Şimdi Ara

Facebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
18.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Amerikan filimleri gibi oldu, millet yani hacker yada veriyi satın alanlar birbirinin özel verisinin içinden şantaj yapıp kendi ürününü sattırmak yada kendi grubuna adam kazandırmak için uğraşacak gelecekte veriler şantaj yada veri kumpasları yaşanabilir en sonunda ilkel tuşlu telefona dönüş olacak arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekleyip göreceğiz fakat ben uygulamayı silenlerin bir süre sonra tekrar yüklemeleri gerekeceğinin kanaatindeyim. birçok kişiyi bıraktım şirket altyapısında whatsapp kullanıyor. millet bip falan diyorda uluslararası işiniz varsa whatsapp a mecbursunuz. bu düzeni yıkmaya birçok şirket geçmeyeceği için bir süre sonra tekrar kullanılması şart olacak. aksi çok zor.

  • Insanlar gercekten cok saf( burasi icin konusmuyorum burada oldukca bilincli bir kitle var) Zannediyorlar ki whatsapp onceden bilgi toplamiyordu simdi topluyor veya giriceksin telegrama herseyin guvende olacak.Algoritmada kullanilan bilgiler zuckere gitmicek de telegramin sahibine gidecek degisen tek sey bu.Kimse hayrina yapmiyor bu isi zuckerberg dedigin adam da facebook sag ustteki ciftcilik oyunu reklamlarindan milyarder olmadi.Buyuk bir algoritma var bilgileriniz belki kabak gibi gorulmese bile algoritmada tercihleriniz, kisisel bilgileriniz, ilgi alanlariniz ve daha bir cogu var ve satiliyor.Google'a reklam verirken hedef kitleni secebiliyorsun oturdugu yer yasi cinsiyeti ilgi alanlari.Bu hedef kitleyi nasil belirliyor olabilirler ozel bilgileri taciz etmeden?


    her firma ayni, bilgileri korunsun istiyorsa insanlar sim karti cikarip atsin telefonlarini bir kenara, teknoloji cagi yapacak bir sey yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bütün verilerimi kullanabilir. Nükleer başlıkların şifrelerini mi paylaştık sanki whatsapp'tan. Kafa yapımı değiştirebilecek, bilinçaltıma herhangi bir şeyi işleyebilecek bir konumda veya kapasitede değil benim için. O yüzden kafa rahat.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim devletin atarı gideri bitmez yıllarca whatsapp kullanıldı, bu zamana kadar ne reklam gösterdi ne para talep etti. Milyonlarca üyeye hayrına mı hizmet verdi sanıyorsunuz? Satacağı verileri zaten satmıştır. Adamlar iyilik edip açıklamış açıklamasalar böyle lak lak eder miydi bizimkiler? Dünyadan bir haberler. Soyunu sopunu facebook da instagramda ifşa edenler gelmiş bir de whatsapp ı protesto ediyor. Bizim millet gerçekten de koyun sürüsü birisi çıktı bir açıklama yaptı diye herkes celalleniyor. AB nin kendi yasaları yıllardır var onlar daha çok dikkat ediyor kişisel verilere. Sonuç olarak kullansanız da kullanmasanız da hayatınızdan bir b.k değişmeyecek.

  • Zaten yapmış, zaten veriler satılmış.. Denilerek hala o hatayı devam ettirmemiz gerektiğini savunan kişilere ayar oluyorum. Zaten buraya bu şekilde yazan arkadaşların bilgisi olmadan fikri olduğunun ispatı budur. Koskoca profesörlerin katıldığı youtube kanallarında bile bunun kişisel mahremiyete daha fazla saldırı olduğu konusunda hemfikirler. Kaldı ki, en gizli fotoğraflarının, mesajlarının aleyhinde kullanılacak olmasına dahi karşı çıkmayacak kadar aymaz kişiler. Diyelim ki Facebook Pornhub ile anlaştı. Sonuçta o da devasa bir şirket. Pornhub reklamında "Buda bizi izliyor" diyerek yaptığı reklamlarında fotoğraflarının kullanılacak olmasına izin veriyorsun demek oluyor bu. Şirket adı altında kurulan bir şebekeye en sevdiğin arkadaşınla konuşmalarını satın almasına izin veriyorsun böylelikle. Bu arada annene yazdığın banka hesap numaralarını ve şifrelerini göndererek, bu mesajı 3.taraf şirketlere gönderilmesine izin veriyorsun demek. Muhalefet olmak, Bu ülkeyi, ülkeyi de geçtim insanların kişisel mahremiyetine saldıranlara, biz değil onlar haklı diye yazıp kibir mastürbasyonundan zevk alıp, ahmakça fikirlerini boşalttığı bir çok insan var gördüğüm kadarı ile... Zaten yapılmış, edilmiş deyip bu hatayı tekrar tekrar devam ettirmeyi adet edinmiş ve bizimde bu uygulamayı silmememiz için diretenlerin yazdığı cümleleri okuyunca pis bir çürük yumurta kokusu ile bir karanlık kaplıyor içimi. Bu kadar mı yozlaşmış ve duyarsız olmuştur bu insanlar diyorum kendi kendime. Milyonlarca dolar kazanmak uğruna en mahrem bilgilerini yine koskoca aç gözlü şirketlerle paylaşma düşünceleri nasıl rahatsız etmez bu insanları anlamak çok güç.

