Şimdi Ara

Facebook'taki Mi Türkiye hesabına inanmayın! Bu bir uyarıdır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook'ta açılan ve kısa sürede 100 bin olan mavi tıklı Mi Türkiye sayfasına sakın Xiaomi'nin resmi hesabı sanıpta paylaşımlarına kanmayın.

    Arkadaşlar bu sayfanın sahibi Evo parayı basıp distribütörlük alıyor ve facebook'ta bu sayfayı açıyor. Açar açmaz ilk icraatlerinden biri de Donanımhaber üyeleriyle açtığımız 10 binlik fan sayfasını kapattırıyor. Konuya burdan ulaşabilirsiniz:https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-turkiye-miui-8-yayinlandi--90933579

    Bu sayfanın sahipleriyle yaptığımız görüşmede bizim resmi hesap gibi davrandığımızı söylediler. 5 yıldır o sayfa var, 5 yıldır onlar yokken Xiaomi'yi tek kuruş kazanmadan insanlara tanıtmışız ve adamlar parayı basıp satın aldıkları sayfa ile bizim 5 yıllık emeğimizi çöpe atıyorlar.

    Bu kadar karaktersizlik ve haysiyetsizlik olamaz. Durumu Xiaomi'nin yüksek mecrilerinde ki kişilere bildirdim, biri bile dönmedi. Facebook'ta gerekli kişilerin paylaşımlarına yorumlar bıraktım başka yorumlara cevap verip benim yorumuma cevap atmadılar:


    1. gönderi:https://www.facebook.com/manukumarjain/posts/10160591097265511
    2. gönderi:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10108324646059373&set=a.10100130643426333.2691527.1202253&type=3&permPage=1

    İşte ülkemizin itibari.. Siz Xiaomi'ye para basıp resmi sayfa gibi facebookta sayfa açıp bütün sayfaları kapattırabilirsiniz üstelik Türkiye'nin en büyük forumundaki üyeler tarafından açılmış bir sayfayı da.. Onu da geçtim disbrütör olarak getirdiğin telefonu sayfada orjinal Xiaomi garantisi diye insanlara kakalayıp teknosa üzerinden satabilirsiniz. Biz bu durumu Xiaomi yetkililerine bildirdiğimiz halde hiçbir şekilde feedback yapılmadı. Ama bu yorumlar başka ülkeden insanlar yapsa idi max 5 dk içinde feedback gelirdi. Xiaomi'nin de maalesef para nerdeyse ordayız taktiği de ülkemizde tutuyor böylece.

    5 yıldır bu şirketin reklamını yaptım, tek kuruş kazanmadan insanlara tanıttım, facebooktaki sayfada binlerce soru yanıtladım ama şunu söyleyebilirim ki elimde 2 adet Xiaomi telefonu mevcut ikisini de satıyorum. Bu markayı kullanacağınıza daha iyi kasa kalitesi ve kamerası olan Oneplus'u alın, Huwaei'yi alın daha iyi. Artık Xiaomi'nin hiçbir değeri kalmamıştır ve bu durumu insanlara ne şekilde olursa olsun anlatıp bu tip olaylarda verilen emeğin göz önüne getirilmesini rica ediyorum. Teşekkürler.







  • Ülkemizin itibari ile alakasi yokki bu isin.Resmi oldugunu facebooka bildirdikten sonra diger hesaplari kapattirabiliyor. Ülkemize acilacak Mi store EvoBt acacak zaten. Buralarda satilacak urunler genpa garantili olacak.benim gibi onceden alanlarin evobt garantisi devam edecek. Karmasik bir durum ama durum bu.

    Sizin adiniza uzuldum o kadar emegin bosa gitmesini bilirim.benimde basima gelmisti benzeri uzucu bir durum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KoşanBalık

    Ülkemizin itibari ile alakasi yokki bu isin.Resmi oldugunu facebooka bildirdikten sonra diger hesaplari kapattirabiliyor. Ülkemize acilacak Mi store EvoBt acacak zaten. Buralarda satilacak urunler genpa garantili olacak.benim gibi onceden alanlarin evobt garantisi devam edecek. Karmasik bir durum ama durum bu.

    Sizin adiniza uzuldum o kadar emegin bosa gitmesini bilirim.benimde basima gelmisti benzeri uzucu bir durum
    Hindistan, Malezya gibi kendileri gelseydi emin ol o sayfa kapanmazdı.
  • EVO distribütörlük aldıysa sorun nerede?
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Bunun icin birsey diyemem.ama yasal haklarini kullandi diye adamlara kizamayiz su anda.dedigim gibi emekleriniz icin uzgunum. Umarim bir yolu bulunur sayfaniz acilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.