Şimdi Ara

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası -| Wuhan Virüsü Nedeniyle Turnuva Ertelenebilir! (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.550
Cevap
3
Favori
78.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mehmehcik_71 kullanıcısına yanıt
    Türkiye 3 hollanda 0 - 2016 fatih terim
    .
    ispanyada gs maçını izlemeye gittim real madrid gs maçı, imzalı formam da var o kadar gs liyim. ama telefonum sarı lacivert, gittim kılıf aldım o da sarı lacivert. ailecek sarı mavi de giyiniriz kombin olalım diye yani fanatiklik falan yok öyle birşey. bunu daha fazla ispatlayamam.
    .
    yıllardır derken 10 yıl mı 20 yıl mı? ardalı yıllar mı? öncesimi? yani soruyu biraz daha net sorun lütfen. ki örnek çok bence sormadan önce araştırın. siz çok basit birşeyi araştırmamışsınız.
    .
    fransayı yendi kutluyorum zaten. ama cenk burak yerine tabela koysan top çarpar gol olurdu. eleştirdiğim şenol güneşim oraya demiral gibi şöyle 21 yaşında birini koyup yıldızını parlatmasını sağlamak. kimse anasının karnında sabancı ceo su olarak doğmuyor, öyle bir ceoluk fakülteside yok. sabancı alıyor 3 5 20 50 müdür yıllarca çalıştırıyor yada diğer holdinlerde çalışıyor işi öğretiyorlar. sonra adam ceoluk kabiliyetine kavuşuyor. usta çırak yetiştirir. yetişmiş yetenekli olan zaten çırak değil usta olmuş olur. şenol güneş kaç çırak koydu da parlattı kadroya? hep takımında ilk 11e giren adı sanı artık belli olmuş liglerde ayın futbolcuları seçilen çağlar demiral cengiz ünder...
    .
    ft, selçuğu oynattı sonra avrupa şampiyonasına gittik attığı gol ile. sonra şampiyonada finallerde oynatt mı selçuğu? ondan sonrasında takımdan kesti. şimdi gs de top toplayıcı oldu. yani ft nerde oynattı nerde oynatmadı bu açık net. bazen belhanda şimarır fazla para ister 3 maç koyar selçuğu belhandaya 5 milyonu alıyorsan al yoksa git mesajıdır o mesela. siz onlardan mı bahsediyorsunuz? bazen futbolcular kontrata yazar en az 3 maç oynayacak vs diye. sonra bir bakarsın 3. yedek kaleci ilk ziraat kupasında oynuyor. yani bazen teknik direktör mecburen oynatıyor. bu gayet açık net anlaşılıyor. ...eğer bunları anlayamıyorda böyle şunu bunu oynattı vs diyorsanız.
    .
    ardayı milli takımdan kesti diye herkes ft yi eleştirdi? nerden çıktı ego ile. işte lucescu oynattı ben arda gelirse çağıracağım dedi. oynattı ardayı noldu? hiçbirşey. ama ft ardayı takımdan kesti, millet buna ego dedi.
    .
    ozan kabak 500 bin yuroluk adam 11 milyon yuroya gitti. ömer bayram iyi kötü oynuyor. donk. ft den önce kadroya giremezdi. sen tut orta saha defans oyuncusunu forvete koy gol attır. yani bunlar olay oldu herkes konuştu siz hiç ilgilenmemişsiniz bana sorduğunuza göre. fenerin sattığı servet çetin fenerdeyken eşşek servet diye lakap takılmıştı google yazın resimlere tıklayın görün kulaklı servet fotolarını. bir iş yapamazdı. gs ye transfer oldu ft döneminde milli takımın en iyi defans oyuncusu oldu. adam iyiyse neden fenerde tutturamadı. daha çok şimdi bilginiz yoksa siz araştırın lütfen beni yormayın. açın transfermarkt.com sitesini eski milli oyuncuların adını yazın size değer grafiği çıkar. ft döneminde ft nin oynattıkları ne olmuş oynatmadıkları ne olmuş görün.
    .
    ft döneminde tekımları genelde zor bela yeniyorduk ama o zaman milli takımda 15-20 milyon yuroluk juventus man city defansları yerine, parayı thy nin verdiği atletico madridin 40 milyon yuroluk yedek kanat oyuncuları vardı.
    .
    şenol güneş dünya 3. olduğunda maçlardan birinde 11 oyuncunun 9u gs li oynattı. ki 1i kaleci gsli değil. yani 10da 9 gsli. şimdi gs li hiç yok diyelim. yani mesele gs ile alakalı değil. siz meseleyi gs ye çekiyorsunuz nerden ben anlamadım.
    .
    lucescunun hiçbir cacık yaptığı yok rusya federasyon kupasında bile hiçbirşey yapamadı.




