Şimdi Ara

EVİNİZDE HANGİ MARKA ÇAMAŞIR MAKİNESİ VAR VE MEMNUNMUSUNUZ (728. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15.387
Cevap
160
Favori
1.632.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Siemens wa14lqh0tr kodlu çamaşır makinesini yeni aldım özellikle sıkma işlemine başladığında tahliye motorundan kalp ritmi/arabanın rolanti sesi gibi hın hın ses geliyor servisle görüştüğümde su tahliyesi aşamasında su azaldığında bu sesin normal olduğu söylendi ama sizlere de sormak istedim.

  • Bende Vestel CMI 108142 var gayet memnunuz çok sessiz çalışıyor sıkma esnasında da öyle çok gürültü yapmıyor. gün ışığı pro teknolojisi var virüslere karşı etkili.

  • seytan_011 S kullanıcısına yanıt

    Hocam gün ışığı pro teknolojisi nedir virüs falan demişsiniz de merak ettim?

  • LifeinBlue kullanıcısına yanıt

    Ben de ilk defa benim makineyi araştırırken duydum ekstra özellik olarak hoşuma gitti. Vestel'in bazı beyaz eşya modellerinde kullandığı bi teknoloji buzdolabı, bulaşık, çamaşır falan.. Makinenin kapağında bi bölmeden özel bir ışık veriyor çamaşırlara bu da virüs ve bakterileri yok ederek ekstra hijyen sağlıyor. Bi de farklı modları var susuz gün ışığı gibi. Bu da su olmadan para, kredi kartı ayakkabı vs eşyaları bakterilerden arındırmak için.

  • Herkese merhaba,

    Ben de kurutma bakiyorum. Camasir makinam Electrolux. Firmalar camasir makinasi neyse ustune koyulacak kurutma da ayni marka olmasi gerekiyor diyorlar. Bu bilgi dogru mu?

    Bir de vaktiyle @candogan bey tavsiyelerini okuyup Aeg makina almistim 11 sene oldu tikirtikir calisiyor cok memnundum, yeni makina almam gerekince de Aeg devami Electrolux aldim 1 sene oldu onunla da bir sıkıntı yaşamadım henuz.

    Ben İstanbul Besiktas bolgesindeyim 1 kere bakim gibi bir ihtiyacım oldugunda servis geldi, cok cabuk donus yaptilar ve cok profesyonel calisan bir ekip gelmişti. Bolgeden bolgeye değişiklik gosterebilir tabi ki ama ben bu bolge de hic bir sıkıntı yaşamadım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozge kullanıcısına yanıt
    Üst üste makina koymak malesef pek sağlıklı değil, koyabiliyorsanız ayrı bir yere koyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 25 Ekim 2021; 4:54:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ismailozk İ kullanıcısına yanıt
    İyi günler,makinanız şimdiki makinalardan daha iyi yalanı 30 senedir söylenir. Bugün rulmanı yaptırırsınız 3 ay sonra başka sorun çıkar 6 ay sonra başka sorun çıkar servisle akraba olursunuz. Ömrünü neredeyse tamamlamış makinanız. Yapabiliyorsanız rulmana krem gres sürüp çalıştırmayı deneyin,sıkma devrinide en yüksekte değil 1alt kademede deneyin. Rulman değişimi zordur bir çok paröa sökülür ve sıcak baskıysa çoğunlukla değişse bile eski performansı veremeyebilir. Servislerinde geri toplarken 1-2 vida arttırdığını düşünürsek tamir ettirmek pek mantıklı değil.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1999 yılında aldığımız Arçelik marka çamaşır makinesini kullanıyoruz. 22 sene oldu. Bir iki kere arızalandı. Yaptırdık. Maşallahı var. Tamirci, bunun kazanı çelik. Yenilerde plastik te var. Bunun kıymetini bilin dedi. Dayandığı yere kadar kullanacağız.

  • seytan_011 S kullanıcısına yanıt

    Hocam senin yorumundan sonra ben de Vestel aldım. Harbiden kokusuz tertemiz yıkama yapıyor. Yıkama gücü çok iyi bir de üstüne gün ışığı teknolojisiyle koku yok ekstra hijyen var.

