Şimdi Ara

Evde Film Keyfi İçin Öneri Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,

    Evde brrip hdrip divx filmleri türkçe altyazılı olarak sinema tadında izlemek istiyorum. Oldukça fazla filme sahibim bu sebeple cihazın ömrünün uzun olmasını isterim. İzleyeceğim mesafe max 4.5 metredir. Çok fazla olmamak kaydıya arada birde ps4 bağlantısı ile oyun oynayabilirim. 1500-2500 tl aralığında Sony DAV DZ560 ev sinema sistemi ile kullanabileceğim bir projeksiyon almak istiyorum. Kullanmakta olduğum sinema sisteminde HDMI ve optik giriş mevcuttur. Ses sistmimi sadece 5+1 dolby ve türevleri ses almak için kullanacağım. Emin olmamakla birlikte sinema sistemimden faydalanabilmem için optik girişten bağlamam gerektiğini düşünüyorum. Promacto Pro X14 Android LED 3D Projeksiyon var optik girişi var. Sırf optik giriş için bu cihaza bu kadar para verilir mi? Farklı bir bağlantı şekli öneriniz varsa tavsiyelerinizi ve almam gereken cihaz konusunda değerli yardımlarınızı rica ederim.







  • Merhaba Arkadaşlar,

    Yok mu fikri, önerisi olan? Ps4'e hdmı bağlantısı ile görüntüyü projektöre verirken aynı zamanda ev sinema sistemi optik kablo ile ps4 bağlantısı yolu ile istediğim sesi alabilirim diye düşünüyorum. Ama bu durumda filmleri plex media server üzerinden izleyebilirim. Telefon yada mediaplayer gibi farklı cihazlarla yada projektör üzerindeki usb ile izlemek istediğimde sesten nasıl faydalanacağım? Cihaz ve bağlantı şekli önerilerinizi bekliyorum.
  • Epson tw5300 alabilirsiniz.Eko modda 7500 saat omru var.Parlaklik fazlasi ile yeterli geliyor.
  • Merhaba, bende senin gibi düşünerek giriştim bu işe, öncelikle uzun ömürlü olmasına istiyorsan zaten led alacaksın günde 7-8 saat kullansan bile 10 yıla kadar kullanırsın ki bu süre içinde daha ömrü bitmeden satıp farklı bir üst model alırsın yani, o yüzden led alırsan kafan ağrımaz ki yeni nesillerin hesi led, bende şu an lg pw700 var, memnunum film,oyun, falan gayet ev sineması için ideal bir ürün, 2 metreye 2 metre perdede kullanıyorum (duvarı mat beyaza boyatıp öylede kullanabilirsin mesafe uzu olacak çünkü senin 4.5 mt demişsin...) en olarak 2 metreyi dolduruyor, ki zaten ince ayarlarıda var 16:9 full formatları var ve 3-5 tane daha var buradan da ayarlayabilirsin, ama sonuç olarak cihazı ileri geri hareket ettirerek bir tripot kullanarak sabitlemek daha uygun oluyor. burada inceleyebilirsin:
    http://www.lg.com/tr/projektor/lg-PW700

    usb girişi felan var, bluetooth ile cep telefonundan ekran video paylaşımı yapabiliyorsun. yada tabletten. Fazla fazla yeterli geliyor yani, bunun bir alt modeli var pw600
    onuda buradan inceleyebilirsin
    http://www.lg.com/tr/projektor/lg-PW600G

    ışık güçleri farklı, yani alacaksan eğer marka lg olmasa bile ev sineması ve oyun için tatmin olmak istiyorsan en az bu pw600g olsun daha kötüsünü alma ışık yetersiz oluyor birkaç yerde denedim ve tecrübe edindim. en az pw600g ayarında olsun alacağın cihaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindGuardianNN -- 3 Ocak 2017; 12:12:27 >




  • x14 üde şuradan inceleyebilirsin

    http://www.promacto.com/led-projeksiyon-promacto-pro-x14/

    ekran yansıma boyutlarıda var, yinede resim olarak buraya koyuyorum...

     Evde Film Keyfi İçin Öneri Lütfen

    ayrıca optik ses demişsin oda mevcut bu x14 de. Evde Film Keyfi İçin Öneri Lütfen




  • uzun ömürlü istiyorsan led lambalı alman lazım. ben lg-pw600 kullanıyorum. 4 metreden izliyorum. 1.8metrelik perdede izliyorum. 75-80inch kadar bi ekran oluyor, projeksiyonu koltuğun önündeki sehpanın üstünde kullanıyorum. 2.5-3 metre perdeye.

    2000 liranın altındaki projeksiyon cihazlarında uzaklığa göre görüntü büyüklüğü değişir ayarlama olmuyor, bunu bilerek al, cihazı koyduğun yere göre görüntü büyüklüğü değişir.

    ve gündüz kullanamazsın, ışıklı ortamda görünmez.

    ben media player yada xbox ile kullanıyorum, optik ses çıkışını bu cihazlardan 5+1 sisteme verdim. projeksiyonun media playerini yada ses çıkışını kullanmıyorum, projeksiyona sadece hdmi kablo giriyor ve projeksiyonun sesi kısık, 5+1 ile karışmasın diye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.