Şimdi Ara

Fabia aldım. Tavsiyeleriniz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün 2008 1.4 TDI 80 HP fabiamı alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Yaklaşık 3 aydır araba arıyordum. Son arabam 2011 focustu. Arabanın çekişinden hiç memnun olmadığım için 1 ay kullanıp sattım. Hergün 2. el internet sitelerinde dolaşmaktan artık bıkma noktasına gelmiştim. Punto, Bravo, İ30, Ceed, 308, Jazz derken 2 gün önce Fabia'yla tanıştım. Satan arkadaşı umutsuz bi şekilde aradım araca bi bakmak için. Neyse buluştuk falan. Bi test sürüşü yapalım dedim. Arabanın içine girince şaşırdım. Dışarıdan küçük görünün bu arabanın içeriden çok geniş ve ferah olduğunu gördüm. Neredeyse C sınıfı olan focusumla aynı genişlik ve yükseklikte. Arabayı kullanmaya başlayınca inanamadım. O nasıl hızlanma, nasıl serilik. Bastıkça basası geliyor insanın. Sözün özü aradığım arabayı buldum galiba.

    Aracın beğenmediğim yönleri motor sesi ve arkadan görünüşü (önden görünüşü çok tatlı). Ama sesine alışacağım gibi görünüyor.

    Araçla ilgili kullanım konusunda olsun, modifiye konusunda olsun tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: ege_

    Arkadaşlar merhaba. Bugün 2008 1.4 TDI 80 HP fabiamı alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Yaklaşık 3 aydır araba arıyordum. Son arabam 2011 focustu. Arabanın çekişinden hiç memnun olmadığım için 1 ay kullanıp sattım. Hergün 2. el internet sitelerinde dolaşmaktan artık bıkma noktasına gelmiştim. Punto, Bravo, İ30, Ceed, 308, Jazz derken 2 gün önce Fabia'yla tanıştım. Satan arkadaşı umutsuz bi şekilde aradım araca bi bakmak için. Neyse buluştuk falan. Bi test sürüşü yapalım dedim. Arabanın içine girince şaşırdım. Dışarıdan küçük görünün bu arabanın içeriden çok geniş ve ferah olduğunu gördüm. Neredeyse C sınıfı olan focusumla aynı genişlik ve yükseklikte. Arabayı kullanmaya başlayınca inanamadım. O nasıl hızlanma, nasıl serilik. Bastıkça basası geliyor insanın. Sözün özü aradığım arabayı buldum galiba.

    Aracın beğenmediğim yönleri motor sesi ve arkadan görünüşü (önden görünüşü çok tatlı). Ama sesine alışacağım gibi görünüyor.

    Araçla ilgili kullanım konusunda olsun, modifiye konusunda olsun tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

    Aracınız hayırlı olosun, aramıza hoşgeldiniz. Önceki aracınız dizel miydi bilmiyorum ama dizel olması nedeniyle ve B sınıfı bir aracın ses izalosyon başarımı elbetteki daha üst sınıf araçlar gibi olmadığı için sesin ilk başta rahatsız etmesi normal bence.




  • teşekkür ederim. aracım dizel. düşük hızda ses bariz duyuluyor ama hızlandıkça daha sessiz bir sürüş oluyor. ama o performansa değer
  • hayırlı uğurlu olsun. bende aynı aracı düşünüyorum kaça aldığınızı öğrenebilir miyim? birde dizel araçların bakım masrafları çok diyorlar. Babama alacağım da o da bakım olayını çok takar. Nasıldır bakım maaliyetleri?
  • hayırlı olsun.tdi motorlar zaten gürültülü motorlardır tsi alsaydınız diyecem ama malum benzin fiyatları uçuk.Ben 1.4 tsi 122 beygir octavia kullandım 6 ileri dsg şanzımanlı olanını resmen uçuyordu araba.Bende fabia 1.4 16v 101hp var performansından gayet memnunum :)
  • ilginç,2011 focusu sat fabia al ve focusun performansını beğenmemek çok ilginç..
  • Yakın bir akrabamıza geçen sene 2010 model sıfır, 1.4 dizel fabia almıştık. İhtiyaç duyduğumda ödünç aldığım oluyor. Aracın kaputu açıp mekanik aksamı incelediğinizde içerdeki parçaların çoğunda "audi" amblemi var. Motoru zaten VW polo da kullanılan ile aynı. Yani fabia hafife alınacak bir araç değil bence. Zaten VW; polo satışını olumsuz etkilediğinden 2014 senesi itibariyle daha Fabiayı dahada ucuzlaştırılacağı yönünde bilgiler dolaşıyordu. Hayırlı olsun
  • arkadalar 1,4 TSİ DSG şanzımanlı araçlar çok performanslı ancak dizel ve benzinliler karşılaştırıldığında dizel ataktır yani fabia gibi araçlar zira dizelleri daha torklu olduğu için güzel kalkar ancak DSG şanzıman bulunduran araçlar ani duraksamaları pek hissettirmez. Fabia dizel piyasada en az yakanlardan biri, ayrıca 3 silindirli olmazı ayrı bir avantaj...
  • seat cordobo motoru var diye biliyorum eski fabia larda 3 silindir ama tamda emin değilim ondan çok ses yapıyor hatta durulmuyor sesten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.