Şimdi Ara

Evga marka guc kaynaklari nasil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evga marka guc kaynaklari nasil

    Kullanan varmi daha once birde fiyatlari tuhaf 600w daha ucuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Henüz kullanma şerefine nail olamadım ama en kaliteli psu üreticilerinden biridir evga

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evga g2 750 alma hatasinda bulundum, anakartimla beraber kendide gümlemistir yenisini her ne kadar almis ve farkli bir anakartla yoluma devam ediyor olsamda, bir daha almayacagim bir markadir. Seasonic ten 3 tane kullandim hicbirinde sistemime zarar gelmemisti. Sans diyelim biz yinede..

    fakat evga nin bu ucuz modellerinin pek tutulmadigini biliyorum. avrupada bequiet! markasinin giris seviyelerini evga ya tercih ediyorlar. avrupada zalmanda pek göremezsiniz. seasonic genelde firma bilgisayarlarinda olur oem seklinde gelir.

    baska ne anlatayim bilemedim. Fakat en kaliteli psu üreticisi degildir kendisi.. öyle oldugunu iddia edenin arastirmasi lazim, kimlere yaptiriyormus psularini...
  • EVGA güç kaynaklarını SuperFlower üretiyor diye biliyorum ki kendileri piyasanın en iyi üreticilerinden biridir Seasonic ile beraber. Teknoloji biraz da şans işi en kaliteli ürünlerde bile sıkıntı çıkabilir.

    Ben EVGA 750 G3 kullanıyorum, çok uygun fiyata geldiği için aldım. Şu an için gayet memnunum oldukça sessiz ve verimli çalışıyor. 10 yıl da yurtdışı garantisi var. G2/G3/P2/T2 seviye güç kaynaklarını öneririm.

    EVGA haricinde Be quiet!, Seasonic, Enermax ve Corsair'in üst seviye modelleri tercih edilebilir.
  • Evga 500bq kullanıyorum çok memnunum oc li ryzen 1200 ve gtx970 ikilisiyle aşırı sessiz çalışıyor. Senin baktığın model 80+ versiyonu, bronz veya gold sertifika değil. Bence en az bronz sertifikalı bir psu al. Bütçe yetmiyorsa yine de alınabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evga iyidirde en dandigini aliyorsun 80+ gold altina dusme derim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EVGA, psu üreticisi değildir. Ona buna üretim yaptırır, kendi markasıyla pazarlar... Çalıştığı tek bir firma yoktur.
    Sadece marka ismiyle değerlendirmek hata olur. Her model serisini ayrı ayrı değerlendirmek gerekir.
  • 2018 de açmışım konuyu 2 gün önce bozuldu o kadar kalitesiz güç kaynakları kullandım bir kere sorun yapmadı ya evga dedik aldık yarı yolda birakti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    ben konudaki bu kadar uyarıyı görsem almazdım bile bile lades olmuş.evga iyi güzel de şimdinin parasıyla 1000+ lira olanları güzel 10 sene garanti veriyorlar sizin aldığınız kötü modeli yani gidebilir.TR'den fsp 600w alsanız hala kullanıyor olurdunuz bilmiyorum 2 sene önce ne fiyattı ama şimdi 44 euro artı ıvırı zıvırı düşüldüğünde aynı para belki daha ucuz olacaktı.

    https://www.amazon.com.tr/dp/B000WVA9VW/ref=asc_df_B000WVA9VW1578485400000/
  • S600reklami izleyip yildizli diye c180 alirsan tabi kesmez..
    400 dolara psu satan firma 44 dolarligaayni mali koyar mi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napalim hocam para basmiyoruz kasa toplamistim bunu aldığımda 500 euro bütçe dedim PC için oydu buydu derken 800 Euro ya gelmişti bütün parcalar bende bunu almıştım bende biliyorum 200 250 euro güç kaynağı var ekran kartına 250 Euro verip güç kaynağına 250 euro vermek garip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Garip olan neresi? PSU'ya üvey evlat muamelesi yapmayı bırakın yahu, Sistemin en efendi en delikanlı ve en cefakaer parçasıdır. Tüm sistemin stabil çalışabilmesi için PSU'nun belli kriterleri sağlaması ve verimli olması gerekir. Ayrıca olası bir elektrik dalgalabnmasında da kendini feda ederek sistemi korumasını bilen aşır voltaj koruması olmalı.

    Fiyat meselesine gelince kaliteli bir psu normal şartlarda en az 10 sene çok rahat bir şekilde çalışır. Tamam ilk edinme malyeti yüksek olabilir ama kullanım ömrünü de hesaba katınca sistemin en ucuz bileşeni bile denebilir.

    Velhasılkelam psuya para vermeye bütçe ayırmaya acımayın, korkmayın. O, sistemin sigortasıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 9 Ocak 2020; 2:28:17 >
  • Benimkini alalı iki sene oldu hala sorunsuz çalışıyor, 10 yıl garantisi var. Geçen sene coolwhine sesi geliyordu servise gönderecektim ama yurtdışına göndermem gerektiği için güç kaynaksız kalmamak için bir-iki hafta beklim dedim düzelir diye çok şükür düzeldi bir hafta içinde. Onun dışında bir problem yaşamadım. Bendeki model SuperNOVA 750 PQ, 80 Plus PLATINUM 750W.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.