Şimdi Ara

Excalibur PUBG Arena Turnuva finali yarın yapılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Excalibur PUBG Arena Turnuva finali yarın yapılıyor



    24 Nisan’da ön elemeleri başlayan ve Türkiye’nin her yerinden 200’ün üzerinde takımın başvurarak yoğun ilgi gösterdiği Excalibur PUBG Arena’da finale yükselen 10 takım, Türkiye’nin en iyileriyle 20.000 TL ödüllü havuzdan pay almak için 9 Mayıs günü saat 13.00’da karşı karşıya geliyor.



    Excalibur PUBG Arena Turnuva finalistleri belli oldu



    200’ün üzerinde takımın başvurarak yoğun ilgi gösterdiği Excalibur PUBG Arena Turnuvası’nın ön elemeleri zorlu mücadelelerle son buldu. 4 farklı grubun birinci ve ikincileri, adlarını büyük finalin gerçekleşeceği güne yazdırmayı başardılar. 



    Ayrıca Bkz.Redmi Note 10 serisinde can sıkıcı ekran sorunları ortaya çıktı



    24-25 Nisan ve 1-2 Mayıs tarihlerinde, Türkiye’nin en iyileri ile büyük finalde 20.000 TL ödül için yarışmak isteyen ekiplerden mutlu sona bir adım daha yaklaşanlar; VALIENTE ESPOR, SKY, ESKİŞEHİRSPOR ESPOR, MEAT GRINDERS, SILENCERS, İZMİR SPOR, IMORTAL, CÜRÜM, EPOCH, OURSPRIME E-SPORTS takımları oldu.



    9 Mayıs’taki Excalibur PUBG Arena finaline davetli olan 1907 Fenerbahçe, 839 Pizza Locale, Fastpay Wildcats, Kumiho, XFlow ve Other Side takımları ile finale çıkan 10 takımın zorlu mücadelesini Yağız Efe “10000days” Vardarbaş ve Berkay “Vicrains” Yılmazbayhan, oyunseverlere aktaracak. İzleyiciler, Excalibur PUBG Arena final yayınınıhttps://www.twitch.tv/10000days linki üzerinden canlı takip edebilecekler.



    Excalibur PUBG Arena Turnuva finali yarın yapılıyor



    Excalibur PUBG Arena finali katılımcılara ve izleyicilere heyecanlı ve keyifli dakikalar dışında bol ödül ve sürprizler de sunuyor. Birinci takımın 12 bin, 2. takımın 6 bin, 3. takımın ise 2 bin TL kazanacağı turnuvanın finalinde, izleyiciler de Excalibur’un ödüllerine doyacak. Birçok sürpriz ve ödülün canlı yayında izleyicilere hediye edileceği büyük finalde, oyunseverleri final sonrası After Party heyecanı da saracak. 



    Büyük final sonrasında gerçekleşecek olan After Party etkinliğinde birbirinden bağımsız 100 yarışmacı, Excalibur PUBG Arena’da tozu dumana katacak ve sıralamada ilk üçe giren katılımcılar sürpriz ödüllerin sahibi olacak. After Party etkinliği Twitch üzerinden final maçının oynanmasının ardından duyurulacak. Katılmak isteyenlerhttps://discord.com/invite/9aghE8sbd6 Discord linki üzerinden After Party I ve After Party II odalarına girerek slotlarını kapacaklar. Katılımcılar hızlı olmak zorunda zira en fazla 100 kişi bu etkinlikte yer alabilecek. Excalibur PUBG Arena kuralları kapsamında gerçekleşecek etkinlik, tek maç üzerinden ve herkesin tek başına olacağı bir mücadele ile son bulacak.

     

    Excalibur PUBG Arena Final Yayını:https://www.twitch.tv/10000days



    Excalibur PUBG Arena After Party Discord Linki:https://discord.com/invite/9aghE8sbd6 



    Excalibur PUBG Arena’da Final Heyecanı:https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DV9-uc00ONHE&q=EgQuLZpEGOW374QGIhBAQR_DPfge5ooEtBhUey99MgFy <> />
     





  • Şu pandemide çocukları esir aldı bu pubg.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DA ufak turnuvalara katılmıyor mu artık

  • Bir pc veremiyorlar hatta sattıkları bir pc rakamını bile hediye edemiyorlar. Aşırı komik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şu isme bitiyorum ya.. excalibur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.