Şimdi Ara

Ev Düzüyoruz - Tavsiyeye İhtiyacımız Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Yeni bir eve taşınıyoruz, tüm beyaz eşyaları alacağız, birkaç haftadır araştırıyoruz, kafamızda belli şeyler var, sizin de tavsiyelerinizi merak ediyoruz bu konuda. Forumdaki çoğu başlığı okudum, bayağı bir tavsiye var. Çok da yararlandık onlardan.

    Tüm ürünlerde aradığımız ortak özellik sağlamlık ve enerji verimliliği. Servisle falan çok uğraştırmaması. Tabii bütçe çerçevesinde. Yoksa Miele, Amana almak en güzeli tabii ki.


    Buzdolabı:

    Samsung RT59QMSW düşünüyoruz. Nasıldır, tavsiye eder misiniz? Bütçemiz 1500 TL buzdolabı için. Yoksa fiyat/performans olarak daha iyi bir şeyler bulabilir miyiz? Gardrop tipi dolap düşünmüyoruz, buzluğun altta veya üstte olmasının önemi yok. İç hacim genişliği ve kullanılabilirlik en önemli kriterler bizim açımızdan.


    Kurutmalı Çamaşır Makinası:

    Kiralık olarak bir eve çıkıyoruz, 1-2 yıl içinde ev alma durumumuz olabilir, taşınacağımız evde kurutma makinası için ayrı yer olur mu bilemiyorum. O yüzden yer sıkıntısı çekmemek için ve forumda okuduklarıma istinaden kurutmalı çamaşır makinası almayı düşünüyorum. Sanırım bu konuda en çok tavsiye edilenler Lg, Electrolux ve AEG. Bunlar içinde özellikle önerebileceğiniz bir model var mıdır? Yoksa bu markaların herhangi bir modeli ile mutlu mesut yaşarsınız diyebilir miyiz?

    Bütçe 2500 TL'ye kadar çıkabilir. Aradığımız kriter 8+ kg olması.


    Bulaşık Makinası:

    Bunda da Siemens, Bosch ve Samsung öneriliyor gördüğüm kadarıyla. Makinalar arasında çok fark oluyor mu bulaşıkta? Bütçemiz 1000 TL'ye kadar çıkabilir ama 700-800 civarında kalmasını tercih ederiz. Düzgün markalı herhangi bir ürünü alıp geçmek mi gerekir yoksa özellikle önerilen bir fiyat/performans ürünü var mıdır?


    Fırın:

    Fırın da bulaşık makinası gibi markalar arasında çok fark göremediğimiz bir konu. Burada aradığımız kriter 2 bölmeli fırın olması aşağıdaki gibi:

     Ev Düzüyoruz - Tavsiyeye İhtiyacımız Var


    Böyle bir tek Termikel markasının ürününü gördüm. Başka kaliteli marka ürünü var mıdır böyle çift bölmeli fırın olarak?



    Şimdiden çok teşekkürler, yardımlarınızı bekliyoruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.