Şimdi Ara

EVERTON-MİKADO OTO TEYPLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, pahalı oto teyplerin dışındaki teypleri araştırıyorum da almak için.

    Mikado MC-1430 MP3 Oynatıcı USB-SD-aux-Çıkmalı kafa-Mosfet çıkışlı oto teyp. https://www.hepsiburada.com/mikado-mc-1430-mp3-oynatici-fm-radyo-uzaktan-kumandali-oto-teyp-p-OTSGM9418?magaza=PASAJ


    Everton Rt-7006 Bluetooth Usb, Sd, Fm , Aux-Kafa çıkmalı-mosfet çıkışlı oto teyp.https://www.hepsiburada.com/everton-rt-7006-beyinli-bluetooth-usb-sd-fm-aux-oto-teyp-p-HBV000008JX2H?magaza=atasbey

    Bu iki marka ve tip teyp arasında kaldım .Bu sınıf ticari ürünlerin birbirinden daha üstün tarafları var mı acaba.Sanki Mikado markası ev hoparlör ve ses sistemleri nedeniyle daha bir aklımda kalan bir marka, ancak bu Everton kimdir nedir,kimin nesi kimin fesi bilmiyorum.Ama teyp arkası soğutmasının alüminyum döküm plaka ile sağlandığını sanıyorum.

    Mosfet çok çok önemli bir özellikmidir sizce?Bluetooth olmaz olmaz birşeymi artık araçta?Vırt zırt araç kullanan birisi değilim.

    Bu tür teypler hakkında bilgisi olan, kullanan test eden arkadaşlar varsa, yardımlarını rica ediyorum artıkın.







  • Bi Allahın kulu uğramamışmı buraya ya :(
  • Teşekkürler.
  • Bluetooth özelliği nedeniyle Everton rt-7006 yı aldım.hiç bir yerde pek yorumu yoktu ürünün,açıkcası korkuyordum.Eski teybim blaupunkt radyo kaset çalardı.Onun ses kalitesinin altındadır da, çok altında olmasa bari diye düşünüyordum.Kendim söktüm taktım,jakları şıp diye de uydu ,ve ilk sesini açıp ilk kayıtlı radyonun sesi gelince şaşırdım açıkcası.Bu kadar ses kalitesi kesinlikle beklemiyordum.Önde 2 hoparlörüm var. İkisi de pioneer.onun dışında başka bir tesisat yok.Rahatlıkla diyebilirim,blaupunkt un sesi ile arasında hiç fark göremedim desem pek abartmış olmam.Ömrü ne kadar olur, onu bilemem.bakacağız artık.
  • Hayirli olsun, o halde Amfi alıp güzel bir ses sistemi çekme vakti gelmiş
  • Yok, saol da, anfi yaşını geçeli epey oldu.Temiz ses arıyordum, o da yetti bana.:)
  • Şuan teypten memnunmusun bende sipariş ettim de everton rt 7006 den ses kalitesi falan olsun Bluetooth baglantisi tuşlarin kalitesi falan nasil bi aydınlatır mısınız ? Simdiden teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melih_3428

    Şuan teypten memnunmusun bende sipariş ettim de everton rt 7006 den ses kalitesi falan olsun Bluetooth baglantisi tuşlarin kalitesi falan nasil bi aydınlatır mısınız ? Simdiden teşekkürler

    Hala memnunum.Tek eksiği, SD kartta dosya seçimi olmaması.Sadece SD karttaki mp3 leri çalarken, 10 ar 10 ar atlama tuşu var.Onun dışında ses gücü ve kalitesinden memnunum.Radyo çekişi de,Üstelik antenim kırıldı,öyle kullanıyorum.anten kaplosu takılı, kablonun gücüyle çekişi bile gayet yeterli.

  • 2000 model corolla orjinal hoparlörleriyle kullanicam insallah yuksek seste falan bozma yapmiyordur bass tiz ayari var mi ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melih_3428

    2000 model corolla orjinal hoparlörleriyle kullanicam insallah yuksek seste falan bozma yapmiyordur bass tiz ayari var mi ?

    Benim pioneer hoparlörlerde asla ses çatlaması falan olmadı.Bas tiz ayarı yanlış hatırlamıyorsam pop jazz gibi seçim ayarları ile otomatik oluyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.