Şimdi Ara

Facebook cinsel yönelim, siyasi görüş, din ve adres bilgilerini kaldıracak! İşte tarih

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Facebook cinsel yönelim, siyasi görüş, din ve adres bilgilerini kaldıracak! İşte tarih
    Facebook profilinize bakanlar inancınız, cinsel yöneliminiz, adresiniz ve siyasi ideolojiniz hakkında direkt bir şekilde bilgi edinemeyecek. Bu düzenleme 1 Aralık 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak. Peki detaylar neler?



    Ayrıca Bkz.Facebook ve Instagram’da rüşvet skandalı: Kovulanlar var!



    Facebook neden bu değişikliğe imza atacak?



    Matt Navarra tarafından paylaşılan bir Twitter iletisine göre popüler sosyal medya platformunun dini inanışın ve cinsel yönelimin gizliliğine öncelik verdiği gözüküyor.



    İlgili görselde Facebook'un sadece bu 2 alanı ortadan kaldıracağı ifade edilse de TechCrunch Editörü Aisha Malik kendisine bir Facebook yetkilisinin ulaştığını ve ona şu sözleri sarf ettiğini belirtti:



    "Bu değişikliğin arkasındaki neden Facebook'un kullanımını kolaylaştırmak. Gezinmeyi ve kullanımı kolaylaştırma çabalarımızın bir parçası olarak cinsel yönelim, dini görüş, siyasi görüş ve adres gibi önemli olan bilgi alanlarını kaldırıyoruz."



    "Bu alanlara kendi bilgilerini ekleyen kişilere bu alanların kaldırılacağını belirten bildirimler gönderiyoruz. Bu değişiklik hiç kimsenin kendisiyle ilgili olan bu bilgileri Facebook'un başka bir yerinde paylaşma özgürlüğünü engellemeyecek. Herkes bu bilgileri kendi profilinde yazıyla, videoyla veya fotoğrafla paylaşabilir."







    Kaynak:https://techcrunch.com/2022/11/17/facebook-removing-profile-information-fields-religious-political-views/
    Kaynak:https://www.slashgear.com/1107984/facebook-is-about-to-change-which-personal-details-appear-in-profiles/







  • Zaten bu bilgilerin olması hata. Kimsenin cinsel yönelimini, siyasi seçimini, evli mi bekar mı, adresini zaten koymaması gerekir. İlişki durumunu sorması bile abes, sana ne kime ne. İlk çıktığı üniversiteli abazaların flört uygulaması halini hala kullanıyor olması platformun en çok kay kaybettiği özelliği şu an. Annelerin babaların teyzelerin amcaların buna ihtiyacı mı kaldı?

  • Paramıda alsaydın bari
  • Ne yaparlarsa yapsınlar dünyada 2 cinsiyet olduğu gerçeğini değiştiremezler. tamamen lgbt lobisini memnun etme adına alınmış bir karar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 18 Kasım 2022; 11:32:09 >
  • İsim soyisim de kalksın 2010 öncesi gibi tekrar anonimlik olsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.