  • Kardeşim kusura bakmayın da, adamları kalkıp asker selamı göstermedi diye eleştirmek nedir

    Fransa dibindeki ülkeye girip futbolcuları bizim ülkemizde asker selamı gösterseler bizim reji takacak mıydı?

    Operasyona moral olarak yapılan bu şov militaristtir. Sporda militarizme karşı duruyor çoğu ülke bildiğim kadarıyla.

    He bence bu asker selamları 10numara oldu, göstermesinler ceza versinler önemli değil. Ordumuza en ufak moral olduysa o kafidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CR7_35

    Vay be yıllardır play off oynayan biz 2 maç kala lideriz kimse böyle oynayacağımızı tahmin etmezdi ama bizim çocuklar başardı 90 nesli başardı bunu inşallah turnuvada elle tutulur bir başarı sağlarız.
    Fransa ile bir degiliz de futbolu izlemedin galiba, ezim ezim ezik bir futbol vardi. 3 pas yapamadilar. Grup birinciligi de tesadufi tamamen, arnavutluk andorra maclarina bakmani oneririm. Bu takim geuptan zor cikar 2020 de.

    Jenarasyonda bireysel iyi oyuncular var ama takim oyunu egitimi almadiklari o kadar belli ki. Altyapilarimiz cop oglu cop. Maalesef vasat bir milli takimimiz var. Artik pembe gozluklerle bakmayin su oyuna lutfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamadığım bir şey var bu görseller niye Fransa beraberliğine üzülüyor çok takmayın arkadaşlar Fransada gruptan çıkakacak en nihayetinde sizde izlersiniz takımınızı şampiyonada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan şu puan durumunu kura çekilince söyleseler iki dalga geçerdim

    tarihimizin en iyi defans ikililerinden birine sahibiz ve yedekleri olan kaan ve ozan bile a kalite stoperler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schmeiblak -- 15 Ekim 2019; 9:47:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lotus_dh

    Futbolda duran top çok önemli abi.

    Yarı penaltı da diyebiliriz
    Gol ofsayt amma sen bilirsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Sordugum soru ile verdigin cevabin uzaktan yakindan alakası yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dwho

    Yok 24 hocam yine
    Ilk 2 direkt gidiyormuş. Geçen turnuvada 3.lerde gidiyordu. Onların yerine uluslar liginden gelenler gidecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Burak'ın selamı nedir öyle yahu

    Alıntıları Göster
    2020 Avrupa Futbol Şampiyonası -|  Wuhan Virüsü Nedeniyle Turnuva Ertelenebilir!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İzlandayı bu sefer paramparça etmemiz lazım yeter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insallah milli takimimiz ayni ciddiyeti son iki macta da gosterir. Biten birsey yok henuz. Ayrica izlandaya vermemiz gereken bir ders var once bir takim nasil karsilanir ulke olarak bunu ogretecegiz , hicbir sorun cikmadan rahatca seyahatlerini tamamlamalarini saglayacagiz. Sonra da sahada da gereken cevabi futbolumuzla verip kendilerini ulkelerine postalayacagiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LMakani20 -- 15 Ekim 2019; 13:27:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Felaket tellalımız gelmiş nasıl oynayalım istersin 96-00 GS si gib mi oynayalım abicim iyi futbolu kafanızdan atın artık yenetek dönemi 2010 dan sonra bitti halen anlayamıyor musunuz bunu ?? Futbolda atletik ve tempolu olup basit oynayan kazanıyor CL maçlarına bak Dünya Kupası ve Avrupa Kupalarına bak bana söylesene akılda kalan maç ben artık CL den bile zaman zevk alamıyorum iyi oynamadığın zaman hiçsin.

