Şimdi Ara

Evga PSU Garanti Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sething S kullanıcısına yanıt
    O gavur dediklerine bende giriyorum tirnagimiz olamaz orta dogu fareleri. Evet yurtdişi firmalar cok iyi çalişiyorlar adamlar çözüm odakli çalişiyor. Musteriye her daim hizmet eden firmadan alisveris yaparim. isterse dünyanin en iyi parça si olsun bozulursa ve arkasinda durmaz ise firma o firmadan alişveriş yapmam. Firma ismi verin niye vermiyesiniz donanim forum sonuçta saklamaya gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firma ismi verince arayip bende isterem sacmaliklari olmus.
    Tahminetmek zor degil ya..

    En son getli sistemle indirim kodu almayi yazdim.yazmaz olatdim.soba kamyon lastigi dolap tampon.utanmazin biri adim adim konu acmis.gittigidiuordan biri arayip sizden yazmissiniz diye sordu.evet yazdim ama tahmin edince sildim dedim.bide kurumswl uyeliktrn aradilar.dedim aha sapi tuttuk.eleman dhci cikinca bende yapmayacagima dairsoz verince konu kapandi.amacim duruku 9lmauan arkafaslara ucuz kargo yollama firsati sunmakti.konu nerelere geldi.sari sitede 5tl ye gtx 1080ti geti aciliyor...lqn bari 50tl ye acin vicdansizlar.

    Hep dh dan..

    El birligiyle muhendisi linc ettiler.amazon konusu cope dindumonu linc eden onun bunun iyi aile cociklari baska siteler discord telegramlards vs sabah askam amazon linkeleri attilar.adam sayesinde amazonu ohrendik.yurt disini ogrendik.herifi cop ettiler 2dk da..nankor oglu nankorler...

    Adim adim aruzwli utun yollama servis vs babasinjn mali gibi ilgikeniyordu.sontaki cakallara sorsan intel evga ne bilir ne anlar.

    Kurbaz anadolu sirtlani..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sething -- 1 Temmuz 2020; 3:39:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.