Şimdi Ara

F1 2019 [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
9
Favori
19.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • F1 2020


    "My Team - Be the 11th Team on the Grid

    My Team is a major new mode for F1® 2020, and a first for the F1® franchise. Alongside the well-established career mode of the F1® games, you’ll be able to experience F1® 2020 as a driver-manager, and it’s going to offer you a unique insight into the world of F1®!



    That’s not all though. Whether you’re playing ‘My Team’, or our traditional Career mode, we’re giving you more flexibility with your season lengths, and you’ll be able to choose between the original and full 22 race season (including Hanoi Circuit and Circuit Zandvoort), or shorter 10 or 16 options.



    Two-player Split-Screen

    For social play with friends, two-player split-screen makes its welcome return, so you'll be able to show off those skills against your sibling or fight for first place with your friends."



    https://www.formula1game.com/2020/news/be-the-11th-team-on-the-grid-in-f1-2020
    https://www.youtube.com/watch?v=TdqZ6HZntIQ&feature=youtu.be
    https://store.steampowered.com/app/1080110/F1_2020/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 15 Nisan 2020; 23:34:44 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blendw

    bu oyunda 5 lap olsa bile Pit almak şartmı, yani benzin bitiyormu?
    5 lap için pite girme zorunluluğu yok ama %25 ve daha uzun yarışlar için en az iki farklı hamur lastik kullanma şartı olduğundan dolayı eğer pite girmezseniz diskalifiye edilirsiniz yarıştan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de indirim var diye bir hevesle alıp, kariyer moduna başladım. Ama sezonun ilk yarışındaki antrenman turunda ilk görevi yapıp pite girdiğimde oyundan atıyor. Nedendir arkadaşlar?
  • Edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktas033 -- 5 Mayıs 2020; 1:18:0 >
  • besiktas033 kullanıcısına yanıt
    konu başlığına bakmadan yorum yaparak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuhleep

    konu başlığına bakmadan yorum yaparak
    Fifa 19 sandım ya pardon iyi yarışlar
  • Arkadaşlar indirmden aldım oyunu . ayarlardan fazla anlamıyorum. Steam dan aradaş olarak bir topluluk oluştursak hem yarış ben bilgi ve tecrübe paylaşırız bu arada ben gamepad le oynuyorum illa direksiyon şartmı.Ekleşelim arkadaşlar.Steam : mehmetkodak7
  • ilakiskem kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun iyi vakitler geçirmeniz dileği ile, oyunu bende gamepad ile oynuyorum illa direksiyon şart diye bir şey yok, imkanlar dahilinde oyunculuğunu geliştirmen ve oyunu farklı bir boyutta oynamak için tabikide daha iyi bir ekipman gerekli, fakat oyun klavye ileyken bile oynanabiliyor.
  • geforce now üzerinden oynayabiliyorduk eskiden
    acaba başka bir cloud gaming platformu üzerinden oynayabilen oldu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilakiskem

    Arkadaşlar indirmden aldım oyunu . ayarlardan fazla anlamıyorum. Steam dan aradaş olarak bir topluluk oluştursak hem yarış ben bilgi ve tecrübe paylaşırız bu arada ben gamepad le oynuyorum illa direksiyon şartmı.Ekleşelim arkadaşlar.Steam : mehmetkodak7
    F1 DETAYLI ANLATIM

    bende tesadüfen bu arkadaşların anlatımına denk geldim. Birbuçuk saat baya detaylı bir şekilde anlatıyorlar. Bunu gerçekten bir kaç kez dinleyip oynadıktan sonra ayar konusunda kendinizi baya ilerletmiş olursunuz.




  • Uzun süre gamepadle oynadıktan sonra geçen haftadan beri g29 ile oynuyorum.Alışması gerçekten zor oldu başlarda gamepadle attığım turları zor yakalıyordum.Yine de hala ön tekerlekeri fazla kilitliyorum zaman kaybettiriyor, tc kapalı ai zorluğu 90 95 arası doğru geliyor gibi.100den fazla zorlukla oynayanlar nasıl beceriyor hala anlamıyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Archangel_

    Uzun süre gamepadle oynadıktan sonra geçen haftadan beri g29 ile oynuyorum.Alışması gerçekten zor oldu başlarda gamepadle attığım turları zor yakalıyordum.Yine de hala ön tekerlekeri fazla kilitliyorum zaman kaybettiriyor, tc kapalı ai zorluğu 90 95 arası doğru geliyor gibi.100den fazla zorlukla oynayanlar nasıl beceriyor hala anlamıyorum :)
    90-95 aralığı gerçekten iyi bir seviye...ben oralara çıkmak için uzun zamandır debeleniyorum.henüz 70lerde geziyorum..muhtemelen önümüzdeki bir kaç sene sonra falan ulaşırım diye düşünüyorum.Sizin gibi bende başından beri g29 ile oynuyorum.direksiyon ayarları tuttuktan sonra özellikle vibration ve force feedback olayı başından kalkasanız gelmiyor....

    bu arada racing line açık bir şekilde mi oyunuyorsunuz?




  • serkan737 S kullanıcısına yanıt
    Doğru feedback olayı önemli gerçekten ben yüksek ayarlarda rahat edemedim 40-20-10-3 gibi değerler kullanıyorum.Kariyerde abs açık değil ama time trialde açık halde deniyorum en az yarım saniye kazandırdı bu yüzden onlineda da böyle kullanmaya başladım.Gereğinden fazla ön tekerler kayıyor frenlemede sizde de böyle mi acaba.Ayrıca startta hep geride kalıyorum bunun nedenini düşük fps ile oynamama bağladım çünkü arkadaşın pcde deneyince çok rahat öne geçtim startta.
    Racing line konusunda evet kullanıyorum en baştan öyle alıştığım için kaldı gitti o şekilde,kapatmam için baya pratik yapmam gerekir üşeniyorum açıkçası artık :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba oyunu snopy v5h ile oynayanlar var mı vites için kulakçıklar çalışıyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DarthSethius kullanıcısına yanıt
    kendim kullanmıyorum internette ufak bir araştırmada bunu buldum


    F1 2019 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhleep -- 29 Mayıs 2020; 16:19:12 >
  • Merhabalar

    F1 2019 oyununu devretmek/satmak isteyen var mıdır?

    PS4| Dijital Oyun Kardeşlik Satış-Takas Grubundan baktım göremedim. Belki buradan görüp satmak isteyen olursa ilgilenirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perturbator

    26 lirayken kaçırmadım indirdim solo bikaç etap oynamaya çalıştım ancak çok kolay diğer araçlara çarpılıyor bir türlü ayarlayamıyorum kendimi, onlar aralarında bir parmak mesafe olsada birbirleriyle senkron ilerleyebilirken ben bam diye geçiriyorum, frene basarsam da aşırı geri kalıyorum yada arkamdaki bana çarpıyor zincirleme kaza olup kaos oluyor.
    oyunun pri yada sec hakkını vermek isterseniz oynamak istiyorum alabilirim.
  • Steam hesabındaki oyunu verme diye birşey mi var?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Perturbator

    Steam hesabındaki oyunu verme diye birşey mi var?
    Playstation 4 için
  • ilakiskem kullanıcısına yanıt
    Hocam bir kitle oluşturabildiniz mi ? Ben de yeni başladım sayılır,katılmak istiyorum çok keyifli duruyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.