Şimdi Ara

Euroncap ın telefon versiyonu(dayanıklılık): S4 vs Iphone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adamlar fena yapmış, izlerken benim içim cız etti valla...
    http://videos.cnet.co.uk/crave-tv/iphone-5-vs-samsung-galaxy-s4-destruction-test-40002978/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 12 Haziran 2013; 17:38:08 >



  • s4 suyun altında 2 dakika 22 saniye dayanırken iphone 5 sadece 24 saniye dayanıyor. ayrıca suya düştükten sonra pirinçte 4 gün bekleyince ikiside çalışıyor ama iphone ekranda lekeler var samsung sorunsuz. çizik testinde samsung ekranı daha az hasar alıyor. ekran kırılma testinde iphone ilk düşmede kırılırken samsung defalarca düştükten sonra kırılıyor. üzerinden araba geçme testinde bile daha zor kırılıyor samsung.


    yani işin kısası hiçbir halt bilmeden samsung plastik, iphone daha sağlam diyen arkadaşlara ders niteliğinde video çekmişler. helal olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canerlee

    s4 suyun altında 2 dakika 22 saniye dayanırken iphone 5 sadece 24 saniye dayanıyor. ayrıca suya düştükten sonra pirinçte 4 gün bekleyince ikiside çalışıyor ama iphone ekranda lekeler var samsung sorunsuz. çizik testinde samsung ekranı daha az hasar alıyor. ekran kırılma testinde iphone ilk düşmede kırılırken samsung defalarca düştükten sonra kırılıyor. üzerinden araba geçme testinde bile daha zor kırılıyor samsung.


    yani işin kısası hiçbir halt bilmeden samsung plastik, iphone daha sağlam diyen arkadaşlara ders niteliğinde video çekmişler. helal olsun...

    iPhone'a kim sağlam diyor ki?
  • s4 suda daha dayanıklı ama 1 dk. civarında ekran bozulmaya başlıyor 2 küsur dakika abartı ama neticede ayfon dan en az 2 kat sağlam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.