Şimdi Ara

EVİDEA.com DEV SEZON İNDİRİMİ - 17.01.2017 saat:1700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
13
Favori
34.020
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sitede tarih ve saat verilmiş. Belki diğer sitelerde de bu tarih ve saatte özel indirim olabilir.

    Sitede bazı ürünlerde genel olarak fiyat uygun görünüyor. Sepet oluştjrup beklemek lazım. Umarım faydası olur. Siteyle bağlantım yok keşke olaydı :)
    www.evidea.com



  • Şimdiden evidea icin olumsuz yorumları takip edelim yığarlar buraya. Ama ben memnun kaldım iki alışverişim oldu.
    Edit: imla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raveka -- 12 Ocak 2017; 0:21:45 >
  • Bu başlığı açtığın için pişman olma olasılığın yüksek hocam :)

    Evidea inanılmaz kargo yavaşlığı ile bilinir.

    Birkaç kez tecrübeyle de sabittir. Acelem olmadığı için dert etmedim ama 21 gün ürün tedarik süreci mi olur lan, siparişi aldıktan sonra üretime başlıyorlar galiba

  • Evidea sistem de büyük sıkıntılar var sipariş verdiğin anda ürün üretime başlıyor min 15 günde geliyor gelen faturalarda evidea falan yazmıyor kim yaptıysa o kendi faturasiyla yolluyor ve son olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum özensiz paketleme teslimat süresi kısacası berbat
  • bu kadar kötü hizmet veripte nasıl bu kadar büyük bir firma olarak kalabiliyorlar ben hayret ediyorum. bu ülke de katiyen kaliteli ürün harika müşteri memnuniyeti ile bir yere gelemezsiniz sadece biran önce batar kaybolursunuz. geç kargolar kırık gönderip tutanak tuttursaydınız derseniz iadelerden para keserseniz millete it gibi davranırsanız. yıllarca yürüyen gelişen bir kurum olursunuz. ben yıllardır farklı bir şey göremedim.
  • Az önce yazmıştım gönderilemedi, normalda bi daha yazmazdım ama evidea lafını duyunca snirlerim tepeme çıkıyor, bi daha yazacam...



    Sakın ama sakın BULAŞMAYIN. Bunlardan bir siparişim oldu, sinirden duvarları yumrukluyordum, kafayı yiycektim varya deli eder bunlar adamı, kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem ama bunlar gördüğümen rezil firma
  • Mobilya satislari genelde siparis uzerinedir. O yuzden 10-20 gun normal. Hazirda olan urunu gonderseler teshir diye begenmeyeceksiniz bu defa. Camur atmayi cok seviyorhz millet olarak.
  • evet diğer arkadaşların söylediği gibi saçma derecede tedarik süresi oluyor
    bu devirde kimse 20 gün bir ürünün gelmesini beklemek istemez
    sonra bunlar özel yapım ürünler değil ,bu gün bir marangoza gidip yaptırmak isteseniz en fazla 2 gün içinde yapıp teslim edeceği ürün bunlar (bazı ürünler daha uzun sürebilir)
    bence ne yapıp edip teslimatı hızlandırmaları gerekiyor ,yoksa sürekli müşteri kaybedecekleri kesindir
  • Tedarik süresi çok uzun , geldiğinde arka parça kırık geldi bildirdim 4 güne yeni arka parça geldi tv ünitesinin. Mh idare eder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: loutrec_

    Mobilya satislari genelde siparis uzerinedir. O yuzden 10-20 gun normal. Hazirda olan urunu gonderseler teshir diye begenmeyeceksiniz bu defa. Camur atmayi cok seviyorhz millet olarak.

    Mağazadan mobilya alınca üretilmesini mi bekliyorsunuz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEn cok alisveris yaptim.Hic sorun cikmadi.Evet kargo suredi biraz uzun.Fiyatlar uygun ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rhodora

    Bu başlığı açtığın için pişman olma olasılığın yüksek hocam :)

    Evidea inanılmaz kargo yavaşlığı ile bilinir.

    Birkaç kez tecrübeyle de sabittir. Acelem olmadığı için dert etmedim ama 21 gün ürün tedarik süreci mi olur lan, siparişi aldıktan sonra üretime başlıyorlar galiba



    Site ile ilgili bu kadar olumsuz durum yaşayan olduğunu bilmiyordum. Yorumlara göre benim anladığım bu adamlar bizden siparişi aldıktan sonra ürün üretilsin diye talimat geçiyorlar. Uzun teslimat süreleri benimde dikkatimi çekmişti.

    Ancak acelesi olmayan bir şey alınacaksa eğer iyi de bir indirim verirlerse riske girilebilir diye düşünüyorum. Avizele alacağım bende. Umarım kırık göndermezler.




