Şimdi Ara

Ethereum Ağında Günlük İşlem Sayısı ve Ücretleri Tavan Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Etherscan verilerine göre Ethereum ağındaki günlük işlem sayısı, 17 Eylül’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1,4 milyona ulaştı.

    Ethereum Ücretleri Çok Yüksek

    Ethereum’a rakip olarak gösterilen Avalanche’nin CEO’su Prof. Emin Gün Sirer Ethereum işlem ücretleri ile ilgili Twitter’da açıklama yaptı:

    “Yüksek ücretler çok büyük bir sorundur. Avalanche’de değer verdiğimiz bir şeye ters düşüyorlar: finansal katılım. Finansal altyapı herkes için erişilebilir olmalıdır. DeFi, sadece birinci dünya ülkelerinde iyi maaşları olanlarla sınırlı bir oyun olmamalı.”


    DeFi Yeni ICO Furyası mı?
    Dikkate değer bir şekilde, önceki en yüksek 1.34 milyon dolarlık işlem sayısı, 4 Ocak 2018’de ilk kripto para teklifi (ICO) çılgınlığının zirvesinde kaydedildi.

    2018 ayı piyasası sırasında, ağ etkinliği yavaş yavaş azalmaya başladı ve 10 Şubat 2019’da 381.151 işlemde dibe vurdu.

    Merkeziyetsiz finans, çeşitli DeFi uygulamalarında kilitli toplam değerin 9,25 milyar doları ile Ethereum için önemli bir faktör oldu. Ethereum ağı, Ağustos ayı başlarında ICO dönemi günlük işlem rekorunu kırmaya çoktan yaklaştı.

    Uniswap, yerel UNI token’ını piyasaya sürdü, nihayet bu başarıyı elde etmek için gereken katalizördü. 76.319 adres halihazırda UNI içeriyor.

    Kırılacak Daha Fazla Rekor
    17 Eylül, Ethereum’un kayıtlardaki en yoğun günüydü. Günlük işlemin yanı sıra, gaz ücretleri de tavan yaptı ve Uniswap kullanıcıları “teşviklerini” talep etmek için acele ettikçe ağın yavaşlamasına neden oldular.

    Ethereum da ilk kez bu ayın başlarında için günlük işlemlerin dolar değeri açısından Bitcoin aştı.Günlük aktif adres sayısı dün çok yılın en yüksek seviyesi olan 859.907 cüzdana yükseldi, ancak henüz 4 Ocak’taki 1.1 milyonluk zirveyi geçmedi.

    DeFi uygulamaları, ICO’lara kıyasla önemli ölçüde daha az sermaye çekiyor, bu da ETH’nin neden tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.438 doların altında işlem görmeye devam ettiğini açıklıyor.

    Kaynak: Kripto Para Haberleri



  • Aynı 2017 sonundaki Bitcoin hikayesi gibi. O zamanda Bitcoin fee ücretleri çok yüksekti sonra bitcoin fork oldu bitcoin cash çıktı. Bitcoinin yüksek fee ücretlerine çözüm olacaktı hatta çıktığında bazıları yeni Bitcoin budur diyordu. Sonra yeni forklarla bitcoin gold, bitcoin diamond filan çıktı bunun yanında birçok yeni coinde çıktı ama hepsi patladı gitti. Hiçbiri Bitcoinin tahdından edemedi edemezde. Ethereum içinde aynı şeyler geçerli istediğin kadar fee ücretleri yüksek olsun hiçbir coin eth yerine geçemez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenmate -- 18 Eylül 2020; 16:17:25 >
  • zenmate kullanıcısına yanıt
    Şu an ethereum alınır mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.