Şimdi Ara

F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU]


    F1 2020 | Duyuru Fragmanı



    -

    Codemasters, Formula 1 yarış serisinin yeni oyunu F1 2020'yi PlayStation 4, Xbox One, PC ve Stadia için duyurdu.

    10 Temmuz 2020'de çıkacak.

    F1 2020 iki yeni oyun modu ile birlikte gelecek: My Team ve Split-Screen.

    My Team modunda oyuncular kendi sürücüsünü ve takımını oluşturarak sponsorunu, motor tedarikçisini ve takım arkadaşını seçebilecek. Sürücü ve yönetici rolünü aynı anda deneyimlemenize olanak sağlayacak. Split-Screen modunda ise bölünmüş ekranda bir arkadaşınızla beraber oynayabileceksiniz.

    Hem My Team modunda hem de kariyer modunda sezonun uzunluğunu 10, 16 veya 22 yarış seçenekleri arasında ayarlayabileceksiniz.

    Deluxe Schumacher Edition içerikleri:

    1991: Jordan 191
    1994: Benetton B194
    1995: Benetton B195
    2000: Ferrari F1-2000


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-F1_2020_PS4_Xbox_One_PC_ve_Stadia_icin_Duyuruldu-100834.htm

    -

    Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2020
    Tür: Yarış
    Dağıtıcı: Deep Silver
    Geliştirici: Codemasters

    https://gamefaqs.gamespot.com/xboxone/279730-f1-2020
    https://www.metacritic.com/game/xbox-one/f1-2020

    Resmi Site:https://www.formula1game.com/

    -

    Ekran Görüntüleri:

    F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU] F1 2020 [XBOX ONE ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 21 Temmuz 2020; 16:24:14 >







  • F1 2020 First Look | Circuit Zandvoort

  • Konuyu yavaştan canlandıralım. My team moduyla başladık bakalım. Normal kariyere göre daha detaylı ve eğlenceli olmuş. Yanıma da F2’den rahmetli Hubert’i aldım. Avustralya GP’den umduğumuzu bulamadık ama zaten araç antrenmanlarda sinyalleri vermişti. Hızlı hızlı iyileştirmeler yapmak lazım özellikle aerodinamik ve motor gücü anlamında. Williams ile yarışıyoruz şu an ancak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DakotaFred kullanıcısına yanıt
    İlk sene zaten bir kac puan alirsan op basina koy hocam. My team modu güzel olmuş. O yeni takim hissini veriyor. Arac digerlerinin gerisinde para az surekli sorun çıkabiliyor vs. Genel olarak da en iyi f1 oyunu olmus bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydar. kullanıcısına yanıt
    Biraz zor olsun zaten hocam daha iyi. Eski oyunlarda daha ikinci sezon şampiyonluğa oynuyorduk keyifli olmuyordu. 2d viraj çizgileri ve vites hariç asistler kapalı. Zorluk 90.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DakotaFred kullanıcısına yanıt
    Ben de myteame sardım. Bütün asistler kapali. Sadece bilmedigim pistlerde viraj cizgilerini açıyorum. Zorluk 100. Direksiyon setiyle oynuyorum ve en cok keyif aldigim f1 oyunu oldu sürüş olarak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç para şuan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pirate19 kullanıcısına yanıt
    Seventy Edition 197 civarı, Schumacher Edition 226 civarıydı en son yanlış hatırlamıyorsam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunu ön sipariş ile satın almıştım ancak doğru düzgün oynayabilmek daha yeni nasip oldu.

    Önceki oyuna kıyasla aracın yol tutuş tepkileri değişmiş. Artık yere basma gücü lastik tutuşunun artışıyla değil de havanın ağırlığının aracı yere bastırmasıyla hissediliyor. Alışılan sürüş mekaniğini biraz değiştirmiş olsa da benim hoşuma gitti.

    ERS yönetimi olması gerektiği şekle getirilmiş. 0-1-2-3 modları var. 0 modu bataryanın sadece şarj olduğu mod. 1 ise sürüşün genelinde kullandığın ve gücü dengeli dağıtan mod. 2 tek tur modu ve 3 de geçiş modu. Geçiş modunu aktif ettiğinizde araç ciddi bir ivmelenme yakalıyor (LMP1 araçlarının hibrit sistemi devreye sokmasına benzetmedim değil) ancak haliyle de bataryayı sömürüyor. Eskisi gibi beş farklı ayar arasından seçim yapmaktansa geçiş ve normal modlar arasında geçiş yapıp bataryayı yönetmek daha iyi olmuş.

