Şimdi Ara

Evkur a sakın sakın bulaşmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sakın sakın bulaşmayın bu firmaya Allah birdaha burdan alışveriş yaptırmasın yaşadığım olayın özeti aşağıdadır sakın sizde paranızı kaptırmayın:

    Evkur Magazaları adlı fimanın internet sitesinden 25 Nisan 2021 tarihinde 3499 TL tutarında bir cep telefonu siprariş ettim. Cep telefonu piyasa fiyatına göre çok uygun fiyatla listelendigi için sipariş sonrasıda müşteri hizmetlerini arayarak fiyatta bir hata olup olmadıgını sordum. Firma müşteri temsilcisi fiyatın dogru oldugunu söyledi. Bu telefon görüşmesinin ses kaydı firmada mevcuttur. Ancak bir gün sonra sabah saatlerinde firmadan cep telefonuma sms gönderilerek siparişimin sistem hatası nedeniyle iptal edildigi ve ödemenin kredi kartıma iade edilecegi söylendi. Firmayı aradıgımda iade ise nin 7 iş günü içerisinde karta yapılacagını söylediler. Ancak bankam ile yaptıgım görüşmede sipariş tarihi üzerinden 1 hafta geçmesine ragmen herhangi bir iptal yada iade işleminin yapılmadıgını ögrendim.

    Evkur isimli firma müşteri temsilcisi iadeniz 7 gün içinde yapılacaktır demesine ragmen bu süre içinde bankaya herhangi bir iade yada iptal işlemi bildirmemiştir.

    Firma kötü niyetli ve aldatıcı bir şekilde önce bir cep telefonunu piyasa fiyatından çok ucuz bir şekilde internet sitesinde listelemiş, bir çok kişinin bu ürünü satın almasını saglamış sonrada bilinçli bir şekilde iade sürecini uzatarak kredi kartından kendisine yatan paraları kullanmaktadır. FIrma hem iade yi geciktirmekte hem de yanıltıcı ve aldatıcı davranmaktadır. Milletin parasını toplamak ve haksız bir sekilde kullanmak için bu listelemeyi başından beri bilerek yapmıştır. ?imdide kredi kartı iadeleri için işlemi bilerek uzatmaktadır. Kredi kartı ekstresi kesildiginde halen iade yapılmamış ise harcama tutarı ekstre ye yansıyacagından satın almadıgım telefonun bedelini bankama ödemek zorunda kalacagım ödeyemezsem faiz işleyecek. Telefonla kaç defa aradım müşteri temsilcisi bilgilerinize ulaşamadık diyerek hiç bir şey yapmıyor Allah bunlarin belasını versin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • geçenki xiaomi indirimi değil mi bu?

  • >> Firmalar ile Yaşanan Sorunlar


    Lütfen bu tarz konuları forumun uygun kategorisine açalım.


    İyi forumlar.

  • Şikayetiniz başarıyla iletildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıcak fırsatlara alakasız konu açan fyilmaz'ın hazin sonu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda konusu açılmış ah keske yüklü bir ceza yeseler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ne kadar mağdur varsa öne çıkarsın bu evkur rezilliğini tüm forum duyana kadar durmak yok, ne Sandiysak biz de zihniyetini bildiğimiz firmaya 3500 lira bağladık inanilmaz bir rezillik ne yapmalıyız bilen var mi bu dolandırıcılık karşısında?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt

    Kredi kartı ile alışveriş yaptıysanız bankanıza chargeback talebi verin.

  • Evkur yine sasirtmiyor. Istanbul bilisimle ayni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt

    Bunu nasıl yapıyoruz yani öylece olur mu yoksa bilgim dışı alışveriş mi demeliyiz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt

    Müşteri hizmetleriniz ile görüşün, size bir form gönderecekler. Formu doldurup ilettiğinizde size bir süre sonra dönüş yapıyorlar. Benim de hızlısaat ile bir maceram olmuştu bir süre uğraştıktan sonra geri alabildim.

  • CaptainTsubasa483 kullanıcısına yanıt

    Bir çok bankanın mobil uygulamasında bunun için sekmeler var artık. Müşteri hizmetleri ile de çözebilirsiniz. Ödemesini yaptığınız hizmeti almadığınızı belirtin.

  • Konu nasıl açılır, nereye açılır binbaşı?

    Konu dışında bir er buluyorsun. Hatta onbaşı olursa daha iyi olur. Ona özelden soruyorsun. O sana öğretiyor.

    Aman ha açıktan sorma, binbaşı konu açmayı bilmiyor derler falan.  


    Neyse evet Evkur'dan uzak duralım.  

  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Konu Evkur değil. Neredeyse tüm e-ticaret siteleri böyle. Parayı kullanmak için 7 gün diyorlar. Ben çamaşır makinesi aldım, hasarlı geldi 3 ay sonunda paramı zor kurtardım Hepsiburada'dan. Bu e-ticaret siteleri ve kargo firmalarını hiç denetlemiyorlar. Sana 2 önerin var;
    1) Vakit kaybetmeden tüketici hakem heyetine git.
    2) Bu tip durumlarda bankayı arayıp taksitleri dondurabiliyorsun. Benim YapıKrediydi öyle yapmıştım. Bi sor araştır istersen.

    Geçmiş olsun
  • Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayın ama sinirimden bir çok yere konu açtım. Koskoca firma göstere göstere sahtekarlık yapıyor. Yani baştan sona kurgu bir sahtekarlık hikayesi bu
    Once düşük fiyattan ürün koyuyorlar bir sürü kişi alıyor bunu
    Hatta aynı gün aradım ben bir yanlışlık var mı diye yo dedi müşteri hizmetleri kampanya fiyatı dedi
    Sonra siparisi sistem hatası diye iptal ediyorlar. Tamam olabilir ee para nerde.
    Güya 7 is günü içinde kartınıza yansır diyorlar ama asıl mesele burada başlıyor bugün banka ile görüştüm 7 gün oldu halen bankaya herhangi iptal yada iade işlemi yansımamis.
    Yani sizde 7 is günü içinde yapacakları iade için adamlar şuana kadar herhangi bir işlem başlatmamislar.

    Banka ile zaten görüştüm firma ile görüşmeniz lazım onlar iade edecek diyorlar banka sadece bilgin dışında işlem olursa müdahale ederiz diyor.
    Ayrıca tüketici hakem heyetine başvurdum. Bakalım nolacak bilmiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi dışı işlem olmasına gerek yok. Arayacaksın bankayı, diyeceksin ki bunlardan mal aldım göndermiyorlar parayı da iade etmiyorlar harcama itirazi oluşturmak istiyorum. 15 gün sonra para iade olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burda mesele şu normal şartlarda 7 günlük süre bankaya iade yaptıktan sonra tutarın kredi kartına yansıması için tahmini süre ama hu adamlar 7 gün deyip hiçbir işlem yapmıyorlar ve diğer asıl konuda başka birinin dediğine göre firma müşteri hizmetleri ayın 17 sinden sonra kapanma bitince iade yapacağız demiş inslalah öyle birşey yapmaya kalkmazlar. Adamlar ticari faaliyete devam ediyor banka açık ama kapamayı buna bahane ediyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ziraat bankkarttan alip harcama İtirazı yapabilen var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harcama itirazından ziyade 7 iş günü geçsin bi bakalım da verelim mahkemeye. Avukatım para kazanır en azından bir de bilirkişi parası öderler 5000 e çıkarlar. Taş atıp kolumuz yorulmuyor nasılsa İnternet üzerinden açılıyor artık mahkeme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.