  • Filmlerdeki gibi olacak işte Adamın gizli bir ilişkisi var, watsapp diyecekki ya şunu satın alırsın yoksa gizli iliskini su kişilere söylerim yada şirketinde malın aldigin ve sattığın fiyati biliyor , aldigi fiyatla şantaj yapıp satın aldığın firmayla tehdit edecek, ihaleye gireceksin senin fiyatı başkasına satar iş uzar gider işini bile batırır. ipin ucu kaçtımı savaş çıkar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben işletmelerden ayakkabı tespih çakmak için aranmak zorundamıyım istemiyorum reklam sildim veriden para kazanıyorsunuz yetmiyo abuk subuk reklamlardanda para kazancaksınız diye ben niye verim bilgilerimi sildim hesabımı onlar düşünsün 2.3. sınıf yazılım olunca anlarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün yine sensin o zaman, değişen bişey yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son ültimatom kullanıcısına yanıt
    Aynen haahhaaha
  • Herkese merhaba arkadaşlar, AppGallery günlük ve haftalık internet kodları satıyorum ilgilenenler PM atabilir.


    https://forum.donanimhaber.com/haftalik-ve-gunluk-internet-satisi--147367338#147433709

  • Tüm dünyada bunu yapsalar kimsenin sesi çıkmazdı sadece bize yapılıyorsa o zaman ne iş bu diyorsunFacebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama 


    yoksa wp alışveriş sitesi açsa ne yazar ben almam zaten. neyimi toplayacak hala anlamış değilimFacebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama  telefondan bankaya giriş bilgilerimi mi alacak yoksa telefonda alışveriş uygulamasından alış yaparken kredi kart bilgilerimi mi alacak?


    Neyse 8 şubatta her şey belli olur beklemedeyimFacebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama 

  • O değilde telegram hakikaten iyiymiş çok sade ve akıcı. Whats app güle güle. Yerli olarak dedi güzel signal in yerlisi denebilir. Ama şu anda millet bipe geçtiğinden şimdilik o yayın kullanılacak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Olay reklamda değil senin profilini ve hassas noktalarını çıkartıp ince ince yalan haberlerle vs senin fikirlerini değiştiriyor. Seni istediği tarafa yönlendiriyor farkında bile olmuyorsun bir tür Light beyin kontrolü yapılıyor. İngilterede bu açığa çıkmıştı brexit döneminde.

    Biz dede birsürü mankurt türedi, kökü olmayan hiçbir değere bağlılığı kalmamış gençler. Bu nesiller ciddi oranda bir baltaya sap olamayıp harcanıp gidecek, giderken ülkeyide batağa sokacaklar gibi görünüyor. Bunlara birşey anlatmaya çalışsana nafile kafa işlenmiş bir kere kısa yoldan zengin olup emeksiz yemek peşindeler kazın ayağının öyle olmadığını anladıklarında iş işten geçmiş oluyor. Sonrada devlete millete söven anarşik mutsuz yığınlar oluşuyor. Abartıyorsun ne içiyorsun diyenler, bu ruh hali nasıl oluştu? Ana babanız sizden çok ağır şartlarda yaşamasına rağmen sizin gibi doyumsuz uyumsuz mutsuz değildi neden acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telegram varken bipe geçenler var 🤣

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radical kullanıcısına yanıt

    valla benim sosyal medyada hassas bilgim yok faceye instagrama bile çok nadir bakarım wp de işim varsa yazarım yazdıklarımda nbr neredesin gibi buralarda hastalık derecesinde gezenler yazışanlar düşünsün telefon ellerine yapışık gibi geziyor millet kafada önde karşıyı görmüyorlarFacebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama bu kadar hasta varken böyle de manyaklar çıkıp veri ister tabiFacebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama  artı benim fikrimi kimse değiştiremez beyaza siyah dediysem siyah kalır. sosyalde zayıf her halta inanıp peşinden koşanlar düşünsün yada korunsun ne diyeyimFacebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Ocak 2021; 6:57:47 >
  • Fb bunu isterse yapmazdi sadece federal hearings ten dolayi yasal olarak belirtmek durumunda kaldilar oncesinde donunuzun rengi sozlesme imzalatmadan biliyorlardi zaten birde telegrama gecerek buyuk is basarmislar gibi
  • Arkadaşlar iş ciddi. Bakın bizim ülkemizde çok hareket yok gibi görünebilir ama Whatsapp' ın en büyük pazarlarından biri olan Hindistan' da Whatsapp bir sürü gazeteye tam sayfa ilana çıkmış. Yukarıda bir gazetenin görselini zaten vermiştim meğerse durum bir gazeteden ibaret değilmiş.


    Hani Facebook' un büllüğünde değil diyorsunuz ya. Bence gayet büllüğünde bu durum. Öyle iplemeyen adamlar gidip gazetelerin ilk sayfalarını komple kapatacak ilana çıkmazlar. Yaptığınız, koyduğunuz tavırları küçümsemeyin.


    Signal ve Telegramın Twitter hesaplarını takip ediyorum. Özellikle Hindistan tarafında cidden bir kıpırdanma var Signal ve Telegram twitter hesap paylaşımlarının altında Hintli elemanlar dolu.


    Facebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama
  • "Hiçbir şekilde veri paylaşımını istemiyorum" diyene saygı duyar ve hak veririm ama gidip de "Bip" kurup, hem de yerli işte denirse işte komedi orada başlar..Facebook Türkiye’den WhatsApp güncellemesiyle ilgili resmi açıklama 

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.