  • Ben de bir kere denedim bu siteyi artık kimseye tavsiye etmiyorum alacak olanları da vazgeçiriyorum.
  • Evidea sipariş gönderim sistemini değiştirmediği sürece alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

    Yaşadığım deneyim :
    Siparişim 15 gün içinde geldi.Çağrı merkezi ne zaman geleceği konusunda net bir bilgi veremiyor.
    Başka sitelerdeki görüldüğü gibi tahmini kargoya veriliş süresi bir sistemde olmadığından beklerken kanser olabilirsiniz...
  • Daha once alisveris yaptim, kargo gec geliyor olabilir. ben toplamda 4 adet pike aldim. artik ayni gun kargo olayina insanlar ne kadar alisti ise saat 4 de kargo takip kodu gorunmediginde soylenmeye basliyorlar. hizli kargo diye bir derdim yoktu, oyle oldugunda giip magazadan bizzat aliyorum. su kargodan sorunlu cikan urunler ile ilgili yaklasim da ilginctir. bu forumda birinci elden sahit olduk, almadim diyip urunleri cifter cifter alanlari, yada kirik hoparlor fotosu paylasanlari ikici set hoparlor alinmasi icin. bu nedenle musteri kirik cikti urun dediginde saticinin "tutanak ile birlikte gonderin" demesi gayet dogaldir. bu firmanin ayibi, kusuru degildir, tasiyici firmaninkidir. kargolarin gec gelmesinin nedeni de sattiklari mobilyalarin sanirim uretilmeden satilmalari. bu tip magazalar malesef stoksuz calisiyorlar. aslinda pisigine siparis verip kargo gelince de reddetmek lazim cok gecikti bu kargo diye :D .teslimatta odeme varsa birde patlatilir o magaza :))
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    Kargocular değil tutanak tutmayı, ürünü zor teslim ediyorlar. Kargocuya tutanak tutturmak eminim Evidea'nın da bildiği şekilde imkansıza yakın bir olay. Ayrıca orada satılan mobilya ürünlerinin çoğu demonte halde geliyor, koli dıştan sağlam olsa bile içteki parçalarda hasar olabilir. Kargoyu teslim aldığım anda kutuyu açıp bakacak vaktim olmayabilir ve ben baksam bile o sırada kargocu beni beklemez.
    Piyasadaki diğer firmalar bu konuda iade kabul ediyorlar kullanıcı hatası demeden, bunu Evidea da yapmalı. Tüketici olarak bu tür yerlerden alışveriş yaparak biz bu firmaları bu hale getiriyoruz maalesef. Keşke güzelce boykot yapabilsek, o zaman her firma Amazon gibi müşteri odaklı hizmete geçerler.
    Tabii bunun için önce "çakal" müşterileri de aramızda sindirmemiz gerekiyor.
  • Ben en az 5 defa alisveris yaptim, herhangi bir sorun olmadi.



    Tedarik suresi baya uzun ancak adamlar bastan soyluyor bunu. 3 gun deyip 4 gunde gonderse burada sorun vardir ancak bu adamlar bastan 30 gun vs. diyor, bunu bilerek aliyorsun.
  • Hocam her ne kadar geç kargo gönderseler bile normal mağazalara göre çok daha ucuza ürün satıyorlar. Zigon sehpa ve lambader aldım. Sehpa istediğim renk gelmedi, gönderdim yenisi geldi. Lambader'i 70 e aldım. Sadece başlığına 90 TL istiyor tekzen. Kargo benim için problem değil, ucuz olsun derseniz Evidea ideal yer. Benim için fırsat oldu, TV ünitesi alacam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: smclk89

    bu kadar kötü hizmet veripte nasıl bu kadar büyük bir firma olarak kalabiliyorlar ben hayret ediyorum. bu ülke de katiyen kaliteli ürün harika müşteri memnuniyeti ile bir yere gelemezsiniz sadece biran önce batar kaybolursunuz. geç kargolar kırık gönderip tutanak tuttursaydınız derseniz iadelerden para keserseniz millete it gibi davranırsanız. yıllarca yürüyen gelişen bir kurum olursunuz. ben yıllardır farklı bir şey göremedim.





  • ağlayan arkadaşlar ucuzu bu kadar oluyor işte. Ben defalarca alış veriş yaptım. Geç geldi, eksik geldi, kırık geldi. Hepsinde de yardımcı oldular eksik ürünleri gönderdiler. Bir parçanın 3 ay sonra geldiği de oldu. Bu siteden sabırlı olan arkadaşlar alış veriş yapsın. Tüm sitelerden daha memnun olursunuz fiyat/kalite açısından.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.