Şimdi Ara

Facebook uygulaması Google Play Store'da 5 milyar indirme sayısını geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Facebook, Google Play Store'da 5 milyar indirme sayısını geride bıraktı. Şimdiye kadar bu barajı sadece Google Play, Google Haritalar, Google Drive gibi Android cihazlara önceden yüklenmiş olarak gelen Google uygulamaları aşabilmişti.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S11 spektrometreli kamera sistemi ile gelecek
    Facebook, Google uygulamaları dışında 5 milyar kilometre taşına ulaşan ilk uygulama oldu. Sosyal medya platformu beş yıl önce de 1 milyar indirme sayısını geride bırakmış ve yine bunu başaran ilk uygulama (Google dışında) olma başarısı göstermişti.

     


    Üreticilerle yapılan anlaşmanın payı da var


    Yüksek indirme sayısı şüphesiz ki Facebook'un popülaritesine bağlı ancak bunda şirketin Huawei, LG, Xiaomi gibi birçok akıllı telefon üreticisi ile yaptığı anlaşmanın payı da var. Zira Facebook uygulaması bu markaların cihazlarında önceden yüklü olarak geliyor.



  • normal. her formattan sonra kuruluyor.

  • Hiç bir zaman o 5 milyar kişinin içinde olmadığım için mutluyum ama görebilir miyim bilemem gidişat(blockchain) herkesi eninde sonunda bu sistemin bir parçası yapacak, nasıl şu anda yazılımda eko sistemler varsa ekonomi de o yöne gidiyor, ilk adımı libra ile facebook attı devamı mutlaka gelecektir ve evet ekmek almak için herhangi bir platforma mecbur kalacağımız günler gelecek.

  • ceo-tr kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.