Şimdi Ara

Euro Truck Simulator (Mod vb. Paylaşım) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
5
Favori
631.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Öncelikle modları yapanların ve paylaşanların ellerine sağlık.
    Benim bir kaç sorum olacak.Ben bu oyunu windows 7 pcye kurdum ancak 2 gün sonra benden keygen istedi.İnternetteki bütün crackleri denedim olmadı.Bana yardımcı olabilecek biri var mı ?
  • 1.3 versiyonuna da uygun mu bunlar?
  • para hilesi kullandım ama kullandığım günden beri hiç yağmur yağmamaya başladı
  • tır modu yükledikden sonra, dorse alma yerinde herhangi bir şehri seçtiğim zaman yada taşıyacağım malzemeye tıkladığım da oyundan atıyor yardımcı olur musunuz

    Ayrıca, ''OYUNDA HATA VERMEMESI VE BENZERI İÇİN
    http://rapid-share.com/files/138803606/fix.zip.html '' çalışmamaktadır, yenilerseniz sevinirim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seweper -- 7 Eylül 2012; 19:33:33 >
  • admin benim yazılar gözükmüyor mod klasöründe mod yok onun için
  • modların hiçbirini indiremiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wyusufw

    modların hiçbirini indiremiyorum.

    tarihe baktınız mı
  • linkler 5-6 yıl öncesi paylaşılmış çalışmaması normal şimdi fark ettim. Size bir sorum daha olacak Euro Truck Simulator 1.0 ve 1.3 sürümüne türkiye mod yaptım ama oyun yüklenirken bi anda kendi kendine kapanıyor bunada yardımcı olabilirmisiniz ? Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler. Acil Yardım! Pc ets 2 açmıyor bu yüzden 1 oynuyorum. Elimde oyunun 1.0 ve 1.3 sürümleri var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UçKutusundakiDelik

    quote:

    Orijinalden alıntı: toz-koparan

    ingilizce yama çalışmıyor arkadaşlar??
    bulan varsa çok iyi olur ..

    ingilizce ile uğraşmayın arkadaşlar türkiye haritası modunu indirin oyun türkçe oluyor//////Direksiyonda oynarken sorun yaşayanlar yada yapamayanlar varsa yardımcı olurum yalnız diğer oyunlar gibi olmuyor direksiyon keyfini yaşatmıyor ets çünkü aynı tuşlarla oynadığın gibi oluyor birden dönüyor virajlarda şöyle tutayımda döneyim gibi bişi yapamıyosun zıng diye dönüyo

    Türkiye modunu 1.0 ve 1.3 sürümlerinde denedim ve oyun yüklenirken bi anda kendi kendine kapanıyor. 1 haftadır bununla uğraşıyorum. Yapamadım. ETS 2 PC açmıyor biraz eski ondan 1 oynuyorum.
  • Konuyu yıllardan sonra hortlamış olacağım ama :) Benim de PC eski ve o yüzden ETS2 yerine ETS1 oynuyorum. Ancak klavyeden oynadığım için çekicinin kontrolü biraz zor oluyor. Buna bir çözüm yok mu? İlla ki direksiyon seti mi almak zorundayız? ETS2'de klavye tuşlarıyla çekicinin kontrolü gayet basit ve kolay iken ETS1'de maalesef çekici birden dönüyor veya sürekli kendiliğinden direksiyonu topluyor yani kontrol bizde değil sanki... Buna bir çözüm üreten mod var mı? Veya başka bir çözüm önerisi olan?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fikirlerolmez

    Konuyu yıllardan sonra hortlamış olacağım ama :) Benim de PC eski ve o yüzden ETS2 yerine ETS1 oynuyorum. Ancak klavyeden oynadığım için çekicinin kontrolü biraz zor oluyor. Buna bir çözüm yok mu? İlla ki direksiyon seti mi almak zorundayız? ETS2'de klavye tuşlarıyla çekicinin kontrolü gayet basit ve kolay iken ETS1'de maalesef çekici birden dönüyor veya sürekli kendiliğinden direksiyonu topluyor yani kontrol bizde değil sanki... Buna bir çözüm üreten mod var mı? Veya başka bir çözüm önerisi olan?

    bende aylar sonra bir cevap vereyim :) eğer yeni bir bilgisayar aldıysan zaten ets2 geçmişsindir ama hala benim gibi ets1 oynuyosan bende aradım ama çözümü yok galiba, öyle allaha emanet kullanıyoruz arabayı. Ayrıca 2008 yılına göre normal o zaman sorgulayan olmamıştır herhalde.

  • fikirlerolmez F kullanıcısına yanıt
    Son yanıttan bir ay sonra ben de cevap vereyim. ETS2’yi ben mouse üzerinden oynuyordum. Çok da hassas oluyordu, bir deneyin derim ETS1’de var mı
  • Yanıtlar için teşekkürler arkadaşlar... Deneyeceğim.

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.