Şimdi Ara

Eticaret Sosyal Medya Alışveriş Kategorilerinde Kullanılabilecek Websitesi ve Mobil Uygulama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 5 sene önce yapmaya başladığım tüm fikri mülkiyetleri ve isim hakları patent firmasınca alınmış websitesi ve Ios, Android uygulamaları yapılmış proje satılıktır.

    Uygulama ve ve websitesi ismi ''nereden aldim'' sosyal medya hesapları da alınmıştır.

     şu anda websitemiz çalışmamakta kaynak kodları bulunmamaktadır. Ancak resim olarak tasarımlar ve taslaklar elimizdedir. Özel tasarım yaptırmıştım. Logolar v.s. hepsi mevcut. Sitede şu anda başka bir site çıkmakta. Nameserverları değiştirmedim. Değişince sorun düzelecektir.

    Apple store ve google playde uygulamamız yayındaydı. Ancak son 3 aydır artık yayınlamama kararı aldım. Tüm kaynak kodları bende mevcut. Hemen yayına alınabilir.

    Bu uygulamayı 5 sene önce alışverişin sosyal medyası olarak tasarlarmıştım. İnsanların internetten aldıkları ürünlerin resimlerini ve videolarını çekerek uygulamaya nereden aldıklarını içeren bir link ile birlikte yükleyerek oluşturdukları içeriklerden oluşuyordu. Ayrıca kullanıcılar bu yayınladıkları içeriklerideki ürünleri 2. el olarak satışa koyabilecekti. Bir çok Startup, girişimcilik ekosistemi le görüştüm. Ancak kendim yazlımcı olmadığım için, websitesi uygulama geliştirme, patent başvuruları için ciddi bir para harcadım. Bu süreç içerisinde 2 yatırımcı da ücret ve hisse oranı konusunda anlaşamadım. Tüm hakları ile birlikte (domain, uygulama kaynak kodları, patentler,sosyal medya hesapları, logo,...v.s.) satmak istiyorum. İşi bilen arkadaşların elinde para kazanılabileceğini düşünüyorum.

    İstediğim fiyat 250 bin tl.

    neredenaldim.com
    Zinssatz
    https://neredenaldim.com



  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.