Şimdi Ara

Evin babası olarak asla haklı olamamak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlıktaki gibi. Evde finansal yük üstümde. Bebeğin bakımından tut her türlü şeyde destek oluyorum. Sorumluluk alıyorum. Düzgün bir eş olmaya çalışıyorum falan filan.


    Ancak kendi annem ve eşim bir araya gelince bana karşı bir cephe alıyorlar. Kararları normalde eşimle birlikte alırken, annemle eşim bana sormadan karar alıyorlar. Neden böyle diye sorunca da küçük bir şeydi sana sormayı düşünemedik falan diye geçiştiyorlar.


    Biraz üsteleyince biz böyle yaptık, sen neden karşı çıkıyorsun diye olayı bambaşka bir boyuta taşıyorlar.


    Abarttınız diyip biraz ses çıkarırsam da otomatikman haksız oluyorum.


    Bir usta demiş, erkek bir evlilikte mutlu mu olmak haklı mı olmak ister onu seçecek diye. Bu mudur? Başka bir yolu var mıdır?


    Not: Herşeyi haklı ve haksız olarak nitelendirdiğim bonusu ile kapanış yapılıyor. Hiç bir zaman haklı olamıyorum ki be arkadaş...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 11 Mayıs 2021; 20:4:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-1A1F3FD31

    Bu mesaj silindi.

    En iyisi galiba. Çocuk babası olmak harika bir duygu ama...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evlilik bu devirde zor , yaş kaç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

    evlilik bu devirde zor , yaş kaç

    5 yıllık evliyim. 30lu yaşlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hiçbirzaman haklı olamazsın kafayada çok takan biriysen evliliğin kötü gider haklı olsan bile erkek hep özür dileyen oluyor evlilikte

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evlilikte zaten basit konularda erkek takmayacak. Bende hemen hemen aynı durumdayım küçük şeyler için tartışmaya bile gerek yok. Önemli bir konuda zaten beraber karar alınmalı öyle olmuyorsa sıkıntı var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • etrafınızdaki aileleri inceleyin, çoğunlukla zorba vurdumduymaz adamlar saygı görürken anlayışlı düzgün adamlar kadınlar tarafından hep ezikleniyorlar. para varsa sizi bir şekilde manipüle eder parmaklarında oynatırlar, bu işler kadının uzmanlığıdır. mali konularda tökezlerseniz zaten vay halinize, adam yerine konmazsınız. hele çocuk olduktan sonra zaten erkeğin tek işlevi evin cüzdanı olmak, siz evde misafir gibi olursunuz, size pek söz hakkı düşmez. bu işler %80 böyledir, bunları bilip buna göre işleri başından yönetebilmek gerek ama bu algı açıklığı erkeklerde varsayılan donanım değildir o yüzden biz hep manipüle edilen rolünde oluyoruz.

  • Hocam annenizle veya eşinizle konuşun bu konuyu önerim annenizle konuşmanız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önce Eviniz! olsun, sonra siz Babası olun. Yani Annenize saygı duyuyor olmanız evinizdeki kararlarda söz sahibi olacağı anlamına gelmesin. Bir aile kurduğunuzu, o Ailenin size ait olduğunu göstermezseniz bu böylece sürer gider. Tabii ki şiddet, son zamanların favori tabiriyle toksik olmak değil kasıt, ancak siz sağlam durduğunuzu göstermezseniz asla beklediğiniz saygıyı göremeyeceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok alıngansınız hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boşa karıyı

  • Psikolojileri bozulmuş.Çünkü mantığın ve aklın yanında olamamak büyük günahtır


    Mantıksız insanlara karşı mantıkla yaklaşamazsın.Onların kafalarındaki duvarı yıkmak için manipülasyon tekniklerini uygulamak gerekir

  • Onları domıne etmen gerekıyor ustunluk kurmak icin saglam ve gur ses ile osurmak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize ne
    Evlenmeseydin
    Cocuk yapmasaydın

    Kendi seciminin sonuclari bunlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kadinlari idare etmek ayri bir sanat bircok seyi sallamamayi takmamayi ogrenmek lazim. Ben hakliyim diye hesap yaparsan is zor kadinlar psikolojik olarak bizi eziyor malesef pozitif ayrimcilik biz de uzmemek icin bir hal care buluyoruz he deyip gececen cogu seyi konuyu kapatmaya oynamak lazim. 1-2 saate modlari degisiyor zaten zor is iliski yasamak evlilik.

  • Konuyu açtığımı bile unutmuşum. Zor gerçekten, hele kadınların bizi çok kolay ve sürekli şekilde manipüle ettiğini bilmek daha da zor.

    Konuyu annemle konuştuğumda hemen evden gitmekle tehdit etti... Onu istemiyormuşum. Sevmiyormuşum. Öyle olmadığını ama bu evde alınan kararlarda benim de fikrim olabileceğini anlattım. Bir sürü laf yedim sonra ama en azından anlattım net şekilde. Hoş, şimdi de bize gelmek istemiyor tekrar... Ben de torununa odaklanmasını, anne babanın yapması gerekenleri bizlere bırakmasını, ben tavsiye istediğimde vermesini istedim. Pek gönlü olmadı ama kabul etti gibi... Şimdi biraz daha iyiyiz.

    Eşim bendeki farklılığı ve zorluk çektiğim noktayı fark etti. Sıkılınca falan balkona geçip dertleşiyoruz arada. İyi geliyor içindekileri rahatça konuşmak, onca iş ve okulun arasında duygusal yük taşımak harap ediyordu.

    Zor. Mutlu olmak ve mutlu kalmak çok zor.

    ---

    Alıngansın diyen var. Sabahın 08:30'unda konuya girip kendi seçimin katlan diyen var. Bu kadar faydalı sözleri kendinize saklamayıp bizlerle paylaştığınız için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 30 Mayıs 2021; 23:34:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chembond kullanıcısına yanıt

    o senin eşin. sizi bilmem ama ben yeri geldiğinde annemin önüne koyarım eşimi. eşinizle düzgün şekilde anlatıp dertleşirseniz zaten sizi anlayacaktır. anlayışlı biriyse eğer.


    anneler kutsaldır fakat evlenince anneci erkek demek, evdeki huzursuzlugun kaynagı demek. eşinizle daha cok vakit geçirmeye calısın ve ona yasadıgınız rahatsızlıgı anlatın.


    eminim anlayacaktır.

  • Pişmansın yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5BDC6BBAF

    boşa karıyı

    Nafaka?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.