Şimdi Ara

Ev telefonu Turknete geçiş yaptı internet beklemede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mevcut internet aboneliğim yoktu.Turknetin 60 liralık paketine geçiş yaptım.Dün aradılar ev telefonu geçiş yapmış Türk Telekom daki bi hatadan dolayı internet henüz sağlayamadıklarını en kısa süre de bu sorunu çözecek lerini söylediler.Bu şekil de olan varmı kaç gün daha beklerim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • MuStafA.A geçmiş olsun.

    Dün gece itibariyle sizinle aynı duruma gelmiş bulunuyoruz. Gece 00'da sabit telefon hattı Türk Telekom'dan çıktı ve Türknet'e geçti. Sabah hem Türknet hemde Türk Telekom'u arayarak teyit ettim ve Türk Telekom artık bizimle bir bağınız bulunmuyor dedi. E-devlet sorgulamasında da numara Türknet'de görünüyor.

    İnternet'in de taşınması için bugün veya yarın ekip gelecekmiş ama ne ekibi bende anlayamadım. Zaten telefon hazır ve zaten boş portta bolca mevcut. Eğer uzun süre sadece telefon olup da internet olmazsa iptal başvurusu yapacağım.

    Sıfırdan kurulan sistem olsa bu beklemeyi anlarım ama Türk Telekom'dan her şeyi hazır sistem taşınıyor, zaten taşındıktan sonra da yine hizmeti Türk Telekom veriyormuş Türknet'de onlardan alıp satıyormuş. Bu bekleme neden anlamak güç bugün evrakları gönderdiğimizin üzerinden 2 hafta geçmiş oldu ve hala bekliyoruz. Gelişmeleri bu konudan paylaşmaya devam edeceğim.




  • Övmeyecem firmayı taahütsüz olması ve 1000 dk dışında hiçbir özelliği yok birde bu arada diğer servis sağlayıcıları 3.5mbite sabitliyor Türknet 2.6mbite sabitliyor kotayı aşınca bunuda göz önüne almanızı öneririm yaklaşık 100 kilobyte indirmeniz yavaş olur buda internette video izleyen biri için eksi yönlerinden biri hiç değilse hızı 3e sabitleseler ama yok
    Aradığınızda biz 3e sabitledik ama diğer firmalar 4e sabitliyor diyor ne yazık ki vaad edilen hızı almayacaksınız bunuda belirteyim modeminizdeki hızı speeddteste göremessiniz.16 yazsa 14 alırsınız.
  • Başvurunun üstünden 2 hafta geçti açılsın da hızı biraz düşük olsun sorun değil. 2 haftadır kullanım yapmayı bekliyoruz açılsın da buna da şükür diyeceğiz o raddeye geldik yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.