    Aerodinamik değişikliklere gelirsek de hava koridoru etkisi sanki optimum haline ulaşmış artık, kirli havanın etkisini de eskiden olana göre artırmışlar o da daha gerçekçi ve zorlayıcı bir hale gelmiş.

    Bu sene takvime yeni giren pistlere değineyim biraz;

    Hanoi: Tek turda zaman kovalamak için harika ve eğlenceli, yarışmak için berbat oğlu berbat bir pist. Tek turda zaman kovalamayı eğlenceli hale getiren ilk husus optimum araç ayarı yapmanın çok ama çok zor olması. Düzlükte akan bir araç yapmak istiyorsanız son sektörde acı çekiyorsunuz, son sektörde harika çalışan bir ayar yaparsanız da düzlüklerde acı çekiyorsunuz ki gereksiz derecede uzun iki tane düzlük var pistte. Yarışmak için berbat dedim, iki tane devasa düzlüğe rağmen son sektörde kirli hava etkisinden dolayı rakibe yaklaşamadığınız için düzlükler ancak rakibe yaklaşabilmek konusunda bir işe yarıyor geçiş konusunda uzun düzlüğün Azerbaycan gibi bir etkisi yok. Spora atılmış yeni bir Hermann Tilke kazığı yani anlayacağınız.

    Zandvoort: Yarşılabilirlik Hanoi pistine göre nispeten daha iyi olsa da bu pistin de tek turda zaman kovalama açısından daha çok keyif vereceğini düşünmekteyim. Orta ve yüksek hızlı çok fazla viraj var, yere basma gücüne dayalı araç ayarlarıyla birlikte sürüş yapmak inanılmaz eğlenceli oluyor. Pistte gerçekçi tek geçiş noktası pit düzlüğünün sonunda bulunan ilk viraj. Eğimli tasarlanmış son viraj düzlüğe çıkarken takip etme konusunda biraz yardımcı oluyor. Yükselti farkından kaynaklanan iniş ve çıkışlar da piste güzel bir karakter katmış ben sürüş yaparken eğlendim.

    Gelelim bu senenin en büyük yeniliği olan MyTeam moduna.

    Geçmiş senelerde olduğu gibi bir takım seç ve onunla yarış mantığından farklı olarak sponsor, güç ünitesi tedarikçisi ve takımın ikinci pilotu başta olmak üzere bir sürü kalemi yönetmek durumunda olduğunuz ve eğer menajerlik tarzında herhangi bir oyuna ilgi duymuyorsanız bulaşmamanızı tavsiye edeceğim mod. MyDriver moduna girip istediğiniz takımla yarışın, arada bir de geliştirme puanlarını ar-ge departmanına harcayın yeter.

    Bu sene bütün pilotlara aynı diğer spor oyunlarında olduğu gibi karakter kartları gelmiş. Bu kartlarda pilotun tecrübesi, farkındalığı, pilotluk becerisi ve temposu olmak üzere dört farklı değer ve bunların ortalamasından oluşan bir genel değer puanı var. İlk sezonunuzda maddi imkanlardan dolayı F2'den çaylak bir pilotla anlaşma imzalayacaksınız. Pilotların sözleşmeleri de 750k dolardan başlayıp 1.5m dolara kadar çıkıyor. Hepsinin birbirinden farklı özellikleri var ancak özellikle bir öneride bulunacak olursam mümkün olduğu kadar farkındalık ve temposu daha yüksek olan pilotlara yönelin. Tecrübe anlamında hepsi hemen hemen birbirine denk ve pilotluk becerisi de diğer ikisi yüksek olmadan çok bir anlam ifade etmiyor. Farkındalık burada en önemli beceri kalemi, bu ne kadar yüksek olursa ikinci pilotunuz kazalara ve ceza yiyebileceği olaylara (viraj kesme, pist dışına çıkıp avantaj sağlama gibi) daha az bulaşacak ve iki araçla beraber bitiş çizgisine ulaşma ihtimaliniz de daha fazla olacaktır.

