Şimdi Ara

EXTERNAL MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SUANDA INTERNET CAFEMDE 27 ADET MAKINEM BULUNMAKTA.KULLANMIS OLDUGUM DAGITIM SISTEMI ISE WIN98 VE WINDOWS XP UZERINDEN ANA MAKINA SISTEMI.NETWORKUMDE SWITCH KULANMAKTAYIM.ANA MAKINEMDEDE 45$ DEGERINDE 3COM ETHERNET KARTI KULLANMAMA RAGMEN INTERNET HIZIMI BEGENMIYORUM.1-2 MAKINE DOLU OLDUGUNDA COK IYI.ORNEGIN NETWORK TE HERHANGI BIR MAKINA DOSYA INDIRME ISLEMI(DOWNLOAD) YAPTIGINDA TUM NETWORKUMDE FECI 1 SEKILDE YAVASLAMA OLUYOR.ANA MAKINAMDA APACHE HCF K56 INTERNAL FAX MODEM KULLANMAKTAYIM.MODEMIMI EXTERNAL US ROBOTICS YAPMAMIN BANA NE GIBI AVANTAJLARI OLACAKTIR.BU DOSYA TRANSFER ISLEMLERINDEKI YAVASLAMA ORTADAN KALKACAMI.YA DA BU YAVASLAMAYI NASIL ORTADAN KALDIRABILIRIM.SIZLERDEN BU SORUNLARIMA CARE BULMANIZI ISTIYORUM.DAHA DOGRUSU MODEMIMI EXTERNAL MODEM YAPTIGIMDA BANA NE GIBI AVANTAJLAR SAGLAR SIZDEN BU SORUYA CEVAP BEKLEMEKTEYIM.ETHERNET KARTINI 3COM YAPMAMIDA SIZLER TAVSIYE ETMISTINIZ VE YAPTIM AMA NE YAZIKKI BU KARTIN BIR FAYDASINI GOREMEDIM.

    SIMDIDEN SIZLERE COK TESEKKUR EDIYOR VE CALISMALARINIZDA BASARILAR DILIYORUM.

    -



  • dostum External modemler hardware olarak çalışır yani sistemine fazla yük bindirmezler ve internal modemlerden çok daha iyi performans verirler.Tabi internal modemlerinde hardware olanı var ama yinede external modemler daha iyidir.Senin internet hızına gelince;normal telefon hattından bağlanıyosun hızını yükseltmene yada düşmesini engellemene imkan yok.bu hattan alacağın maximum veri 5 kb dir. bir download sırasında zaten bunun çoğunu kullanırsın diğer makinalarda kalan kısımlardan veri almaya çalışır.yani makinan 2 tane bile olsa ikiside interneti kullanırsa bariz bir düşme yaşarsın hemde download işlemi varsa bu kat kat daha fazla olur.sen en iyisi git Lease Line hat açtır 128 veya 256 k lık anca yeter senin cafeye.hemde masrafın daha az olur dial up dan.

    {_.-^-._BoCeKzzz_.-^-._}
  • SLM İNTERNETE CAFE SAHİBİ ARKADAŞIM. AZ ÖNCEKİ ARKADAŞIMIN TAVSİYESİNE KATGILIYORUM. BİRDE EKLEME YAPAYIM. NORMAL HATLA HIZLANMA BEKLEYEMEZSİN. EN FAZLA 5-6 KB / SN BİLGİ ÇEKEBİLİRSİN. EĞER VARSA SİZİN BÖLGEDE KABLONETİ KULLAN PİŞMAN OLMAZSIN.
    İYİ ÇALIŞMALAR BOL KAZANÇLI GÜNLER...

    anthonx
  • beyler bu 56k modemlerdeki 56k ne hızı ?download hızı değil galiba.bir de hattım dijital olmasına rağmen 48000 bps den yukarı çıkamıyorum.(TTnet.)Benim eski 33.6 k lık modem de bu hızda bağlanıyodu 33,6 k lık modem nasıl 48000 bps de bağlanır?Yaw benim tüm donanimlarim da bir acaip lik var,ne olacak bu işin sonu bilmem ama telekom şu hatlara bi çözüm bulsun artık internet herkes surf yaparken biz sürünüyoruz.

    IntelCeleron 850@1050mhz
    32mb asus tnt2 @180,160 mhz
    192mb pc133 sdram
    Win98
    "Never Change a Running System"
  • <BLOCKQUOTE id=quote<font size=1 face='Verdana, Arial, Helvetica' id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
    beyler bu 56k modemlerdeki 56k ne hızı ?download hızı değil galiba.bir de hattım dijital olmasına rağmen 48000 bps den yukarı çıkamıyorum.(TTnet.)Benim eski 33.6 k lık modem de bu hızda bağlanıyodu 33,6 k lık modem nasıl 48000 bps de bağlanır?Yaw benim tüm donanimlarim da bir acaip lik var,ne olacak bu işin sonu bilmem ama telekom şu hatlara bi çözüm bulsun artık internet herkes surf yaparken biz sürünüyoruz.

    IntelCeleron 850@1050mhz
    32mb asus tnt2 @180,160 mhz
    192mb pc133 sdram
    Win98
    "Never Change a Running System"

    <hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face='Verdana, Arial, Helvetica' size=2 id=quote>
    arkadaş bendede celeron 800 azzaanakart var
    12usd lik internal modemle veezy de 53,333 ttnette 54,666 isnette de 54,666 da baglanıyorum bi yerde bişi varya bu baglanma hızları dogru gibime gelmiyor dovland hızlarında pek fark yok isnet dışında isnet daha hızlı vede sayfalarda daha cabuk acılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.