Şimdi Ara

Facebook Portal cihazları ofis paylaşımlarında da kullanılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı hoparlör pazarına ekranlı Portal cihazları ile giriş yapan Facebook bu yıl ikinci nesli ile iddiasını arttırdı. Facebook akıllı cihaz serisini bünyesindeki diğer hizmetler ile entegre etmeye başladı.


    Ofis çalışanlarına yönelik


    Yapılan açıklamaya göre bu haftadan itibaren Facebook Portal cihazlarında ortak çalışma uygulaması Workplace kullanılabilecek. Workplace ile 50 kişiye kadar videolu görüşmeler yapabileceksiniz. Ayrıca Portal cihazları kullanıcıyı sürekli kare içerisinde tutarak görüşmeleri daha verimli hale getirecek.


    Ayrıca Bkz.Apple farklı servisleri tek bir pakette toplayabilir

    Workplace uygulamasında görüşme yaparken aynı zamanda çalıştığınız içerikleri de paylaşabileceksiniz. Bununla birlikte içerik paylaşımının sınırları nereye kadar gidecek şimdilik bilinmiyor.


    Workplace entegrasyonu ile Facebook ofis çalışanlarına yönelik yeni bir alternatif getirmek istiyor. Hali hazırda Workplace kullanıcıları için Facebook Portal bir alternatif olarak karşılarına çıkacak. Workplace entegrasyonu ilk ve ikinci nesil Facebook Portal cihazlarında çalışabilecek ancak televizyona bağlanarak kullanılan Portal TV ile uyumlu değil.


     



  • Glados a dikkat etsinler. Kek var derlerse tokuz deyin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.