    Ha görsel şölen diyorsan Premier Lige bak 6-7 maçlık turnuvalardan ne futbolu bekliyorsun ?? İspanya leş tiki takayla Dünya Kupası aldı niye sesiniz çıkmadı ?? Yunanlar 1-0 ve katı defansla Avrupa Kupası aldı ne çabuk unuttunuz ?? Bir şeylere laf atarken önce özeleştiri yapıp çevreye bakın?? Milli takım ve Türk takımlar en son ne zaman iyi top oynamış Altyapı neden kötü neden torpil dönüyor ?? Neden halen Yabancı sınırı konuşuluyor ?? Ülke yolsuzluk ve torpil ülkesi olursa hiç bir düzende ahlak iyi iş olmaz İnşaatçılar futbolu yönettiği sürece bi bok olmaz bizden Cengiz Merih Ozan gibi iyi topçular yabancı dil öğrenip bir an önce yurtdışına kapak atmalılar bi topçunun kariyeri 50 yıl değil taş çatlasa 18 yıl TR de harcanmaya ne gerek var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonucla ilgili yabanci basın neler demis acaba merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milli takım olarak çok ciddi bir jenerasyon yakaladık.keşke forvet bölgemizde de umut vaadeden futbolcular olsa.
  • Milli takım maçlarında oyun bence çok fazla irdeleniyor. Bu tarz maçlarda oyunda önemlisi neticedir ve bu takım netice olarak istediğinin çok daha fazlasını aldı. Son Dünya şampiyonu Fransa ve son Avrupa şampiyonu Portekiz turnuvaları kazanırken, o turnuvaların en sıkıcı ve en keyifsiz maçlarını oynayarak turnuvaları kazandılar ama sonunda şampiyon olarak anılıyorlar.

    Milli takım seviyelerinde başarıyı savunma ve kale hattı performansları belirliyor. İtalya nın son Dünya şampiyonluğundan bu yana Avrupa ve Dünya kupasın da başarılı olan takımlara bakarsak genelde savunma ve kalelerinde iyi performans gösteren takımların başarıları ön planda.

    Bu Milli takımda savunma ve kale anlamında belki de tarihinin en iyi dönemini yakalamış olabilir. Oyun olarak gösterilen performansa çok takılmamak gerek. 2020 Avrupa şampiyonasın da bu savunma hattı, o turnuvaya kazasız belasız ve sakatlık yaşamadan gidebilirse Cengiz ve Abdülkadir gibi topla giden oyuncuların da katılımı ile ciddi süpriz adayı olacaktır. Çünkü turnuvalarda gol yemediğiniz her dönemde takımların moral ve dirençleri artar. Rakibin tedirginliği daha fazla olur.

    Olaylara bu açıdan bakmak gerek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ratonhnhaketon

    Milli takım olarak çok ciddi bir jenerasyon yakaladık.keşke forvet bölgemizde de umut vaadeden futbolcular olsa.
    forvetimiz sıkıntılı maalesef, o kadar kolay atılacak goller kaçıyor ki, şaşırıyorum. Burak resmen süs bitkisi gibi , top geldiğinde eli ayağına dolanıyor adamın..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ender

    forvetimiz sıkıntılı maalesef, o kadar kolay atılacak goller kaçıyor ki, şaşırıyorum. Burak resmen süs bitkisi gibi , top geldiğinde eli ayağına dolanıyor adamın..

    Alıntıları Göster
    Çok doğru bir tanımlama kardeşim. Kendisine gelen her topu anında çöp ediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Çok doğru bir tanımlama kardeşim. Kendisine gelen her topu anında çöp ediyor.

    Alıntıları Göster
    Futbool olayım maalesef takımların basiretsiz oyunlarından dolayı sadece Millitakım düzeyinde takip olarak devam ediyor.
    Burak denen Fubolcuyu geçmişten pek bilmem/tanımam ama milli takımda izliyorum adamı neden oynatıyorlar anlamadım, bilmediğim bir olayı var sanırım, ilerki maçlarda göreceğiz sanırım :))
    Birde bir iki futbolcu var kaleyi gördümü heyecanlanıp kalenin 2 boy üstüne şut sallıyorlar.. başka hiç bir takımda göremezsiniz bu durumu :))
    Milli takımın hiç beğenmediğim bir huyuda sürekli orta sahadan kendi kalecimizle oynama durumu , sürekli bir pas olayı var geriye doğru, taaaa ilerlerden bile geriye hızlıca gelip kalecizmizle paslaşıyoruz...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CR7_35

