra da gelip şikayet edeceğim bilmem ne istediğin yere et taciz etmesen dahi bu yaptıkların kabul edilecek şeyler değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle sülük gibi olma kardesim yanlış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu özeti:Sülük



    Ayrıca el sallamak nedir çocukmusun sen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.