    Takım arkadaşımızı da seçtik gelelim bundan sonraki en önemli unsura, sponsorlar. Zaten takımı kurarken başta bir tane seçmiştik. Bundan sonra belirli aralıklarla kısa süreli sponsor yerleri açılacak. Bu sponsorlar ilki gibi sezonluk değil. Gördüğüm kadarıyla 40-70 gün kadar süreyle sponsor kalıp haftalık ve belirledikleri hedeflere ulaşmanız durumunda bonus ödemeler yapıyorlar. Bu sponsorları seçerken sadece ödemelere değil hedefleri gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğinize de bakın. Sponsorlar seviyenize göre gelmiyorlar çünkü, deli gibi para verip gridin en zayıf aracıyla pol pozisyonu almanızı isteyenler de var. Garanti olsun diye ilk 12-15. sıralara girdiğinizde bonus veren sponsorlara yönelmek kısa vadede en mantıklısı.

    İkinci önemli husus ise basına vereceğiniz ilk röportaj. Sakın geçmek için rastgele yerlere tıklamayın çünkü size sorduğu sorular başlangıçta sahip olacağınız aracın temel özelliklerini belirleyecek. Sürülebilirliği nispeten fazla bir araca sahip olmak için sorulara şasi ve aero ağırlıklı cevaplar vermenizi tavsiye ederim.

    Bütün bunları hallettikten sonra asıl yönetim ekranımızla karşı karşıya geliyoruz. Burada bir takvim ve bu takvime atamamız gereken etkinlikler var. Bunlar PR etkinliklerinden ikinci sürücü eğitimine, personel toplantılarından takım moral yemeklerine kadar farklı farklı bir sürü alanda karşınıza gelen etkinlikler. Her etkinliğin belirli bir uzunluğu var ve haftayı da ona göre seçip planlamanız gerekiyor.

    Oyuna başladığınızda görecekleriniz bunlar, kalanı için düşündüklerimi de başka bir yazıda paylaşacağım.




  • Online yarışlarda bağlantı problemleri yaşayan sadece ben miyim? Ranked odalar bomboş resmen, ya beni bir odaya tek başıma koyuyor ya da çok az kişi olan odalara denk geliyorum. Aynı şekilde weekly event yarışlarında da 2-3 kişi yarışıyoruz maksimum. Bazen de tam yarış başlayacakken waiting for players yazısı çıkıyor ve adımın yanında dönen daire ikonu çıkıyor kalıyor öyle oyun, çıkış yapmak zorunda kalıyorum. 2018 ve 2019da böyle sorunlar yaşanmıyor. Sadece 2020’de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DakotaFred -- 9 Ağustos 2020; 13:11:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oynayan yok mu arkadaşlar toparlanalım yarışlar yapalım, kalabalık olursak lig bile kurabiliriz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DakotaFred

    Oynayan yok mu arkadaşlar toparlanalım yarışlar yapalım, kalabalık olursak lig bile kurabiliriz.

    Oyunu almayı düşünüyorum ancak 2019 dan pek bir farkı var mı sizce?

  • trancemuzik kullanıcısına yanıt
    Görsel olarak çok bir fark yok. Sürüş biraz değişmiş 2019a göre daha bir oturaklı olmuş gibi hissettim. Kariyer moduna myteam modu eklendi sıfırdan kendi takımını kurup yarışıyorsun. Split screen geldi aynı cihazdan 2 kişi yarışabiliyor. Onun dışında yine oyun içinde ufak tefek değişiklikler oldu tabi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DakotaFred

    Görsel olarak çok bir fark yok. Sürüş biraz değişmiş 2019a göre daha bir oturaklı olmuş gibi hissettim. Kariyer moduna myteam modu eklendi sıfırdan kendi takımını kurup yarışıyorsun. Split screen geldi aynı cihazdan 2 kişi yarışabiliyor. Onun dışında yine oyun içinde ufak tefek değişiklikler oldu tabi.

    Online oynuyor musunuz daha önce yazdığınız gibi durumlar devam ediyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caneryldrm C kullanıcısına yanıt
    Evet oynuyoruz discord grubumuz var özel mesajdan davet göndereyim katılın siz de müsait oldukça giriyoruz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni kurulacak ligimiz için online yarışlarda tecrübeli ve temiz yarışan arkadaşlar arıyoruz, katılmak isterseniz özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz :)
  • Game pass e ne zaman gelir ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 çıkınca gelir
  • F1 2020 ligimizin yeni sezonu yakında başlıyor. Katılmak isteyen arkadaşlar iletişime geçebilirler :)
  • Oynayan var mı beyler? Yüklemeli miyim sizce?? Daha önce hiç F1 oynamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.