    Felaket tellalımız gelmiş nasıl oynayalım istersin 96-00 GS si gib mi oynayalım abicim iyi futbolu kafanızdan atın artık yenetek dönemi 2010 dan sonra bitti halen anlayamıyor musunuz bunu ?? Futbolda atletik ve tempolu olup basit oynayan kazanıyor CL maçlarına bak Dünya Kupası ve Avrupa Kupalarına bak bana söylesene akılda kalan maç ben artık CL den bile zaman zevk alamıyorum iyi oynamadığın zaman hiçsin.

    Ha görsel şölen diyorsan Premier Lige bak 6-7 maçlık turnuvalardan ne futbolu bekliyorsun ?? İspanya leş tiki takayla Dünya Kupası aldı niye sesiniz çıkmadı ?? Yunanlar 1-0 ve katı defansla Avrupa Kupası aldı ne çabuk unuttunuz ?? Bir şeylere laf atarken önce özeleştiri yapıp çevreye bakın?? Milli takım ve Türk takımlar en son ne zaman iyi top oynamış Altyapı neden kötü neden torpil dönüyor ?? Neden halen Yabancı sınırı konuşuluyor ?? Ülke yolsuzluk ve torpil ülkesi olursa hiç bir düzende ahlak iyi iş olmaz İnşaatçılar futbolu yönettiği sürece bi bok olmaz bizden Cengiz Merih Ozan gibi iyi topçular yabancı dil öğrenip bir an önce yurtdışına kapak atmalılar bi topçunun kariyeri 50 yıl değil taş çatlasa 18 yıl TR de harcanmaya ne gerek var.
    Git bi Hirvatistani , Bosnayi , isvicreyi
    izle oyle gel. Futbol.nasil.oynaniri ogretsinler. Bu adamlar dunyanin en iyi takimlari degil ama iyi yetistirilmis kalbur ustu adamlari var. Sistemleri de var. Portekiz gibi ronaldosu olan takimlari yamultuyorlar cogu zaman.

    O yunanistan dedigin takim haddini bilerek oynayan bi takimdi, sistem takimiydi. Kontradan gekasla karagounis ile surekli ara kosu yapiyolardi begenmedigin uunanistanin eski grup maclarini yasin yetiyorsa hatirlarsan bilirsin moldovayi andorra yi oyle kic zoruyla yenmezlerdi 4 luk 5 lik yaparlardi .

    Turkiyede jenerasyon degisir yillar gecer, ama sistem gene olmaz. Kardes sistem sisitem bu takim dandik olabilir. ama dersin ki biz kotuyuz kontra oynayalim ya da uzun adamlardan takim yaparsin fizikli, duran toptan atarsin. Fransayi yendigimiz 2 0 maca bakta gor, fransa turkiyeyi kucumsedi defans hatalarindan gol attik. 6 pasta top.kaybettiler vurdular gol oldu. Sistemli pas yaparak iceri kat ederek bi tane golumuz yok dogru durust. Futbolcun olmayabilir ama sistemin olur, pas yapmasini bilen cocuklar yetistirirsin. 3 0 da yenilsen dersin ki ezilmedik oynadik. 1 1 berabere kalip , hayalperestligi birakin. Euro 2016 yi ne bmcabuk unuttunuz. Hirvatistan bizi ilk macin ilk yarisinda 5 tane direkten toplari donmustu tren etmislerdi. Rezil olup donduk.

    2 milyon genc nufusun var niteliksiz yeteneksiz adamlarla futbol oynamayi marifet zannediyorsunuz. Gelismek, gelistirmek niye yok. Milli takimin sonuc odakli basarilari beni ilgilendirmiyor beni adam gibi zevkle.mac izleyecegimiz milli takim ilgilendiriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 15 Ekim 2019; 15:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu saatten sonra çıkmamak daha zor iş olur dün büyük avantajı kazandık çünkü. Şimdi bunu kullanacağız belki de son maça kalmaz işi bitiririz kim bilir...
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.