Şimdi Ara

Facebook takip bırakma aracının geliştiricisi yasaklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook takip bırakma aracının geliştiricisi yasaklandı



    Facebook platformunda arkadaş ekleme özelliğinin yanı sıra bir de takip etme özelliği bulunuyor. Bu sayede ana sayfanızda arkadaşlarınızdan gelen güncellemeleri görebiliyorsunuz. 



    Unfollow Everything yasaklandı



    Fazla sayıda arkadaşınız takip edenler için ana sayfa karmaşıklaşabiliyor. Bunun için arkadaşlıktan çıkmadan takipten çıkmak gerekiyor. Bunu tek tek yapmanın zor olduğunu bilen geliştiriciler toplu halde takipten çıkaran araçlar geliştiriyor. 



    Ayrıca Bkz.Facebook çöküşünün suçlusu belli oldu: Yanlış ağ ayarı



    Facebook API’leri üzerinden toplu takipten çıkma araçlarının en bilinenlerinden birisi Unfollow Everything. Louis Barclay tarafından geliştirilen bu tarayıcı eklentisi hızlıca ana sayfanızı tertemiz hale getirebiliyor. 



    Ne var ki Facebook bu popüler araçtan pek hoşlanmamış ve tüm hizmetlerine erişimini engellemiş. Barclay’in Facebook ve Instagram hesaplarını da kapatan firma bir daha benzer bir program geliştirirse hukuki mücadeleye başlayacağını belirtmiş. Google da eklentiyi Chrome mağazasından kaldırmış durumda. 

     









  • mark'ın tekerine çomak sokmuş demekki. hem de bir daha olursa hukuki mücadeleye gireceğini de yazdığına göre sokulan çomak baya büyük olmalı.

  • Şaşırmam; Google, Apple, MS de bu noktaya gelecek. Hepsi gelire aç durumdalar...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.