  • bertinos B kullanıcısına yanıt

    bence güzel seçim yapmışsınız hocam iyi günlerde kullanın. pişman olmayacağınızı düşünüyorum.

  • annem bosch logixx 8 makinenin menüsünü karıştırmış, logo siemens olmuş, dil rusça. servis menüsüne falan girdim, hiç bir şekilde düzeltemedim. servisi çağırdık beyni değişecek diyor, bu ne demekse. geçen sene yazın anakartını değiştirmiştik zaten 850'ye.. çok sinir bozucu. 870 lira istiyorlar şimdi bir daha. bana göre bir factory reset atılması lazım, sorunun yazılımsal olduğu çok açık ama ısrarla parça değişecek diyorlar. tamir etmeyip parçayı direk degiştiriyorlarsa işlerinin yeterince uzmanı değiller bana göre. ankara'da bu cihazı tamir edebilecek bir tamirci bulamazsam sıfır cihaz alırım, 20 yıllık makine daha fazla yatırım yapmayı hak etmiyor.

  • Man Down kullanıcısına yanıt

    Youtubeda var videolar hocam. Beyin değişmeye tabii ki gerek yok. Ankara BSH kendine çıkma parça yaratıyor sonra kendi karaborsa satıyor. Bizim paleti koptu diye makinanın kazanını değiştirdiler tam 4 kere!!!

    Şimdi de kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkıyorlar makineyi sıfırlamamak için sırf.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim sorunun örneğini youtube'da göremedim.


    herkes fırsatçı olmuş. fabrika bile sıfırlayamıyormuş güya, bugün aramışlar tekrardan. nasıl olsa mecbur sıfır makine almaz diye mi düşünüyorlar nedir.

  • 4000 5000 TL civarı çamaşır makinesi önerir misiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bosch


    Memnunuz. Özelliklerini de kullanıyorlar.

  • Bosch Logixx8 varioperfect makinede güncel problemi videoya aldım. Kenan hocam sağ olsun logoyu tekrar bosch yaptık ama gerisi için servis menüsünü kafama göre kurcalamak istemedim.

    https://streamable.com/msn0du


    bu variantcoding menüsündeki ayarların fabrika ayarlarının ne oldugunu bilen, ya da aynı makinede elinde olup oradan kontrol edip yardımcı olabilecek varsa rica ediyorum.

    https://streamable.com/wrnmu0




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 3 Kasım 2021; 12:53:53 >




  • Hocalarım merhabalar,

    2 çamaşır makinası arasında kaldım. Bütçem max 2500 TL

    GRUNDIG GWM27101 D

    ALTUS AL 7105 D

    Fiyatları ikisininde eşit. Bunlar alınmaz deyip farklı modellerde önebilirsiniz Yorumlarınızı bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man Down kullanıcısına yanıt

    hocam tam olarak probleminiz nedir ?

    varyant kodlama işi sıkıntılı biraz servisler bile beceremiyor çoğu zaman.

  • Merhaba candoğan bey sizin tavsiyeniz ile bulaşık, çamaşır ve buzdolabı aldım şimdi kurutma makinesi tavsiyesi istiyorum .. Media Markt teşhir ürün olan bosch wtr85vootr 8 kg galvaniz tambur 4999 tl idi alıp almamak ta kararsız kaldık.. çamaşır makinemiz Bosch marka üstüne kurdurmak istiyorum...tambur malzemesinin galvaniz olması ve su tahliye borusunun olmaması çok önemlimidir ürünü tavsiye edermisiniz yada tavsiye edeceğiniz model varmıdır?bütçe 5000tl en fazla..cevaplarsınız inşallah...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır Bosch Logixx 8 Sensitive 2007 üretimi WAS24760 kodlu bir model buldum bir yerde elde kalmış logixx modelleri nasıldır tercih edilir mi? kronik sorunları nelerdir?

  • 
Sayfa: önceki 726727728729730
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.